diumenge, 10 de juny del 2012

Promocions i Copa Ràdio Vilafranca

Cap de setmana nefast per als equips catalans de Tercera que aspiraven pujar a 2a Divisió B.
El Manlleu, ahir, perdia a Binissalem (1-0) i deia adèu a les opcions d'ascens. Tot i això, l'equip de Francesc Cargol (que no continuarà a la banqueta osonenca) ha fet una gran temporada.
Un altre que ha quedat eliminat, i de forma sorprenent, ha estat l'Espanyol B (1-2). La momentània victòria per la mínima al descans li servia per a passar ronda, però dos gols de l'Extremadura a la segona part -foto- han portat la decepció a Sant Adrià que, un any més, veuen com el filial perico no assoleix l'objectiu marcat a principis de temporada.
Qui continua viu és La Pobla Mafumet que va guanyar (1-2) l'Ejea però de tots és sabut que els tarragonins no poden optar a pujar de categoria.
D'aquesta manera, ja es coneixen els 20 equips que jugaran a Tercera la temporada vinent. Han deixat la categoria Prat, Vilanova, Amposta i Masnou i arriben Rapitenca, Figueres, Júpiter i Vilassar Mar.

(foto: www.rcdespanyol.cat)

Mentrestant, a la comarca, es disputaven (entre ahir la tarda i aquest matí) els 1/4 de final de la Copa Ràdio Vilafranca.
La FE At. Vilafranca es desfeia de la Jov. Ribetana (5-2) i sembla que enguany pot ser un clar candidat a endur-se aquesta competició.
La gran sorpresa la va donar el Sant Cugat Sesgarrigues que va eliminar, contra pronòstic, al Ribes (3-1). Els homes de Manel Lora, després d'assolir l'ascens a 3a Catalana, poden arrodonir una temporada brillant fent un bon paper a la Copa.
En el darrer partit de la tarda, Les Cabanyes guanyava al Llorenç (4-1) i assegura així un finalista de 4a Catalana.
I finalment aquest matí, La Granada superava (2-0) un Molanta que segurament haurà acusat el cansanci i la desfeta ahir a la Copa Catalunya davant el Roda Barà.
Les semifinals es jugaran, precisament, a La Granada el proper dissabte a la tarda.

Gran Reserva: Els 3 gols de Dani Antolínez ahir amb la Fundació. Aquest noi no es cansa mai de jugar al futbol. Evidentment, un jugador que ha estat titular indiscutible a 3a Divisió ha de destacar per damunt dels altres....

Vi picat: La poca gent en el funeral de Lluís Aloy aquest matí a Segur de Calafell. Hi he trobat a faltar representació dels clubs on hi va jugar i entrenar i de jugadors que van estar sota les seves ordres. Crec que el bo d'en Lluís es mereixia un comiat amb més gent de futbol al seu costat.

2 comentaris:

joel7bochi ha dit...

otro fichaje para el vilafranca: JAVI GONZALEZ (del masnou)

La prèvia ha dit...

@joelito: Això sortia avui a Mundo Deportivo però no ve del Masnou sinó del Rubí.
Consultat amb el club, m'han confirmat el fitxatge i no sabien qui havia filtrat la notícia. En tot cas, així és.
Demà al matí tindreu la fitxa al blog.