dimecres, 8 d’agost del 2012

Qüestió de ritme

UE Sant Andreu 1 - FC Vilafranca 0 (2-3 als penals)
El degà penedesenc debutava al Torneig dels Històrics contra el Sant Andreu, un dels grans favorits a endur-se el títol i un equip que porta quasi un mes de treball acumulat a les cames. Aquest darrer ha estat un dels factors clau que ha decantat la balança del costat andreuenc ja que a partir del gol de David Prats (20'), els homes de Piti Belmonte s'han fet amb el domini del matx i el Vilafranca ha notat el fet d'haver iniciat els entrenaments només fa una setmana.
Fins llavors, els nois de Puchi havien tractat de tu a tu a tot un 2a B i fins i tot Bacaicoa podria haver avançat al Vilafranca amb una rematada un xic desviada a la sortida d'un còrner.
La diferència de categories però s'ha fet palesa i els del Narcís Sala s'han fet amb el triomf per la mínima.

Isma marcant l'exvilafranquí Josu (ara al Sant Andreu)
(foto: Judit Andreu)

CF Mollet UE 0 - FC Vilafranca 1 (2-3 als penals)
Amb 8 canvis respecte l'onze inicial del primer partit, el Vilafranca ha sortit disposat a apurar les seves opcions al Torneig que passaven per guanyar al Mollet sí o sí. El matiner gol de Dani Delgado (7') presagiava una clara victòria penedesenca però el Mollet ha plantat cara i ha disposat d'accions per a empatar el partit i tot.
El triomf vilafranquí per idèntic resultat al primer partit (i el fet d'endur-se les tandes de penals) provocava que si el Mollet guanyava contra el Sant Andreu per 1-0 en el matx decissiu, el degà penedesenc era qui es classificava per a semifinals. No ha estat així, el Sant Andreu ha repetit victòria (1-0) i és qui ha obtingut el passi.

Nacarino (que avui debutava) en una acció davant el Mollet

Gran Reserva: La iniciativa del Mollet de substiuir el nom dels jugadors darrera la samarreta pels seus respectius comptes de Twitter. Una idea del tot original i revolucionària.

Vi picat: Res a destacar! Hem viscut una tarda on futbolistes, àrbitres, periodistes i afeccionats han estat a l'alçada de l'entitat i el prestigi del Torneig. Per cert, un 10 a l'organització! Gràcies pel tracte rebut. Fins una altra ocasió, espero...

4 comentaris:

joel7bochi ha dit...

me han gustado mucho 4 de los nuevos fichajes que son:
BRIAN QUIJADA
MICHAEL
ORIOL MOLINS
ORIOL NACARINO

Anònim ha dit...

Felicidades gran Puchi, por tu buen debut en está nueva temporada, que a pesar de llevar una semana de pretemporada, pierdes onrosamente ante un poderoso Equipo profesional còmo el Sant Andreu que lleva mas de un mes de pretemporada. Me siento orgulloso de haber estado a tus ordenes y aprendido muchas realidades del futbol, que gracias a lo que descubri y nos demostraste a pesar no agradarnos en un principio, todos terminamos reconociendo tus metodos y formas de tratar con igualdad y respeto a todo el conjunto. Te mando saludos y felicidadades por el dia de tu cumpleaños, desde N. Y. donde dirijo una escuela de futbol con muchos de tus criterios y ensenanzas. Un abrazo and see you soon my friend. Piti

Anònim ha dit...

enhorabona pel paper als historics, una pregunta el partit de copa catalunya sera de pagament?

La prèvia ha dit...

@joelito: Tots van estar bé dins de la precarietat d'haver de jugar el primer partit de pretemporada amb només una setmana de feina. Hi ha molt a millorar i molt marge de millora però amb temps tot es farà...
@anònim 06:53: Li faré arribar el teu missatge al "míster". Gràcies per a seguir-nos des de tan lluny!
@anònim 14:53: El club em diu que no es farà pagar entrada. Hi haurà la "típica" rifa a la porta.