diumenge, 3 de maig del 2009

Aliniació indeguda

CD Montcada 1 - FC Vilafranca 0
En el partit de la setmana passada a casa i que vàrem perdre (0-1), el Marianao Poblet incorreguè en una infracció d'aliniació indeguda ja que, tot això segons el que apareix al web oficial del FC Vilafranca, jugà el partit amb dotze jugadors en comptes dels onze reglamentaris. Per tant, si des del club se n'haguessin adonat, els tres punts que van "volar" del Municipal ara serien al sarró vilafranquí.

Sento dir-vos però, que tot es tracta d'una petita "broma" o "parany" que em vaig permetre fer als responsables del web del club vist que "aquest final de temporada està resultant més llarg de l'esperat" (com diuen ells) i per tal que hi hagi algun tema de conversa al blog. La història és aquesta:
Setmana rere setmana, hi havia un anònim al blog que sempre requeria les dades tècniques del partit. I a més, donava la coincidència que una vegada jo les publicava, al poc temps s'actualitzava el web del club amb aquestes dades (amb alguna petita modificació però). Això em feia sospitar i aquest dilluns passat vaig decidir "colar" un intrús (Sánchez, que estava a la banqueta) entre els jugadors que van actuar pel Marianao. Dit i fet. A les poques hores, el tal Sánchez també apareixia al web del club.
De tots és sabut que si fèssim un rànking de webs de la categoria, la nostra ocuparia també un lloc a la part baixa de la taula, però una cosa és fer el manteniment mínim per a dir que s'actualitza habitualment i l'altra esperar que altres et facin la feina i dedicar-te exclusivament a fer un Ctrl+C, Ctrl+V. No costava res revisar-ho abans...
Malgrat el plagi periodístic, i sabent que necessiten d'elles, gustosament seguiré posant les aliniacions ja sense que hagin de demanar-m'ho una vegada i una altra. I tranquils, a partir d'ara sense paranys.

Gran Reserva: Que per sort, no se'n van adonar i no van recòrrer el partit davant la Federació. El ridícul hagués esta majúscul...

Vi picat: Després de la victòria del Manresa, el descens està només a 6 punts a manca de 12 per jugar-se. Tot això sense comptar que el Terrassa pugui perdre categoria a 2a B si juga la promoció. Amb el qual, el quart pert la cua també baixaria. No fem el "tonto"...

El futbol és així: "No ha sido gol porque no ha entrado" (Hipólito Rincón, 1957, ex-jugador de R. Madrid i R. Betis Balompié entre d'altres).
Així mateix ha passat en l'única ocasió de gol vilafranquina. Vaselina d'Àlvar, toca el travesser i bota damunt la línia sense arribar a entrar. Mala sort!

60 comentaris:

La prèvia ha dit...

CD Montcada: Tardío, Cusso, Miki, Cabra (Serrano), Andrés, Solanas (Giráldez), Norbert, Óscar, Álex Gil (Xavi Alonso), Tamudo i Cuadras.
FC Vilafranca: Ródenas, Pere Costa, Corbi (Folch), Raventós, Bello, Sylla, Jesús (Pere Roca), Talla, Via, Àlvar i Condis.
Gols: 1-0 Norbert (min. 18).
Àrbitre: Sánchez Durán (Sabadell).
TG: Álex Gil i Cuadras; Raventós i Talla (2).
TV: Talla.

javindreu ha dit...

Osti prèvia, que bo, almenys riem una mica. I poca broma que si el Manresa guanya i perdem amb la LLagostera vindrà el canguelo al municipal.Aixi doncs, a guanyar als gironins i a deixar el tema finiquitat abans no sigui tard.

La prèvia ha dit...

Tens tota la raó javindreu, la permanència encara no està assegurada ni molt menys.
Aquesta és la classificació actual i el calendari que resta per als equips implicats:

Classificació:
15. Vilafranca (40)
16. Guíxols (40)
17. Igualada (35)
---
18. Manresa (34)


Jornada 35
Igualada - Morell
Manresa - Marianao Poblet
Vilafranca - Llagostera
Benavent - Guíxols

Jornada 36
Marianao Poblet - Igualada
Montcada - Manresa
Guíxols - Vilafranca

Jornada 37
Igualada - Montcada
Manresa - Llagostera
Vilafranca - Benavent
Olesa - Guíxols

Jornada 38
Llagostera - Igualada
Guíxols - Manresa
Montañesa - Vilafranca

Anònim ha dit...

Que bo previa , tu fas la tasca i un altre copia la feina. El que faci la crònica de la pàgina web del vilafranca val la pena que treballa un xic més i no miri el que fan els altres.
Et vull felicitar per la gran feina que has fet al llarg de la temperoda.
Tens raó el Vila encara no té del tot la permenència assegurada és millor que treballint un xic més.
Que vagi bé dimecres sort!!!!

Unknown ha dit...

