diumenge, 14 d’octubre del 2007

Temps era temps

FC Vilafranca 3 - UE Poble Sec 1
Hem de tirar 20 anys enrera per trobar un inici millor de lliga a aquestes alçades del campionat. De fet, millorar l'inici d'aquella temporada (la 87/88 a Regional Preferent) és gairebé impossible perquè l'equip dirigit des de la banqueta per Ángel Casado va encadenar nou victòries consecutives en sengles jornades de lliga. Els Manel, Fito, Gonzálvez, Coque, Quique Colomer, Puig, Muñoz, Esteve, Atsarà, Jordi, Juanito, Sánchez Mesa, Miguel, Nogués, Almirall, Romo,... entrarien a formar part de la història amb el posterior ascens a Tercera guanyant la famosa promoció al camp del Calella. A tall de joc, podríem mirar d'establir paral·lelismes entre aquell equip i l'actual (salvant les distàncies, és clar, i sabent que enguany es va pel bon camí però encara no s'ha assolit res). Per exemple: a la porteria dos porters on l'agilitat és la seva principal qualitat (Manel-Marc); a la defensa experiència (Fito-Moral) barrejat amb joventut que ve amb empenta i ganes (Coque-Marc o Fran); al mig del camp força (Puig-Sylla), classe (Esteve-Jarabo) i lideratge (Atsarà-Capilla); i davant rapidesa (Jordi-Eloi) i rateria golejadora (Juanito-Castillejo). I per acabar, com a curiositat, entrenadors del Garraf (Casado-Sarasa) i dos nois amb capitania d'El Pla del Penedès (Muñoz-Condis).
Un servidor, es va afeccionar al Vilafranca veient jugar i disfrutant amb aquests homes que ho donaven tot en cada partit. Tant de bo, d'aquí força anys puguem recordar i anomenar amb nostàlgia els actuals jugadors com aquells que van retornar el Vilafranca a la categoria que per història (i potser nomès per això) li pertoca militar.

Gran Reserva: El partidàs de Capilla (autor del primer gol) i col·laborant en l'elaboració dels altres dos. Avui, ha estat el líder que es demana dins del camp.

Vi picat: L'electrònica. Primer, els torns de l'entrada que avui no han funcionat, i després, el marcador del Municipal, que anava alternant el resultat del partit amb el que ocorria a la pista del "Pavelló de la Gamba" degut a unes interferències (??? segons versió oficial). Sobtava veure un 53-40 al minut 6!!!

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que entre la premsa vilafranquina hi hagi un debat per si Jaume Sarasa ha d'emportar-se convocat o no d'una vegada per totes a Raúl (Navarro eh, vull dir).

22 comentaris:

Anònim ha dit...

m'agradaria saber que és el que veritablement passa amb raul navarro, pq no ha jugat cap partit, i em sembla q ni convocat, i venia amb pinta d bon fitxatge per part d la premsa...

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord en que Capilla ha estat avui, un home clau. El Raúl Navarro, no està lesionat? Normal que no el convoquin, no?
Per cert, de les "velles glòries" que anomenes, n'hi ha uns quants: Manel, Atsarà, Nogués, que han arribat a entrenadors, que ha sigut dels altres?

Anònim ha dit...

membre dels vilareDS k ha assistit avui al camp.Felicitu al vila x la seva actitud k ha tingut avui sobre el terreny de joc ja que no ha parat de treballar fins al ultim minut.Tambe dir k han millorat en el joc i ja feia molts dies k al municipal els vilareds no podiem cantar cap gol,Avui hi havia força gent al municipal,diria k han dit 470 persones pero jo krek k mes pk els k entren a la 2a part no els conten i es kuan akostuma a vindre mes gent ja que em sembla a la 2a part no es paga,jo krek k han estat uns 600 o 650 espectadors.Avui el public tmbe ha colaborat una mika amb els vilreds,ja que al markar els gols tmbe an krida i han apaludit i gracies a les nostres trompetes i tambors han fet k s eskoltes un bon xivarri,pero al public li falta algo mes,avui kuan guanyavem podriem haver fet uns oles tota la grada o koses d aketes i ens agradaria moltisima al vilareds k kuan kantem,kosa k intentarem fer ja el proxim partit,k ells tmbe s hi afegeixin o almenys k aplaudeixin,k n'opineu d aixO??

