divendres, 15 de juny del 2012

Guzmán i Jebran, dues incorporacions més

El Vilafranca segueix confeccionant la plantilla per a la propera temporada i en les darrerers hores dos jugadors més s'han compromés per a estar a les ordres de Puchi. Es tracta del porter Guzmán (Montañesa) i del defensa Jebran (Badalona Juvenil).
En el cas del primer, arriba per a compartir demarcació amb Yannick i lluitar per a un lloc sota els pals de la porteria vilafranquina.
Pel que fa el segon, ve cedit pel Badalona una vegada ha acabat la seva etapa de formació al club escapulat.
A continuació podreu conèixer una mica més de cadascún d'ells:


Ismael GUZMÁN Gómez (04/04/91, Barcelona)

Demarcació:  Porter
Alçada: 1,83 m Pes: 77  kg
Trajectòria: CF Montañesa (11/12), AE Prat (10/11) -foto- CF Damm Juvenil i Cat. Inferiors UE Sant Andreu
Resum: Després de dues temporades exercint el rol de suplent de dos dels millors porters de Tercera com són Toni Teixeira (Prat) i Marc Ramírez (Montañesa i ara al Santboià), buscarà ser el titular de la meta del degà penedesenc.

JEBRAN Bando El Emrani (23/02/93,  Badalona)

Demarcació:  Defensa
Alçada: 1,75 m Pes: 73  kg
Trajectòria: CF Badalona Juvenil (11/12) -foto- i Cat. Inferiors UD At. Gramenet
Resum: Arriba del Badalona en forma de cessió després de ser peça clau en el seu Juvenil de Divisió d'Honor on va jugar 27 partits. Tindrà l'oportunitat de debutar com a amteur a tota una 3a Divisió.

2 comentaris:

pratense ha dit...

Buen portero Isma. Habra competencia con Yanick para ser titular pq me han hablao bien de el tb. Merecen una oportunidad.

Anònim ha dit...

bueno el defensa yebran es un lateral con mucha fuerza y velocidad se incorpora bien al ataque, se podria decir que es un lateral moderno.