Lo bo es que encara no està arreglat.

Ánims segur que us salveu! A vere si aquest diumenge puntueu amb el Llagostera, us salveu i de pas ens feu un favor als de Benavent.

Salut

La prèvia ha dit...

Hola albert, tant de bo i gràcies pels ànims! Ho veig complicat però, perque aquest és un equip de dinàmiques, i l'actual és molt negativa. De totes maneres, la gràcia del futbol és que sempre es pot donar un resultat en concret per molt sorpressiu que sigui i quan menys t'ho esperes.
Pel que fa a vosaltres, ho teniu força bé i guanyant els dos partits seguits a casa que us venen tindreu l'ascens a la butxaca. I així vindrieu a Vilafranca amb els deures fets i us faríem el passadís reglamentari.

L'APUNT (Vilafranca-Llagostera)
1) Partit 500 al Municipal

El de diumenge, suposarà el partit 500 en Lliga que el Vilafranca disputi al Municipal des que el 1982 es traslladà de la Creu de Sant Salvador a l'estadi actual.
En aquests 27 anys només hi ha hagut un encontre de Lliga que es va ha haver de disputar en l'exili en estar clausurat el camp per incidents del públic, envers el col·legiat Codes Benavente, en aquell recordat matx amb el Vilassar Mar (2-3) de la Temporada 99/00. El proper partit a casa, davant el Palafrugell, es jugà a Vilanova i la Geltrú per imposició de la FCF.

Partit 001: 31/10/1982 FCV 3-0 UE Sant Andreu (3a Divisió)
Partit 100: 21/02/1988 FCV 2-1 AD Prat (Reg. Preferent)
Partit 200: 30/05/1993 FCV 4-0 CE L'Hospitalet At. (1a Catalana)
Partit 300: 11/10/1998 FCV 0-1 U At. Horta (3a Divisió)
Partit 400: 25/01/2004 FCV 3-1 UD Viladecans (Reg. Preferent)

Anònim ha dit...

S´ha de estar atents, perque la dinàmica de resultats es molt negativa, però tot i així penso que es tremendament complicat descendir encara que sempre que no es tingui matemàticament i amb la ratxa que portem,cuidado. queden 12 punts en joc i el vila està a 7 del Manresa, és a dir del descens, (6 + gol average) així que de moment estaria tranquil, només falta l´ultima empemteta de sumar un parell de puntets i finiquitar la temporada. Pràcticament queda una plaça de descens, perque encara que hi hagués la mala sort que el Terrassa fes la promoció de descens i baixés, no pasaria res ja que de 3a a 2b com a mínim 1 equip pujarà, per tant calma. Queda una plaça de descens per aquests 4 que has dit i jo inclouria un parell per sobre nostre també. I a nivell de calendari, crec que tots els equips implicats tenen practicament el mateix.

Havok CF Gavà ha dit...

Enorme prèvia !

Gran treball

vil4fr4nqu1 ha dit...

Molt bé "prèvia" molt bona la broma, però ningú se n'ha adonat, tu creus que se la mira algú?
De la web del club, més que l'aliniació destacaria on diu l'ojectiu del club:
"Crear un Club de Futbol model, en el que els resultats esportius siguin una part molt important, però que la imatge de l'Entitat i la seva salut econòmica siguin uns punts bàscis si es vol assegurar un futur prometedor dins del futbol català."
No sembla que estigui molt vigent això.

I jo us veig molt tranquils per no baixar, no hauriem de comptar amb el gol average a favor, que no sabem si poden haver triples o quadruples empats i amb qui i com quedaria.
I demano que es deixin d'experiments amb nois de la Fundació, i que juguin els del primer equip que són qui han de donar la talla, que si acabem baixant es dirà que ha estat culpa d'aquests nois i arruinarem la seva trajectòria que sembla que poden ser útils en un futur.

javindreu ha dit...

L'entrenador s'ha quedat a gust a la ràdio avui. No hase falta desir nada más.

Anònim ha dit...

Que ha dit exactament el mister? s´ha queixat o ha criticat la Directiva?

La prèvia ha dit...

Hola anònim, és veritat que és molt difícil que acabem baixant però no temptem la sort...
vil4fr4nqu1, hi ha tantes coses a millorar del web del club que no acabaríem mai... Ara bé, sobre això que comentes dels juvenils no crec que estigui gaire d'acord l'Isaac Fernández ja que, dins del programa d'Esports 21, ha destacat que són els únics que es salven de la debacle de l'equip en les darreres jornades.
Sens dubte, ha estat allò que se'n diu una gran "rajada" (i potser raó no li falta en segons quines coses). A més, ha tocat diferents temes. A grans trets, destacaria el següent:
* Ha criticat de certs jugadors que no estiguin prou implicats en el projecte, que no es cuiden prou, que miren per ells abans que per l'equip, que no senten els colors, que no han aprofitat l'oportunitat donada a gent de la casa o que se'ls ha de dir constantment que han de fer damunt del camp.
* No descarta algun fitxatge per als quatre partits que queden i donar alguna baixa vist el pobre rendiment i els arguments del punt anterior.
* Es planteja, si cal, convocar només 12 o 13 jugadors i deixar a casa els que no comulguin amb la seva idea d'equip.
* Que si l'equip treballa en bloc, el Vilafranca és un conjunt molt difícil de superar però si no, és un equip molt vulnerable.
* Que el pressupost d'aquesta temporada no és comparable al d'altres i que era sabut per tots que patiríem fins al final.
* I que han parlat (amb el club) sobre la seva possible continuïtat la temporada vinent però que ara mateix lo important és assegurar la permanència.
Déu n'hi do...

