divendres, 17 de gener del 2014

Dani Medina, alta. Oriol Molins, baixa inesperada.

No s'aturen les anades i vingudes a la plantilla del Vilafranca. Ahir es coneixia la sorprenent baixa, per decisió pròpia, d'Oriol Molins. El migcampista va esgrimir motius de manca de confiança per part del nou entrenador... Segons sembla acabara signant pel Cerdanyola del Vallès (tot i que primer s'havia parlat del Masnou).
Per altra banda, el degà penedesenc ha tancat la incorporació del central Dani Medina (Ripollet). Aquest futbolista vindria a cobrir la vacant deixada per Domínguez (del qui s'especulava amb un possible fitxatge per la Rapitenca que finalment no s'ha produït).
Més informació sobre el nou fitxatge:


Daniel 'DANI' MEDINA Solano (10/10/87, Barcelona)

Demarcació: Defensa
Alçada: 1,90 m Pes: 83 kg
Trajectòria: CF Ripollet (12/14) -foto-, UE Rubí (11/12), CE Premià (10/11), UD At. Gramenet (09/10), UD At. Gramenet B (08/09), CF Ripollet (07/08), CF Singuerlín (06/07), UD Fuerteventura (05/06) i Cat. Inferiors CF Badalona, UE Badaloní, CE Sant Gabriel, CF Trajana
Estadístiques 2013/14: 14 PJ (14 Titular) / 8 TG - 1 TV / 3 Gols

7 comentaris:

llunya ha dit...

Quina moguda. no m´agradengens tans canvis i de jugadors del nivell de Dominguez, Molins, etc. sembla que s´hagi de renovar plantilla si o si, a veure si ho pagarem car, soc de l´opinio que quans menys moiments ¨a no ser imprescindibles¨ es facin en mig de temporada millor.
Que tinguem sort i algu no s´hagi d´arrepentir de les seves decisions.

Anònim ha dit...

Yo creo com llunya, opino que se ha echado jugadores como bacaicoa,puchi,dominguez,etc por el tema económico.O eso es lo que nos da a entener el club.

Anònim ha dit...

Quant es va conseguir la vuitena posició només calia reforçar l'equip i així consolidar les posicions tranquiles. Era justificat però no es va fer. Ara només són fitxatges i dues sortides que eren puntals del Vf.
Hi ha comentaris que ja es van dir en altres moments i van caure malament, ara no vec resposta.
Domínguez es un referent d'entrega i seguretat a la defensa. Oriol Molins un altre referent.
Abans amb sortides, expulsions i lesions l'únic que va venir és Eloi; el porter per lesió d'un altre però va provocar la baixa d'un jugador de camp.
Aquell era el moment simplement de reforçar i ara possiblement no haguéssin marxat. No es va fer i algú sabrà perquè no.
Ja vaig dir que aquest entrenador venia amb la seva quadrilla, per tant alguns han de marxar. Si era un dels candidats a substituir a Puchi aquest enrenou s'hagués produït en pretemporada.
Un buscava millorar amb el que ja s'havia renovat i fitxat i altre per millorar ve de renovar tota la base de l'equip, així és més fàcil i aquest són fidels a l'entrenador que els ha fitxat.
Sort Vf

08720 ha dit...

A mi em sap molt greu que marxin aquests dos jugadors, com diuen els anteriors missatges, son puntals del Vilafranca, crec que no hi ha cap raó esportiva que justifiqui que se'n vagin , altra cosa és que o algú no els vulgui o el jugador no vulgui quedar-se, però per qualitat no és, i l'afeccionat del Vilafranca segur que coincideix en la seva totalitat que no volia que marxessin aquests dos jugadors, independentment de que en vinguin uns altres.

Anònim ha dit...

Que quedi clar que l'Oriol Molins ha marxat perquè ha volgut, perquè va ser suplent un partit, en el qual, a més a més, va jugar mitja. Per tant, si no vol està al Vilafranca, adeu.

El tema del Dominguez, uns dels millors central de la categoria, que quedi clar, si que és un problema esportiu. Sembla ser que per temes laborals només podia entrenar 1 setmana i dues no. No crec que això sigui massa seriós en aquesta categoria.

Per tant, a tothom li sap greu que marxin aquests jugadors però primer cal veure les causes.

Anònim ha dit...

I vostè com sap tant bé les causes si els jugadors n'han donat unes de diferents?

domi ha dit...

Buenas tardes( soy Domi) , ya estoy harto de tanta mentira no me gusta el tema de internet y estas cosas pero la verdad se tiene que saber. A mi me hecharon porque se tenia que cargar el coche de tgna y poner el de barcelona que traia el nuevo mister, porque yo iba a ir a entrenar mas que antes , de cada 3 semanas iba a ir casi 2 es decir de cada 9 entrenamientos iba a asistir a 5 , incluso me comprometi a ir a entrenar con el juvenil que entrenaba antes para poder seguir en el vila, asi que no se mienta tanto.Esta tarde hablare por la radio para dar las gracias a todo el mundo por como me trataron este año y medio que para mi fue un orgullo compartir vestuario con gente tan maravillosa y poder defender esta camiseta.Amunt VF