Anònim ha dit...

Crec que es molt important la feina que feu els vila reds, i a mida que vagi avançant la lliga aneu a més, doneu caliu al camp.
I això sembla que rutlla, co-liders i sense hber perdut cap partit, hem de seguir així, i lo ideal seria fer com el Igualada l´any passat una renda de punts considerable per poder agunatr la segona volta que sera molt llarga i complicada. Pas a pas.

I una pregunta. D´on venen la parella de centrals Raventòs i Fran? I quina edat tenen?

Força vila!

Anònim ha dit...

nose on van estar jugant l'any passat, pero han estat tota la seva vida jugant al futbol base del cubelles, menys l'any passat, q segur que estarien jugant a algun juvenil d preferent o nacional,i responent a l'edat, tenen 19 anys, és a dir, és el primer any després de juvenils.

Anònim ha dit...

si no m´equivoco diria que la parella de nois provenen del juvenil de la Damm.oi, prèvia?

Anònim ha dit...

moltes gràcies per la gran assistencia al municipal( es notava que no hi havia futbol de primera)pero el cert es que ahir sobrepassavem els 500 espectadors i això en aquesta categoria es d´admirar( tot i que es fa per televisió vilafranca en directe) l´audiencia de la TV es molt bona i això significa que molta gent segueix el F.C. Vilafranca i que interesa!!.novament gràcies i esperem que en el proper partit de casa continuï tot igual, al igual que els bons resultats.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, a veure, anem per parts:
pel vil4fr4nqu1 que pregunta sobre els exjugadors del Vilafranca de la Temp. 87/88, dir que efectivament, hi ha molts que han decidit continuar en el món del futbol com a entrenadors o a la secretaria tècnica dels clubs. A saber:
Manel Rodríguez (Calafell, Sitges, Vilafranca i actualment Director Tècnic del Sitges), Nogués (Vilafranca, Gimnàstic, Terrassa, L'Hospitalet, Girona, Jaén,... i actualment a l'Écija), Atsarà (Vilafranca, FB Espirall-Les Clotes i actualment a la FE At. Vilafranca), Puig (va entrenar fa uns anys al Piera), Miguel (actualment al Santboià), Juanito (Secretari Tècnic del Cornellà). Altres, fins fa poc encara perllongaven la seva carrera com a jugadors sent uns veterans de luxe com Gonzálvez (Suburenc) o Fito (Moja).
Sobre els equips de procedència de Fran Ferrer i Marc Raventòs, té raó en satèlit. Provenen de la Damm Juvenil i tots dos tenen 19 anys.

Anònim ha dit...

Quin share es va tenir ahir,vicenç?
Lo important és l'equip va a dalt i esprem que el bon joc vagi venint conforme tenim bons resultats i pugui anar més gent al camp.
Com deia l'anonim,una pregunta, quantes persones hi havien a la 1a part?470?Si és així està força bé,no?

La prèvia ha dit...

Hola passio, segons van dir al descans per megafonia van ser exactament 473 espectadors. El que no sé és com ho van controlar perquè ahir, precisament, no funcionava l'"estri" de la porta d'entrada al camp. Algú ho pot aclarir? I creieu que entra tanta gent després del descans com diu el membre dels Vila-Reds?

Anònim ha dit...

Jo, la veritat, no crec que entri molta mes gent a la segona part. El proper partit de lliga a casa m´hi fixare.

Doncs no sabia que venien de la Damm.

Anònim ha dit...

Ja podrien actualitzar tot l'apartat de la web, sobr ela plantilla, el calendari, etc. d´aquest any. Crec que la imatge a donar a l´exterior és olt iimportaant, i el mitjà esencial es tenir un bon lloc web i actualizat.

Anònim ha dit...

Responent la quantitat de gent que pot entrar en la segona part, et diré que en aquest últim partit mes d´una cinquantena i una cosa important a resaltar del nostre públic es que un tant per cent força elevat arriba al municipal en cinc o deu minuts iniciat el partit cada diumenge, això si que no ho entenc!! nombrosa gent no va poder veure el gol de Capilla contra el Poble Sec.Increible.
No serà per no haber aparcament en la zona esportiva.