Anònim ha dit...

Isaac solo quieres escudarte en los jugadores para lograr que te renueven, los trapos sucios en casa lo de ayer fue una puñalada trapera. Eres un traidor y lo pagarás muy caro

un seguidor asiduo... ha dit...

espero y deseo "anonim" que no seas ningun jugador del f.c. Vilafranca , me sabria muy mal tu escrito, hay que saber reconocer los errores y las responsavilidades de cada uno

Anònim ha dit...

Isaac dimisió!

isaac traidor ha dit...

no soy ningun jugador del f.c. Vilafranca y tu eres el entrenador? no puede ser colgarse las medallas a las buenas y a las malas cargar contra los jugadores y en público.
Ay que ir todos a una y asi no ganaremos un puto partido

vil4fr4nqu1 ha dit...

Què diu que els de la casa no senten els colors? Home, crec jo que més que ell que ve de fora els sentiran, ell només sent el color rosa dels bitllets de 500.
Als jugadors se'ls ha d'exigir el màxim compromís, però també comprenc que se senten menyspreats per no haver-se comptat amb ells en els temps de bonança econòmica.
A més, no em sorpren que algun jugador estigui desmotivat, quan vegi que l'entrenador ja dóna la temporada per finiquitada pujant a juvenils.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, voleu dir que n'hi ha per tant? Lo millor és que s'arregli tot amb una victòria davant el Llagostera i llestos. Ara és evident que l'ambient no és el més propici...

L'APUNT (Vilafranca-Llagostera)
2) Rival difícil... però no tant

Tot i ocupar encara plaça d'ascens (3r classificat), el Llagostera no està atravessant un bon moment de joc i resultats com ho demostra el fet que només ha guanyat un dels set darrers partits jugats. Una altra ensopegada a Vilafranca el treurien segurament de les places d'ascens on hi ha estat en 31 de les 34 jornades disputades.

javindreu ha dit...

El Llagostera és un equip veterà i que porta mala ratxa com bé diu la prèvia. S'ha d'aprofitar a casa i intentar assegurar la salvació matemàtica ja.

vicenç ha dit...

Gràcies previa per la teva felicitació a la meva familia la setmana passada, fins avui no t´he pogut contestar i veig que hi han molts nervis dins del blog, sobretot força crispats.
Esperem solucionar-ho aquest diumenge en el partit 500 al municipal.
I per concloure la temporada i per escollir qui són dels equips que han estat més " simpàtics" preferiria que el Llagostera fos un dels 3 equips que pujés a tercera divisió, s´ho mereix.

vicenç ha dit...

puntualitzem; el Llagostetra que aconsegueixi l´ascens despre´s de visitar Vilafranca, en les 3 darreres jornades del campionat.
Felicitats a tots els barcelonistes.

Anònim ha dit...

david avila nou jugador del f.c.vilafranca

Anònim ha dit...

Anònim , veo que estas muy bien informado , ya que esta noticia no se ha escuchado por ningun medio Vilafranqui ni en el Mundo Deportivo ,(hoy no lo se) que yo sepa , ya que sabes tanto , nos podrias adelantar el nombre del nuevo entrenador para la proxima temporada, porque hay nuevo entrenador............al tiempo

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, doncs si, tot i que el club no hagi confirmat res encara oficialment, el davanter David Ávila jugarà amb el FC Vilafranca els 4 partits que resten de temporada de cara a reforçar l'atac vilafranquí per a després tornar a la disciplina del CF Vilanova. Segons informa vilanovadigital.com, aquest acord ha estat possible fruit de les bones relacions que hi ha entre ambdós clubs.

terra ha dit...

Es una bona noticia i un bon element aquest davanter del vilanova, a mi personalment sempre m´ha agradat força, tandebó ens dongui bons resultats i forçes gols, que últimament anem molt escasos.

La prèvia ha dit...

