dimecres, 15 d’agost del 2012

Sí, és pretemporada però...

FC Vilafranca 0 - CF Vilanova Geltrú 2 (4-5 als penals)
La 25a Copa Olèrdola ha començat amb el derbi per excel·lència del Penedès-Garraf. Els vilanovins se l'han endut, en part, per les errades del porter Yannick que avui no ha tingut la seva millor tarda. En el primer gol, ha optat per deixar passar una pilota bombejada després d'un rebot que ha acabat entrant a gol. I en el segon, ha blocat malament un xut de falta deixant la pilota morta al davanter rival per a que marqués a plaer.
Tot i perdre, no podem dir que s'hagi jugat malament ja que s'han creat ocasions. Ara bé, no encertar davant de porta i donar facilitats al contrari quasi sempre és sinònim de derrota.

Moment en el que Cols feia el 0-1 pel Vilanova
(foto: Albert Jorquera)

CFP Sant Pere Molanta 1 - FC Vilafranca 2
En el segon encontre del triangular, el Molanta ha sorprès ben aviat amb un gol matiner i estones de bon joc que fan presagiar que pot fer un bon paper enguany en el seu debut a 2a Catalana.
El Vilafranca però no volia marxar del torneig amb el mal sabor de boca de perdre els dos partits i ha apretat per a mirar de capgirar el marcador. Puchi transformant un penal més que dubtós, per no dir inexistent, ha empatat el partit i Nacarino de cap, a centrada de Michael, ha donat el triomf als homes de Puchi. Una victòria que no servia per a res ja que per diferència de gols era materialment impossible tenir alguna opció de guanyar la Copa Olèrdola.
En el darrer partit, ha imperat la lògica i el Vilanova s'ha imposat (0-2) al Molanta viatjant així el trofeu cap a la capital del Garraf.

El Vilafranca va presentar dos onzes bastant compensats
(foto: Albert Jorquera)


Gran Reserva: Recordo el primer any amb Puchi que la pretemporada va ser també amb molts alts i baixos. Derrota amb l'Horta (3-0), golejada contra el Santboià (6-1),.. i després es va fer una temporada esplèndida que acabà amb l'ascens. No vull dir que pujarem a 2a B però al que em refereixo és que tampoc cal encendre tan aviat les alarmes.

Vi picat: Determinades accions excessivament dures de l'exvilafranquí i central del Molanta, Eliesley. En una d'elles ha lesionat a Valerio que ha hagut de ser substituït. Cal anar amb compte...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

i tambe ha fotut una a nacarino, bestial!!

La prèvia ha dit...

@anònim 00:09: Sí, darrerament és el que es porta... "Amantinis & Cia"

Anònim ha dit...

si aixo sembla, aquests peguen i a sobre protesten,increible