Anònim ha dit...

Bé, intervenc per reafirmar l'últim comentari del Vicenç, i ampliar-lo, és a dir...no és pas l'únic lloc on passa.
A l'hoquei, si algú ha vist el resum de la tele, també es pot veure com al principi està buit i després més ple, i un altre cas és el del Casal, que al principi està buit però als finals de partit els llocs de peu del fons de la pista estan plens...jo crec que es un defecte a nivell vilafranquí en general, no només del futbol.

Anònim ha dit...

Igual és que també hi ha gent molt garrepa i si com dieu a la 2a part no s'ha de pagar doncs aprofiten per entrar a la 2a part allà on sigui.En el cas del Casal crec que no es paga, però en el hockei i en el futbol sí que s'ha de pagar.

Anònim ha dit...

Un altre comentari, felicitant al cadet de la fundació que milita al grup 1 de la preferent i on encapçala la classificació amb 9 punts juntament amb el Barça després de guanyar el passat cap de setmana al camp de la Bordeta per 2-3. Enhorabona.
repecte al arbitre del proper partit a Figueres es el mateix que vam tenir la temporada passada a Cornellà i vam guanyar 1-2.

Anònim ha dit...

Hola! Me parece genial esta pagina sobre la actualidad del F.C. Vilafranca pero leyendo la PREVIA de esta semana me ha sorprendido no ver entre los jugadores que citas al delantero PALOMO, un jugador q ha marcado 2 goles en li ga y otros tantos en pretemporada y ni siquiera se le mienta... VAYA TELA!!! un jugador que si le respetan las lesiones, con confianza y este año parece que muy animado puede marcar goles y dar muchas aistencias dada la calidad tecnica que LE SOBRA...

SALUDOS
FORÇA VILAFRANCA Y A 3a!!!

La prèvia ha dit...

Totalment d'acord anònim, el que passa és que la comparació era amb els "teòrics" titulars. I mai millor dit, perquè tinc la impressió que aquest any no hi ha "intocables" i qualsevol sap que darrera hi ha un altre jugador a punt per sortir en cas de no rendir al nivell esperat. Però ja que parles de Palomo, és veritat que enguany se'l veu com més motivat i sempre que ha jugat ho ha fet a gran nivell. A més, és quasi de la "casa" com aquell qui diu, i un dels "veterans" al vestuari i per tant, amb tanta joventut com hi ha, ha de ser un dels qui "tiri del carro".

Anònim ha dit...

Ostres, ostres! Precisament l'altre dia lectors del Blog comentaven l'entrada a l'hoquei; heu vist la que s'ha montat?
Com ho veieu tot plegat?
Han convocat una manifestació demà a les 19 a l'Ajuntament.
Ja se que es un blog de futbol, pero un tema com aquest crec que te la seva importancia dins la societat vilafranquina

La prèvia ha dit...

Segons he llegit a les noticies de rtvvilafranca.com, sembla ser que els motius adduïts per la Junta del Patí Vilafranca són textualment: "...continuats incompliments que ha fet l’Ajuntament, per les nul·les inversions en infrastructures i per la gota que ha fet vessar el got, la decisió del Patronat Municipal d’Esports de treure tres hores d’ús de la poliesportiva". La rèplica del Regidor d'Esports, Josep Colomé, és: remarcava la seva sorpresa i lamentava la decisió d’un equip de persones que havia portat al club a les seves cotes més altes. ...precisament dilluns el Patronat havia aprovat destinar 800.000€ a obres de millora al pavelló d’hoquei i a les instal·lacions i equipaments anexos.
Veurem tot plegat com acaba. Sóna a tensar la corda per aconseguir les millores que diuen i no cedir horaris a altres entitats, però... mai se sap. I si no es fan enrera? Es crearà una junta gestora? Pot acabar amb la desaparició del club? (Ho dic perquè la notícia acaba dient que probablement el partit d'avui dijous a Cerdanyola podria ser el darrer a l'OK Lliga).

La prèvia ha dit...

Última hora: Cerdanyola 4-5 Patí Vilafranca (Després d'anar perdent 4-2 a la segona part).

Anònim ha dit...

Kedo parat de la Previa, tan informa de futbol con hoquei , con petanca o parchis.......ets un krac..jejejejejeje