Hola terra, sí, és un davanter de contrastada categoria i que estic segur que aportarà gols. L'únic que no sé és si era necessària la seva incorporació pel poc que queda de Lliga donant per fet que no deu ser "barato". Suposo que des del club han vist de prop l'abisme del descens i han decidit assegurar la categoria al preu que sigui. Els rivals de Llagostera i Benavent estaran contents amb aquesta notícia. Podríem suggerir-los que sufraguessin entre tots (Olesa, Marianao, Masnou i Castelldefels) part del cost del fitxatge, no? Quasi ens podria sortir de franc...

La prèvia ha dit...

Aqui teniu l'extens i prestigiós currículum del nou fitxatge del FC Vilafranca:

DAVID ÁVILA Martínez
21-03-78 · Barcelona
1,73 m - 73 kg
Davanter

08/09 CF Vilanova Geltrú (3a Div.)
07/08 CF Vilanova Geltrú (3a Div.)
06/07 CF Vilanova Geltrú (3a Div.)
05/06 CF Vilanova Geltrú (3a Div.)
04/05 CF Vilanova Geltrú (3a Div.)
03/04 CF Vilanova Geltrú (3a Div.)
02/03 CF Vilanova Geltrú (3a Div.)
01/02 Zamora CF (2a Div. B)
01/02 Benidorm CD (2a Div. B)
00/01 CD L'Hospitalet (2a Div. B)
99/00 RCD Espanyol B (3a Div.)
98/99 RCD Espanyol B (2a Div. B)
97/98 CD Toledo (2a Div.)
97/98 CP Mérida (1a Div.)
96/97 FC Barcelona B (2a Div.)
96/97 FC Barcelona C (3a Div.)
Categories inferiors del FC Barcelona

La Temporada 1997/98 va ser fitxat pel Mérida per a jugar a 1a Divisió però no arribà a debutar amb l'equip extremeny. També va ser Internacional Sub-18.

isaac traidor ha dit...

seguro que el avila este sentira mas los colores no?? no me jodas mari-pili!!!!!! que venga ya el nuevo entrenador!!!!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, deixant de banda el tema estrella del fitxatge de David Ávila, anunciar-vos que el FC Vilafranca ha convocat oficialment als seus socis a una Assemblea Extraordinària que se celebrarà el proper 18 de maig a les 20:00 hores a la Sala d'Actes de l'Escorxador de Vilafranca.
Entre els punts del dia hi ha, com a fets més destacats, el Seguiment pressupostari i la proposta de Modificació dels Estatuts del club.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Un altre cop anem a final de temporada a pescar al barri de mar, espero que ens surti un bon peix i no un tauró com l'Ibrahim l'any passat.
El tema del nou entrenador, l'Isaac abans de parlar per ràdio hauria de pensar el que diu, estava cantat que va cavar la seva fossa. A mi se m'ocorren dos candidats a entrenador: Santi Palanca (que ha confirmat que deixa el Vilanova) o Quique Salamanca (de l'Olesa), sabiondos vaig ben encaminat?
Tema assemblea, el canvi d'estatuts què ha de contemplar? poder celebrar assemblees sense comunicar-ho prèviament als socis? Jo no he rebut cap carta del club.

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, dels taurons encara se'n pot aprofitar les aletes per a fer-ne sopa. Allò era "morralla". Crec que aquest jugador no es pot comparar amb altres "gangues" que ens han venut. La prova és la dilatada trajectòria a Vilanova i que sempre, en més o menys quantitat, ha marcat gols.
De l'entrenador nou fins a dia d'avui no en tenia ni idea. Ara bé, esbrinant en l'assumpte, et diré que és veritat que sonen alguns noms i aquests dos concretament no estan a les travesses.

L'APUNT (Vilafranca-Llagostera)
3) No existeix cap precedent

Serà la primera vegada que s'enfrontin Vilafranca i Llagostera a la nostra vila en tota la història. Per tant, segurament veurem aquella imatge, tan clàssica en aquests casos, dels capitans d'ambdós equips entregant-se els banderins de rigor amb motiu de l'efemèride.
Cal recordar que el partit de la 1a volta acabà amb empat (1-1).

satèlit ha dit...

Si senyor es va empatar a 1 a Llagostera i el Vila va fer un partidàs molt serio aquell dissabte, tandebó ho repeteixi aquest diumenge a Vila i podem sumar els 3 punts que ens vam mereixer en terres gironines.

Anònim ha dit...

