dilluns, 14 d’octubre del 2013

Jonathan Puchi deixa el Vilafranca (II)

El passat 6 de juliol feia el següent post per a anunciar la marxa de Jonathan Puchi del degà penedesenc arran de la sobtada marxa del seu pare (i entrenador alhora).
A finals de juliol el seu retorn era un fet. La insistència de l'entrenador (diuen) i del President (aquesta sí em consta) junt amb les ganes d'ell per a formar part d'aquest projecte van ser els motius d'aquesta anada i vinguda.
Han passat poc més de 3 mesos i l'adèu ara és definitiu. Com llavors, ha fet servir el seu compte de twitter (@Joni_Puchi) per a acomiadar-se: "Agradecer a toda la gente el trato recibido en estas 5 temporadas. Desde hoy dejo de ser jugador del FC Vilafranca".

(foto: GolCat.com)

Des del meu punt de vista, no ha rebut el tracte que mereixia un jugador que ha donat tant per aquesta samarreta. Ni per part del cos tècnic ni per part de la Junta Directiva. I que consti que és exclusivament la meva opinió i que em guanyaré algun que altre "pal" més. No passa res, ja hi estic acostumat...
Jonathan Puchi ja és passat, de la mateixa manera que Agustín el seu pare, i no remenarem més el tema. Ara bé, no per això cal oblidar tot el que han fet per a aquest club.
Eternament agraïts. Molta sort!
Aquests són els seus números amb el FC Vilafranca. Jutgeu vosaltres mateixos:

161 Partits Oficials (155 Lliga + 6 Copa Catalunya)
49 Gols (44 Lliga + 5 Copa Catalunya)
Màxim golejador en Lliga les Temporades 2009/10 (18), 2010/11 (9), 2011/12 (8) i 2012/13 (8)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

els numeros parlen per si sols, respect!

Anònim ha dit...

Sempre que marxa algú i amb temporada et sap greu, som persones i tothom es mereix respecte tan d'un costat i de l'altre. Tothom ha de estar content i no crear situacions tenses. Desitjo a tots el millor.
Cap endavant i sense rancúnies. A vegades aquests canvis fa que busquem altres alternatives que poden anar millor per tots.
Sort a tothom i felicito l'esforç donat al Vilafranca per part del jugador que marxa i ha tots que d'una manera o altra segueixen donant-la. Amunt i ànims per a tots.

Vic ha dit...

Impresionant el balanç d´aquest jugador, pel Vilafranca ha estat un autèntic baluard.
Moltes gràcies Puchi , de ben segur que has passat a l´Història del F.C. Vilafranca.

Felicitats , moltes gràcies i que la vida et vagi molt bé!!!.

llunya ha dit...

llunya.
No se quin es el motiu de la marxa de Jony del Vilafranca, suposso que no es que el seu pare ja no pugui entrenar.
No em sembla be aquesta manera d´acomiadar un jugador que ha estat sempre un bon profesional i un comportament inmillorable.
Desde aquestes ratlles li desitjo el millor tant en la seva carrera esportiva com personalment, s´ho mereix i penso no tindra problema en trobar un equip on jugar i continuar gaudin del futbol.
Molta sort Jony, anims, hi ha mes futbol despres del Vilafranca.

Anònim ha dit...

Penso que la paraula "acomiadar" no és la correcta. El Jhony ha marxat perquè ha vist que no comptava amb la confiança del cost tècnic i punt. Qué és un error? Potser si, el temps ho dirà. Però el problema del Puchi és el mateix que han tingut els grans jugadors de club, acostumats a ser titulars indiscutibles que quan deixen de ser-ho els hi costa molt acceptar la seva nova situació.
Molta sort, no passa res. Però tampoc estic d'acord amb que s'hagi gestionat malament el tema. Qué havia de fer el president o la directiva, imposar la seva alineació a l'entrenador? Crec que no.

Anònim ha dit...

Les divinitats, beatificacions són fetes pels humans. Jo no hi crec amb res d'això. A més s'hagués pogut quedar per a transmetre als més joves el que Sap.
A vegades cal provar coses i fer canvis per veure si es millora. El que desitjo es bé per tots. Uns seguiran treien del millor del Vilafranca i l'altre demostrar que és un jugador important al nou equip que ha anat. Per tant que vagi bé a tothom i que hi ha d'altres que també poden fer-ho bé i si el fan millor doncs perfecte i el gran beneficiat el CF Vilafranca.
Només una última cosa, per a mi, ningú actua malament.

Anònim ha dit...

Si alguna vegada vols saber coses de futbol i que et facin cinc cèntims d'un equip ves amb algú que no tingui ni idea. Ves escoltant el que diu. Moltes vegades vec el partit o vaig al camp amb la mare. La veritat es que diuen el que no volem dir els que entenen. QUAN vaig amb el pare llavors és perillós perquè és massa clar.