dimecres, 29 de gener del 2014

Iván Álvarez completa la plantilla

A pocs dies del tancament de fitxatges (31 de gener) el FC Vilafranca ha fet la darrera incorporació d'aquest 'mercat d'hivern'. Es tracta del migcampista Iván Álvarez (Terrassa) que es trobava sense equip després que el club egarenc li donés la baixa la setmana passada.
Futbolista que actua com a pivot defensiu, destaca sobretot per la seva presència física. Reforçarà una demarcació que havia quedat 'coixa' amb la marxa d'Oriol Molins a principis d'any.
Més informació sobre el nou fitxatge:

IVÁN ÁLVAREZ Osorio (22/10/84, Barcelona)

Demarcació: Migcampista
Alçada: 1,88 m Pes: 90 kg
Trajectòria: Terrassa FC (13/14), CE Europa (09/13), CD Marianao Poblet (08/09), UD Viladecans (06/08), FC Levante Las Planas (04/06) i Cat. Inferiors Fundació Ferran Martorell
Estadístiques 2013/14: 9 PJ (3 Titular) / 2 TG - 0 TV / 0 Gols

5 comentaris:

terra ha dit...

Pot ser un bon fitxatge!!!

Així ho esperem!!.

Anònim ha dit...

Molta sort. Amb la seva alçada el Vf augmenta més les possibilitats de fer gols a pilota parada. Al mateix temps reforça per Alt la zona defensiva.
Crec que pot ser molt bo el fitxatge

Anònim ha dit...

Ara el Vf en jugades de falta i córner pot crear perill amb aquestes alçades i alguns amb molta potència de salt.

Anònim ha dit...

Amb aquest nou jugador, del qual no es pot discutir la seva vàlua, entre altres coses perquè encara no ha jugat, ja són sis els fitxatges del nou entrenador. Tots de fora i tots jugaran, tal i com s'està veint (recordo que Marcos, el central, ja va ser suplent diumenge, i Vargas ni convocat).
Això no és el que ens va vendre la nova Junta. Quàntes oportunitats s'han donat als jugadors del planter? Potser no hi ha qualitat, no ho sé. Però cal recordar que si un tal Puchi un dia, no hagués fet debutar a Eric Via, a Alex Moreno, a Dani Antolinez o al mateix Marcos, potser no haguessin jugat mai amb el Vilafranca i no estarian on estan ara.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb Anònim 19:58 però aquest fet ja es veia venir des de el primer moment del canvi aquest Nadal. Inclús no va agradar.
Amb jugadors la majoria per sobre 1,80 se intueix el joc de l'equip.
Però he vist que tothom ho veu només cal dir-ho i ja es va fent.
A més que hi hauria un nou fitxatge estava cantat però si es pogués fitxar d'aquí 15 dies més segons resultats més fitxatges