diumenge, 13 d’octubre del 2013

Passeig militar

FC Vilafranca 2 - Terrassa FC 0
El degà penedesenc ha derrotat amb molta claredat el Terrassa en un gran encontre dels homes de Delfí Ferreres. Els visitants només han estat millors en els primers minuts del matx però a rel del primer gol, el Vilafranca ha estat amo i senyor del partit havent-se quedat, fins i tot, curt el marcador.
Dues faltes perilloses executades per Santi Triguero han estat el preludi de l'1-0 obra d'Oriol Molins al minut 19. L'espigat migcampista, amb l'ajuda d'un defensor visitant, ha resolt un embolic dins l'àrea petita en una jugada plena de rebots i un pal inclòs a rematada de Valerio.
Amb aquest marcador i poques ocasions més s'ha arribat al descans.


La segona part ha començat de la millor manera possible. Una passada en profunditat a la banda esquerra de l'atac vilafranquí ha acabat enviant-la a còrner el porter terrassenc a peus de Santi Triguero. Aquest, molt murri, veient-lo fora de la porteria, l'ha servit ràpid i amb una rosca perfecta ha marcat l'anomenat gol olímpic davant la sorpresa de tots.
Si el primer gol havia fet mal al Terrassa, el segon l'ha matat. Molt desdibuixats, s'han vist superats per un Vilafranca que a la contra podria haver ampliat diferències amb clares ocasions de Lora i Valerio que no han sabut resoldre sols davant el porter Ortega.
Una falta lateral, que Marc Ramírez ha enviat amb els punys a còrner, ha estat la única aproximació visitant i ja a les acaballes del partit.

Gran Reserva: Sembla que l'afluència de públic al Municipal ha augmentat un xic en comparació a temporades anteriors (o això m'assembla a mi). Per a aquí quinze dies, coincidint amb la visita del Cornellà, s'ha programat una sardinada per als socis prèvia al partit. Ja sabem qui portarà el peix, no?

Vi picat: O molt m'equivoco o els 2 minuts que ha jugat avui Joni Puchi (ha sortit al 88) podrien haver estat els últims amb el degà penedesenc. Un jugador de la seva categoria i amb el que ha donat pel club no mereix aquest final. En la meva modesta opinió, no s'ha sabut gestionar bé el tema. Molta sort, amic!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja he deixat el meu comentari al partit d:avui a l'article "Tot sobre el Vf-Terrassa.
Un afegit en els cinc últims partits és el quart equip que ha aconseguit més punts, a més té més gols a favor que en contra 12-10. Les sensacions des de la grada, i no d'avui, és que s'intenta tocar la pilota i això agrada, a més del que ja he dit que s'ha de treballar i millorar allò que encara no acaba de sortir, però no per això es deixa de treballar.
El que destaco és que s'està fent equip que els jugaadors ho donen tot i tots tenen la seva oportunitat avui el lateral dret que com els seus companys excel·lent.
Cada partit es diferent i es nota al camp com el treballen.
Quan les contres tant clares entrin un pas més endavant.
De les adversitats no hem de lamentar-nos, ens hem de superar.

Anònim ha dit...

En la meva modesta opinió el que ha passat amb Puchi és el que ha passat amb molts altres grans jugadors quan deixen de tenir un paper protagonista a l'equip, i que durant molt de temps han estat imprescindibles. Se'ls fa molt difícil assumir el seu nou rol i la nova situació esportiva.
No sé quina gestió caldria haver fet, potser no fitxar-lo quan va plegar el seu pare ... tot i que sembla que el cos tècnic el va demanar. Però en plena competició es fa molt complicat compaginar resultats i aquest tipus de sortides, per més important que hagi estat el jugador per al club.
Difícil.

La prèvia ha dit...

@Anònim 21:40: Bon análisi.
@Anònim 11:20: Cert, molt difícil.