diumenge, 24 de novembre del 2013

Eureka! (Massa tard)

FC Vilafranca 1 - CE Europa 2
No es pot sortir davant el líder a jugar-lo de tu a tu quan no tens la mateixa qualitat que ell. No es pot tenir al màxim golejador de l'equip i un dels davanters més respectats per les defenses contràries a la banqueta. No pots donar facilitats a un equip que té als millors atacants de la categoria i el mínim error et costa un gol. Etcètera, etcètera,...
Amb aquest panorama, la 1a part ha acabat 0-2 (Javi Sánchez i Rovira) i podria haver estat pitjor ja que Roberto Camacho ha perdonat el tercer.
La única ocasió vilafranquina ha estat un xut de falta de Marcos que Eloi ha enviat a còrner.


(Imatges BTV Esports)

L'entrada de Boira i Santi Triguero al descans han revolucionat l'equip. Un xut d'aquest últim al travesser i una rematada de cap al pal d'Oriol Molins han estat el preludi del gol penedesenc obra de Valerio en aprofitar una centrada de Santi Triguero.
El Vilafranca ha tancat gairebé tota la 2a part l'Europa al seu camp i, només per insistència, ha merescut, com a mínim, empatar.
La jugada clau ha arribat a cinc minuts pel final quan un xut de Lora l'ha tallat amb les mans, dins l'àrea, Javi Lara. El col·legiat Pablo Querol no ha considerat la jugada com a penal.
Ja en temps d'afegit, una topada (involuntària tot i que en directe no ho ha semblat) entre Cebri i Font ha acabat amb el jugador visitant expulsat i amb el vilafranquí traslladat a l'hospital en ambulància per fractura del nas i un trau al llavi.

Gran Reserva: Veure el bo d'en Modesto, tot i la seva malaltia, al camp de futbol. Sens dubte, ha estat una bona injecció de moral. Tan de bo torni aviat a estar amb nosaltres. Ànims!!!

Vi picat: Després del que li han xiulat avui a la Rapitenca davant el Gavà, el Vilafranca és ja l'únic equip de Tercera al qual no li han xiulat encara cap penal a favor.

PD: Tot i que estaré fora de vacances aquesta setmana he deixat programada per a dijous la prèvia del partit de diumenge vinent contra el Cerdanyola Vallès.

1 comentari:

J.S. ha dit...

Sens dubte , el Gran Reserva d`avui , ANIMS MODESTO !!!