Vilafranqu1 , No , no vas be encaminat ,

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, no para l'actualitat vilafranquina. Si ahir es coneixia el fitxatge de David Ávila, avui hem sabut (sempre per mitjans de comunicació que no són de Vilafranca...) que el club està ultimant la contractació de dos jugadors més i que espera contractar el més aviat possible.
Es tracta de Saddik Boulaouali, davanter que procedeix del Juvenil de Divisió d'Honor de la Damm, i del defensa Javi González que milita al Sabadell Amateur (2a Regional) però que ja ha anat convocat diverses vegades amb el primer equip del CE Sabadell. Aquest darrer fitxatge, que ocupa la demarcació de lateral esquerre, podria comportar la baixa de Rafita ja que, des del club, darrerament no estan gaire satisfets amb el seu rendiment.
Pel que fa als rumors sobre el canvi a la banqueta vilafranquina (sempre per a la temporada vinent...), el company Tito Boada ha avançat a Esports 14 el nom d'Agustin Pujibert "Puchi" (actualment al Poble Sec) com el més ferm candidat a substituïr a Isaac Fernández.
Algunes fonts m'asseguren que aquesta mateixa setmana ja hi va haver la primera presa de contacte, a Barcelona, per tal de sentar les bases per a que l'entrenador barceloní condueixi el degà penedesenc la Temporada 2009/10.
Restarem atents a les possibles novetats en tots els fronts...

Anònim ha dit...

Me dejais estupefacto con lo del futurible entrenador , de cara a la proxima temporada, no se si es cierto si continuara Isaac o no , pero numeros de la loteria no le quedan muchos , ya que sin querer profundizar ,, alguien sabe lo que sucedio en el entreno de ayer ?, entre el mister y un jugador , que dicho de paso, posiblemente no vestira mas la "samarreta" del f.c. vilafranca ?

javindreu ha dit...

Puchi, és broma ? Si ve aquest personatge s'haurà de vigilar amb les aus que passin a prop del municipal perquè tenen tots els números de morir d'un pilotasso.
Si ara no es veu futbol, no vull pensar la temporada que ve amb aquest "entrenador".

Anònim ha dit...

EN VILAFRANCA YA TENEMOS ENTRENADORES SUFICIENTEMENTE QUALIFICADOS PARA DIRIGIR AL EQUIPO Y ESTE SE ENCUENTRA EN LA FUNDACIÓ. SERIA LO MEJOR PARA EL CLUB Y PARA LOS JUGADORES JOVENES.

PARTXI SERIA UN GRAN ENTRENADOR PARA EL VILAFRANCA.

Kimi ha dit...

Me consta que con Puchi no hay nada concreto. Y ayer no pasó nada en el entreno, dejaros de querer desestablizar el equipo, si fuerais del Vilafranca no haríais todo esto.

vil4fr4nqu1 ha dit...

"Anònim" que em deies que no anava ben encaminat, ja ho sé, jo no sabia res, només deia els que m'agradaria que ens portessin, però pel que veig el Director Esportiu aspira a poc i es conforma amb Puchi, que dit sigui amb tres punts més que nosaltres ja té la permanència aconseguida (això sí, amb gent de Barcelona).
No sé si prefereixo que segueixi Isaac Fernández, el Puchi aquest tampoc és cap sant!
Atsarà tampoc estaria malament, però vist l'èxit aconseguit a la Fundació... va ser un bon jugador, però com a entrenador em sembla que és massa tou.

Anònim ha dit...

tienes razon vil4fr4nqu1 , avia interpretado malamente tu comentario, estoy contigo, sin lugar a dudas , tanto kike como Palanca , estarian mejor que Puchi , esperemos que Juanmi tenga razon y que no este concretado

La prèvia ha dit...

Hola javindreu, totalment d'acord amb el teu comentari. Però si portem temps sense presenciar bon futbol, suposo que ja no ens vindrà d'un any més o d'uns mesos (depenen del que duri...). Això sí, el "show" el tindríem assegurat perque és un espectacle veure'l en acció a la banda. I si des del club es busca és un entrenador resultadista doncs potser no van tan mal encaminats...
Juanmi, desestabilitzar? Qui? Concreta. La gent que opina al blog? El club per començar a donar baixes i portar "cracks mediàtics" quan queden 4 partits pel final (com passa cada temporada)? Ah, i si fossis del Vilafranca opinaries cada setmana, no només quan t'interessa.
Per cert, vil4fr4nqu1, començo a estar-ne tip d'aquest cartell d'entrenador "tou" que se li penja constantment al Partxi Atsarà. Tothom tenim al cap aquella temporada que es va haver de fer càrrec de l'equip en una situació difícil i de la qual no se'n va poder sortir. Recordem però les circumstàncies i dificultats amb les que es va trobar.
Aquesta idea que si un entrenador no crida molt, i agafa els jugadors pel pit i és barruer davant la premsa,... ja no és un bon entrenador està obsoleta. El practicar un bon futbol, la dedicació màxima, el saber portar un vestuari i la bona educació no estan renyits entre ells. I la prova és Guardiola amb el Barça...

vil4fr4nqu1 ha dit...

"Prèvia" no comparem en Guardiola amb el Atsarà! En Guardiola amb el Barça B ja va aconseguir pujar-lo a 2aB, el Partxi amb la Fundació està a la part mitja.
Ara, potser sí que podria servir: no seria car, compromís i honestedat amb el club no li faltaria i caldria esperar que els resultats acompanyin i que els jugadors posin de la seva part.

