diumenge, 5 de gener del 2014

Super Mario 2

FC Vilafranca 3 - UE Figueres 1
El degà penedesenc ha estrenat l'any fent bona la dita 'entrenador nou, victòria segura'. Tot i que el Figueres s'ha avançat al marcador, un golàs de falta directa de Santi Triguero just abans del descans i un doblet, a la segona part, del debutant Mario han servit per a sumar 3 punts importants de cara a encarar la 2a volta que queda per endavant.
El partit ha començat amb una bona ocasió per Santi Triguero que s'ha presentat sol davant Reig però ha ajustat massa el seu xut que ha sortit fora prop del pal dret. Als 21 minuts, un teva meva a la frontal de l'àrea vilafranquina ha acabat amb el gol de Guillem Cornellà que ha batut per baix Marc Ramírez.
Quan semblava que s'arribaria al descans amb el 0-1, una falta damunt el semicercle de l'àrea l'ha transformat de manera magistral Santi Triguero fent l'empat. Tal com ha reconegut el nou 'míster' a roda de premsa, ha estat una injecció anímica important per al segon temps.


Només començar la represa, el gol podria haver caigut de qualsevol de les dues bandes ja que primer Javi Gónzalez ha tret sota pals una rematada de cap de Murga a la sortida d'un còrner i després Eloi ha desaprofitat un mà a mà amb el porter visitant per a avançar el Vilafranca.
El gol vilafranquí ha arribat als 63 minuts quan Mario, que feia 6 minuts que estava damunt del camp, ha rematat a boca de gol una centrada de Javi González després d'una gran jugada individual d'aquest últim. El propi Mario ha sentenciat el partit amb un altre gol aprofitant un regal de Reig quan amb l'esquena ha interceptat un refús del porter visitant. La pilota ha entrat mansament dins la porteria en una jugada còmica i desafortunada.

Gran Reserva: El bo d'en Valerio, encara recuperant-se de la lesió, ha acudit al Municipal per a veure (guanyar) i saludar els seus companys. Sens dubte, ha estat una sorpresa i una alegria inmensa per a tots.

Vi picat: Ha finalitzat la 1a volta i el Vilafranca és l'únic equip de la categoria al que no li han xiulat encara cap penal a favor. No és un fet anècdotic ja que ocasions per haver assenyalat la pena màxima n'hi ha hagut al llarg d'aquestes 19 jornades...

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara què no vam jugar molt bé, la actitud de l'equip va ser molt bona. I ahir és tenia que guanyar sí o sí, esperem que aquest nou entrenador ens porti moltes alegries.
Visca el FCV!!!

Anònim ha dit...

Arribaran nous fitxatges?

Anònim ha dit...

Resultat una mica enganyós... es va guanyar però no hem va agradar gens el joc.

Anònim ha dit...

Supongo que siendo el equipo el mismo y con el poco tiempo que lleva el entrenador; la diferencia ha sido el acierto de superMario. Gran fichaje!!

Anònim ha dit...

Després de tot e que està succeint al Vf només felicitar a tots per la victòria. Que calia un revulsiu era cert. Que tot no és qüestió de sort és veritat però a vegades cal tenir-la.
Malgrat tot he de dir que en les substitucions es contínues sent ofensiu i no minvar el contraatac va ser un encert. Fer entrar al nou davanter era cantat i més amb 1-1, es va veure que hi havia mancança d'un home gol i que feia temps que hauria d'haver vingut. L'altra hagués pogut entrar un defensa o un mig però va ser un altre davanter per a que a l contra es contínues sent perillós molt encertat.
Cal anar partit a partit i anar sumant.
Vec que falten més fitxatges i els hauran.
A vegades el bon treball i l'esforç no es veu recompensat amb resultats com ja s'ha vist al Vf

La prèvia ha dit...

@anònim 14:15: Cert, ahir el més important era guanyar, no el com. L'actitud de l'equip per voler guanyar el partit va ser clau. I el gol abans del descans també. No és el mateix encarar la 2a part amb 0-1 que amb 1-1.
Sí, segons va dir el nou 'míster' aquesta setmana hi haurà novetats.
@anònim 15:17: Tant com gens... Que hi ha molt a millorar? Sí.
@anònim 16:01: Esperem que segeuixi enratxat! Va mostrar molt bones maneres. Per cert, el copyright de 'Super Mario' és meu, eh. Jajajaja.
@anònim 18:44: Lo de la sort és el que deia abans però per marcar abans del descans cal tenir la qualitat de Santi Triguero per a executar la falta d'aquella manera. Sort, sí. Classe, també.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Referent a Mario, els 4 darrers jugadors del Vilafranca que havien debutat marcant 2 gols van ser:
* Puchi (06/09/2009, 2-1 vs Santfeliuenc)
* Luismi (08/05/2005, 0-3 vs Mollerussa)
* Juani (05/09/1999, 3-1 vs Granollers)
* Torres (03/09/1978, 4-2 vs Manresa)

Anònim ha dit...

El que estar clar que amb les noves incorporacions, i no és una solament, no s'ha de patir per mantenir la categoria. Ara sí. Sense doncs....