divendres, 29 de març del 2013

Divendres de dolor

CE Europa 4 - FC Vilafranca 0
Derrota sense paliatius del Vilafranca al Nou Sardenya en un partit que ha estat un calvari per als interessos del degà penedesenc. Al fet que de per sí ja és un camp que històricament no se'ns dóna gaire bé cal afegir que enguany estem veient la millor versió de l'Europa en les darreres temporades amb un equip que per pressupost i plantilla optarà a l'ascens a 2a B de totes totes.
A la 1a part el Vilafranca ha estat inoperant en atac però, en canvi, defensivament no passava angoixes. Abans del primer gol, que ha arribat als 33 minuts, l'Europa només havia creat perill en una rematada de Víctor Duran a la sortida d'un còrner que Miguel Ramos ha desviat de forma esplèndida. Poc després però, una acció desafortunada del porter vilafranquí ha propiciat l'1-0 d'Óscar Muñoz. Els homes de Puchi han acusat el cop i poc després Valderas, a plaer, recollia una pilota morta dins l'àrea per fer el segon.


(Imatges de BTV Esports)

A la represa el panorama ha canviat i el Vilafranca de bon començament ha jugat amb 4 davanters en busca d'una gesta complicada però no impossible. Ha tingut les seves oportunitats amb sengles xuts de Javi González però quan millor estava jugant ha arribat el 3-0 de Guzmán aprofitant un refús de Miguel Ramos que ja havia salvat el gol anteriorment.
Tot i el resultat, el Vilafranca no ha donat el braç a tòrcer i ha seguit en busca, almenys, del gol de l'honor. L'ha tingut a peus de Dani Delgado però el seu xut ha sortit desviat. Al darrer minut, i en una ràpida contra, Óscar Muñoz ha tancat el marcador posant un 4-0 que, al meu entendre, pot considerar-se un xic abultat però que no resta mèrits al treball fet per l'equip gracienc.

Gran Reserva: Haver pogut saludar a en Sergi Mas, tot un amant del Futbol Català; en Cristian García referent del blog de l'Hospi; en Roger Sánchez de Tercera.cat; en Sergi Vargas de Gol_Cat,... En fi, quantitat de gent que estimen i dediquen les seves vides al futbol modest.

Vi picat: No m'ha agradat veure com el company Carles García, de lajornada.cat, no pot fer la seva feina al Nou Sardenya igual que els altres mitjans de comunicació per culpa d'una entrevista al grup d'oposició al president de l'Europa (Arrels Europeistes). Llibertat d'expresió companys, llibertat d'expressió... Que estem al Segle XXI...