La prèvia ha dit...

vil4fr4nqu1, o sigui que acabes donant-me la raó, no?
Se m'acut una pregunta però: acceptaria en Partxi Atsarà ser l'entrenador, quan any rere any ens vénen des del club un model futbolístic diferent sense criteri ni continuïtat? Coneixent-lo una mica... crec que no.

L'APUNT (Vilafranca-Llagostera)
4) Una mala ratxa a casa

Són sis partits consecutius ja els que porta el Vilafranca sense conèixer la victòria com a local (1 empat i 5 derrotes). Per trobar una ratxa pitjor hem d'anar fins la Temporada 98/99 (3a Divisió) quan, després de guanyar el partit inaugural del campionat, es van encadenar ni més ni menys que 18 partits sense guanyar a casa!

satèlit ha dit...

Deunidó amb la mala ratxa de la temporada 98/99, segurament es deuria baixar, oi?. Quin entrenador teniem llavors?
I del tema fitxatges d´última hora no els entenc, no es diu per la premsa que al club els hi queda pocs calers com a tot arreu i n´esteu segurs que al punta vilanoví se li pagarán 600 euros al mes, això no m´entra al cap.

isaac traidor ha dit...

Juanmi!!! No digas que no pasó nada, todos sabemos lo que pasó y si tu no estabas delante ya te lo deberían contar, no se porque lo niegas si mañana en el campo ya se verá quien no esta convocado y no se hablará de otra cosa.

javindreu ha dit...

Juanmi, desestabilitzar res, els fets cauran per si sols, de fet algun jugador ja l'ha pagat. Per cert, ets del Vilafranca de tota la vida o només desde que hi ha la fundació? Suposo que la resposta ja la sabem, aixi que no parlis de ser del Vilafranca.

La prèvia ha dit...

Hola satèlit, la Temp. 98/99 (3a Divisió) es va baixar a 1a Catalana i van desfilar per la banqueta vilafranquina fins a tres entrenadors diferents: Lluís Aloy (J1 a J19), José Luis Guerra (J20 a J37) i el malaguanyat Víctor Gómez Jara (J38) .
Totalment d'acord amb tu. Segons es diu, no hi ha liquidesa econòmica fins al punt de convocar als socis de cara a una possible "derrama" (tot i que dubto de la veracitat de la idea i que la Junta la tiri endavant) però en canvi fitxem a un jugador amb catxet de Tercera quan tampoc no hi ha tanta necessitat.
600 €??? No em facis riure! Aquest jugador per aquests diners no es mou de casa seva! Estaria bé saber exactament quan cobrarà per aquests 4 partits que queden. I de pas, saber si quan ens salvem matemàticament el podem tornar per estalviar-nos algun caleró. El que jo crec és que Vilafranca i Vilanova deuen compartir la fitxa del jugador.
Per acabar, segons surt avui a Mundo Deportivo (com no...) dels dos possibles fitxatges més, només s'ha concretat el del davanter Saddik (CF Damm) mentre que Javi González continuarà al Sabadell Amateur.

Anònim ha dit...

k va passar al entrenu?

Anònim ha dit...

de donde sacaron a isaac, jolines si con el curriculum que tiene?
claro que no miraron como dirige a un vestuario,este señor no puede enseñar futbol cuando no le enseñaron modales,educación y formas.Si quieres que la gente este contigo tratalos bien, y no denigrantemente.
Nos quejamos una vez de un tal Albert viñas, yo recuerdo haber visto futbol,todavia no he visto nada de este isaac fernandez, y eso es lo que quedará en el recuerdo ,osea nada.
Moraleja:el mejor fichaje la destitución o dimisión por alusión de Isaac fernández. Respecto a los jugadores hay grandes personas, que se merecen otra cosa.
Queremos ver futbol der calidad y coraje amunt vilafranca

La prèvia ha dit...

Hola anònim, és com si parlessis amb coneixement de causa. En aquest aspecte, jo puc dir que el tracte d'Isaac Fernández amb els mitjans i els que seguim al Vilafranca ha estat sempre cordial. Fins i tot en els moments on va ser qüestionat, tot i tenir diferents opinions o punts de vista, el respecte va ser mutu. Ara, dins del vestidor o als entrenaments ja no puc opinar. Pel que comenteu, quelcom ha passat aquesta setmana als entrenaments, però era d'esperar, ja que ell va anunciar "mà dura" per als que no estaven implicats. No sé, s'escolten molts rumors però d'aquí als fets...

