diumenge, 10 de novembre del 2013

Ventallot

FC Vilafranca 0 - CF Gavà 1
Un solitari gol del debutant Biyong a manca de deu minuts pel final ha decantat un partit avorridot, marcat pel fort vent i que hauria d'haver acabat, per a ser justos, en empat.
A la primera part, amb el vent a favor, el Vilafranca ha estat incapaç de crear perill a la porteria gavanenca i la única ocasió clara ha arribat amb una errada del porter Pacheco que Lora, a porta buida, no ha sabut aprofitar. Abans, el Gavà havia marcat mitjançant Adrià Borreda però el gol ha estat anul·lat per clar fora de joc.

No ha estat el millor dia del degà penedesenc aquesta temporada a casa
(foto: Sergi Ros)

A la represa les imprecisions al mig del camp per part d'ambdós equips han continuat si bé el Gavà, mica en mica, anava cercant la porteria de Marc Ramírez sense gaire perill però. Un cop més, i en van uns quants, els canvis han esgavellat més que redreçar l'equip i la millora en el joc no ha arribat.
Al minut 80, un còrner des de l'atac esquerre visitant ha acabat amb una rematada de cap de Biyong, dins l'àrea petita, que ha batut Marc Ramírez.
Els darrers minuts han estat de setge vilafranquí però ni una volea de Marcos que ha sortit prop del pal ni un xut ras de Lora que ha aturat Pacheco han evitat que, 28 anys després, el Gavà s'emportés la victòria de Vilafranca.

Gran Reserva: L'aspecte del Municipal feia goig avui (uns 500 espectadors aproximadament) ja que abans de l'encontre s'ha fet la presentació dels equips de la FE At. Vilafranca. No dic sempre, però potenciar més sovint la presència dels jugadors (i pares) del Futbol Base és tan complicat?

Vi picat: Javi González no ha pogut celebrar els 50 partits amb el degà penedesenc amb victòria i, per postres, ha estat expulsat al darrer minut. Baixa important de cara a Castelldefels...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui hagi fitxat al Ruben aquest s´ha quedat a gust quin paquet,
abans debria jugar a basket per que no te idea de futbol,
delfi per que no ha jugat valerio, no ho enten nanu

La prèvia ha dit...

@Anònim 18:14: Valerio ha estat malalt tota la setmana. Rubén provè de La Pobla Mafumet. Té "cosetes" però li falta acabar les jugades. No està encertat de cara a gol.

Anònim ha dit...

El bo d'aquesta jornada els resultats dels altres partits que permeten aguantar a la posició 10. Ara bé les distàncies s'estrenyen entre la zona de descens i els de dalt. La categoría és molt igualada i qualsevol et pot prendre la cartera.
El que vec és que el Vf treu més profit i donar millor sensacions contra equips que són molt ofensius o que estan lluitan per les primeres posicions, que amb els que estan per sota de la zona mitja. Uns tenen el domini del joc a més són ofensius i a la contra el Vf fa mal. Els altres no s'obren tant i esperen la seva oportunitat si entra llavors al Vf li costa fer gol.
Bé com he dit de la posició 18 a la 7 serà molt disputada. No val a badar i la que tens l'has d'entrar. Vinga amunt

Anònim ha dit...

Moment important per recolçar al vilafranca I fer pinya.AMUNT vilafranca

Anònim ha dit...

que pena

Anònim ha dit...

Ha estat una llàstima que no hagi pogut jugar Valerio, aquests partits són per ell, que lluita i incordia a la defensa contrària en aquestes pilotes que el vent no sap on se'n porta, i obre molts espais als seus companys. De totes formes, era un partit de 0 - 0,i també és una llàstima que entre Santboià, Masnou i Gavà, 0 punts.

Anònim ha dit...

És una llàstima però estem a la posició 10 empenyem cap endavant. Hi ha equips com l'Ascó o Montanyesa que es basen amb bona defensa i l'oportunitat ja vindrà. Ascó no en té un en té tres que tenen un percentatge alt d'encerts.
Vinga Vilafranca amunt que va bé. No serà un camí fàcil, però segur que al final tot anirà bé, perquè treballeu, jugueu en equip i veig esforç. Ànims a tots, sou els millors