diumenge, 24 de març del 2013

Màgic final amb el gol de Valerio

FC Vilafranca 2 - CF Pobla Mafumet 1
Un gol del "mag" Valerio en el darrer minut del temps d'afegit ha servit per a que el Vilafranca sumès 3 punts d'or per a apropar-se una mica més a la permanència.
El partit ha tingut un punt d'inflexió en el minut 26 quan el visitant Oribe ha estat expulsat en veure la segona groga per unes mans ingènues. Abans, ambdós equips havien gaudit d'ocasions per a inaugurar el marcador (les més clares un xut als núvols d'Abel Rita sol davant Miguel Ramos i una rematada de cap d'Alabau que han salvat entre el porter Varo i el pal).
A partir d'aquí, reguitzell d'oportunitats vilafranquines que han acabat amb el gol d'Alabau al minut 43 aprofitant a boca de gol un refús de Varo a xut de Marcos.

Valerio entrevistat, en acabar el partit, pel company Antoni Carbó
(foto: Ràdio Vilafranca)

Si a la primera part s'han vist ocasions i bon joc, la segona ha estat més travada. Al Vilafranca li interessava que hi haguessin força interrupcions i buscava sentenciar a la contra davant un rival que no ha notat gaire el fet de jugar amb un home menys.
Al minut 83, Javi González ha caçat una pilota dins l'àrea i el seu potent xut l'ha desviat primer Varo i després el travesser. Era el possible 2-0 i s'ha passat, poc després, a l'1-1. Ha estat al minut 87 quan un còrner servit des de la banda dreta de l'atac de La Pobla l'ha rematat Aitor Casas a gol malgrat l'aturada in-extremis de Miguel.
L'empat era un resultat totalment injust vistos els mèrits que havia fet el degà penedesenc però faltava el desenllaç final... Just quan quedava mig minut per a acabar el temps d'afegit, una jugada a la frontal entre Dani Delgado i Valerio ha acabat amb rematada d'aquest últim que ha portat el deliri al Municipal. Victòria que deixa la zona de descens a 9 punts de distància quedant 9 jornades per a acabar la Lliga.

Gran Reserva: Que el Municipal s'estigui convertint darrerament en un fortí. De fet, aquí només hi han guanyat els 3 primers classificats (Olot, Europa i Cornellà).

Vi picat: Oribe, en ser expulsat, ha descarregat la seva ràbia en l'aspersor del mig del camp. Resultat? La molla que fa de límit trencada i que quan s'ha tornat a regar en el descans la gent de tribuna hagi quedat ben xopa en fer l'aspersor el gir complet de 360º.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Titular: "Els hi hem fotut un bany...durant la mitja part!!!"

Anònim ha dit...

doncs a passar factura al jugador i que ho pagui!

08720 ha dit...

Molt bé el Vilafranca. El canvi de Bryan al 43 és perquè estava lesionat o perquè va demanar el canvi?

Anònim ha dit...

la veritat que Brian una mica fluixet...

La prèvia ha dit...

@Anònim 00:54: Molt bo!!!
@Anònim 01:06: El col·legiat ho va fer constar a l'acta i li han caigut, a banda del partit per l'expulsió, 2 més per "conducta contraria al buen orden deportivo".
@08720: Lesionat, no. Potser perquè tenia una targeta i el míster no vol arriscar ni el més mínim possible.
@Anònim 14:17: No va estar encertat però va fer bona feina.

Anònim ha dit...

LA EXPULSION DE LA POBLA TOTALMENTE INJUSTA , CON ONCE JUGADORES LA COSA HABRIA CAMBIADO. ERIC VIA JUGADOR HA TENER ENCUENTA