Una vegada confirmat el fitxatge del "cerveser" Saddik, us deixo les seves dades per a que puguem conèixe'l una mica millor:

SADDIK Boulaouali
29-05-90 · Marroc
Davanter

08/09 CF Damm (Juvenil A)
07/08 CE Europa (Juvenil A)
06/07 RCD Espanyol (Juvenil B) / 6 gols
05/06 RCD Espanyol (Cadet A) / 20 gols
04/05 RCD Espanyol (Cadet B) / 19 gols
03/04 RCD Espanyol (Infantil A) / 32 gols
02/03 RCD Espanyol (Infantil B) / 37 gols
01/02 RCD Espanyol (Aleví A) / 30 gols
Categories inferiors del Club EF Pastoreta Reus

Anècdotes a destacar:
* Va participar en el Campionat Nacional Aleví de Brunete amb l'Espanyol l'any 2002 quedant eliminats a 8ens de final per la Reial Societat.
* La Temporada 2003/04, es va proclamar Campió de la Copa Catalunya, en categoria Infantil, en vèncer a la Final per penals al Barça (1-1). Va ser l'autor del gol "perico". Al Barça jugaven jugadors com Bojan o Iago Falqué.
* El 22 d'abril de 2007, Manresa i Espanyol empataven (2-2) en partit de Lliga Nacional Juvenil. Saddik sortí al minut 65 de partit pero no va poder marcar. En canvi, un que serà company seu al Vilafranca, Corbi, feia el gol de l'empat manresà en el minut 90.

Sherlock ha dit...

Hola La prèvia i bloggers!!
Per als que em coneixeu, ja sabeu que sóc soci i seguidor del Vilanova i pels que no... bé ara ja ho sabeu. Indicar que de tant en tant vaig col·laborant en aquest enorme blog que fa la prèvia. Doncs bé, primer de tot m'alegro que hi hagi bones relacions entre els dos equips i la prèvia ho sap i altres bloggers històrics també.
D'altra banda, David Ávila viu del nom perquè fa temps que no és el que se l'ha arribat a veure... Aquest any ni tant sols ha estat titular al Vilanova i els minuts de joc que ha tingut, no els ha aprofitat i s'ha limitat a arrossegar-se pel camp. Ha marcat 0 gols quan per exemple la primera temporada en va fer 27. Per ser un home de segona linia no està malament(tot i que els ultims anys ha vingut jugant d'extrem).
Només desitjo que arribi motivat a Vilafranca i ajudi a l'equip. Pero de moment, no us feu il·lusions. Espereu al primer partit.... Ah!! Podria ser que comences euforic i amb ganes. Pero veureu com es va apagant.... Ho sento pero es la meva opinió, fonamentada en veure'l jugar els darrers 7 anys a Vilanova....
Salut i a per la salvació!!!!

La prèvia ha dit...

Hola eloi, gràcies per la informació que, sincerament, desconeixia. És veritat, David Ávila no ha marcat cap gol en tota la temporada amb el Vilanova!!! Difícil de creure, però cert. Ha disputat 26 partits però només 9 de titular. Si no vaig errat, ha estat força temps lesionat també, oi?
"Arrossegar-se pel camp, viure del nom,..." són paraules dures les que fas servir, eh. Deus tenir motius per dir-les. Veurem el seu rendiment, però de moment potser ja has desil·lusionat una mica a la parròquia vilafranquina. A mi no, eh. La veritat, després de les experiències amb Juanje, Ibrahim, Pipa, Parés, Risueño,... i companyia ja m'ho prenc amb filosofia.

Sherlock ha dit...

Doncs mira... Espero equivocar-me pero... Ja m'ho diras a final dels 4 partits la teva opinió...
I home, lesionat lesionat no se jo si ho ha estat gaire. Per mi que el que tenia era "cuento" En fi, es el que hi ha. I et garanteixo que s'ho ha guanyat a pols perquè era molt estimat a Vilanova i ha anat perdent l'afecte a poc a poc
I repeteixo: Ojala m'equivoqui i us ajudi molt eh!!! NO li desitjo cap mal al Vilafranca. Ojala surti motivat al terreny de joc i us faci disfrutar. Es que es aixo lo bo: q motivat i amb ganes es un tros de jugador. Ara, com no en tingui ganes es jugador de 2a regional
Salut!!

La prèvia ha dit...

Ai, ai, ai,... O sigui que amb David Ávila hem fitxat a Dr. Jekyll i Mr. Hyde? Tant de bo doncs veiem la bona cara. Demà li faré un seguiment amb lupa i ja te'n faré cinc cèntims del seu debut.

L'APUNT (Vilafranca-Llagostera)
5) La travessa de FutbolCatalunya.com

Segons els internautes d'aquest portal, els pronòstics pel Vilafranca-Llagostera són:
1 = 30 %
X = 22 %
2 = 48 %

josep sauleda ha dit...

Deu ni do! mes de 50 comentaris al blog, tot un record.
He quedat sorprés per la gran quantitat de comentaris a favor i contra l'actual entrenador. Quan el Vilafranca no va perdre en deu partits seguits jo vaig ser el primer defensor d'Isaac ja que amb un equip jove i en molts casos amb poca experiencia a la categoria, després d'un preocupant inici es va arribar a cotes altes de la classificació. Per a mi una gran part de la "culpa" va ser de l'entrenador, va aconseguir un conjunt compacte que gairebé marcava a cada partit i que feia molt dificil als contraris fer-li un gol al Vilafranca. He vist quasi tots els partits del Vila a casa i fora i aquell equip tenia pocs errors, era un blog compacte, sese fisures i els resultats ho evidenciaven.
De cop i volta va començar la decadència i ara tots estem nerviosos pel final de lliga.
La pregunta és: que va portar a aquest gran canvi entre aquell Vilafranca i el d'ara? Mateixos jugadors, mateix entrenador...
El que si os puc assegurar és que darrerament veig un Vilafranca en el que hi ha jugadors que no donen el mateix rendiment que fa uns mesos. desconec si estan farts de l'entrenador, si no estan a gust per no jugar on els agrada, no ho se, però os puc assegurar que el rendiment no és el mateix. Pot ser l'entrenador també s'ha relaxat i no posa la mateixa coerencia de fa un temps, repeteixo, no ho se, però aquest Vilafranca no te res a veura a aquell dels deu partits.
per tant acabem la lliga i a treballar per l'any vinent.
Un parell de coses:
1.- Trobo de molt mal gust per part de la directiva, que es faci un fitxatge nou i no s'informi als mitjans locals. Desconec si algú de la directiva ho va comunicar a Mundo Deportivo o aquests se'n van enterar de casualitat (?)el cas és que hores d'ara els mitjans de comunicació locals no en sabem res. Es veu que és més important que ho sàpiga el Mundo Deportivo que no pasa els que fa mes de 35 anys que fem les croniques del Vilafranca.
2.- Aquest fitxatge del juvenil de la Damm,Saddik Boudaouladi és del Gran Penedès ?, vaja, és un home de casa?
Mireu, penso que és molt lleig no deixar acabar la temporada tranquil.lament. Del que ha de passar l'any vinent ja en parlarem, de moment acabem aquesta en pau i sense problemes de darrera hora.

javindreu ha dit...

Suposo que el fitxatge de David Avila és cosa del president o de l'entrenador, dubto que el director tècnic hagi entrat en això. Vaig errat?

La prèvia ha dit...

Bona argumentació company josep sauleda. Podria signar paraula per paraula el que comentes. Jo també crec que hi ha hagut una baixada de rendiment (de l'equip en general, eh) però els motius els desconeixem. Segurament, el fet de marcar-te com a únic objectiu la permanència i veure-la tant a prop a manca de tantes jornades va provocar una relaxació excessiva (inconscientment). En cap cas, he vist jo desgana, apatia, desinterés, poca motivació,... entre els jugadors com va manifestar el "míster" l'altre dia a la ràdio. Però ell és qui treballa amb ells, no ho oblidem...
javindreu, doncs que vols que et digui...? Et recordo que en Juantxo San Miguel (junt amb el seu staff) va ser el responsable de confeccionar aquesta plantilla, i que quan va sorgir la possibilitat de reforçar-la amb Masip ell va ser un dels que s'hi van oposar argumentant que no era coherent amb la filosofia inicial. Per tant, llavors no i ara sí?
De totes maneres, et diré que potser no vas equivocat perquè ell també fou qui va portar aquest entrenador i manifestà que si el feien fora, ell també marxaria. I tot l'embolic aquest del fitxatge de Puchi no podria ser més que el detonant del possible distanciament entre Secretari Tècnic i President (rumor que també ha arribat a les meves orelles aquesta mateixa setmana).

Anònim ha dit...

L´home que ha de solucionar els nostres problemes no ha marcat cap gol amb el Vilanova? En que estem pensant? Hem perdut el oremus?
previa, quans gols ha fet el noi marroquí de la DAMM?

La prèvia ha dit...

Hola anònim, fins i tot el diumenge em doneu feina, eh... Tranquil, es broma, t'ho miro. Si puc trobar-t'ho abans d'aquesta tarda t'ho deixo publicat sinó ja serà pel següent "post".
Destacar que els partits jugats entre ahir la tarda i aquest matí a 1a Catalana no fan més que pressionar al Llagostera ja que, amb els resultats que s'han donat, l'equip gironí ha passat d'ocupar el tercer lloc al sisé! Ara bé, la derrota del Manresa a casa és "aigua de maig" (mai millor dit) per a nosaltres...

Vilassar Mar 4-1 Poble Sec
Olesa Montserrat 2-1 Montcada
Benavent 2-1 Guíxols
Montañesa 2-3 Castelldefels
Masnou 3-0 Martorell
Manresa 2-4 Marianao Poblet

La prèvia ha dit...

anònim, per a increíble que sembli, només n'ha fet 1 en els 26 partits que ha disputat amb el juvenil del CF Damm!!! (Més o menys unes estadístiques similars a les de David Ávila).
Confíem en que sigui l'home-gol de quan jugava a les categories inferiors de l'Espanyol...