dijous, 11 d’octubre del 2012

Raúl Calvo diu adèu al Vilafranca

CE Olímpic Can Fatjó 1 - FC Vilafranca 1
La notícia saltava just abans de l'amistós que ha disputat el Vilafranca a Rubí aquest vespre i que ha acabat amb empat (1-1 gol de Valerio). Raúl Calvo deixa la disciplina del FC Vilafranca per a acceptar una oferta (irrebutjable, econòmicament parlant) del Palamós. Entre llàgrimes, el migcampista ha comunicat la seva decisió a companys de vestidor, cos tècnic i membres del club. Cal recordar que Calvo viu a Palafolls, a 58 km de Palamós (just la meitat dels que hi ha fins a Vilafranca). A més, el club de la Costa Brava duia temps darrera del jugador. Sens dubte, serà un gran reforç per a l'equip palamosí.

Raúl Calvo deixa una gran empremta al degà penedesenc
(foto: El 9 Esportiu)

Calvo arribà al degà penedesenc l'estiu del 2011 provinent del Manlleu. Venia de patir una greu lesió al genoll i el seu rendiment, sumat a la seva edat, era tot una incògnita. De seguida els dubtes es van esvaïr i fins a dia d'avui ha estat un jugador imprescindible dins l'esquema de Puchi. A banda de la seva qualitat futbolística i la seva honradesa damunt del terreny de joc, en el pla personal és un fora de sèrie. D'aquells jugadors que fa vestidor i que fa de la professionalitat el seu "modus vivendi". Un exemple per a tot jove futbolista.
Des d'aquí, desitjar-li la millor sort del món. Jugadors com ell són els que han fet gran aquest club en els més de 100 anys de vida. Gràcies per tot Raúl.

Gran Reserva: De les coses bones que ens deixa el futbol, una són els amics. En Raúl en deixa molts. Sempre serà ben rebut a la nostra vila i recordat com un dels grans jugadors que han passat pel nostre club.

Vi picat: És de suposar que aquesta baixa trastoca els plans del míster i que s'haurà de buscar algun reforç per a la zona ampla...

5 comentaris:

sasgas ha dit...

Es d'aquells jugadors k realment et sap greu k et deixi , pero per altre costat estas content per ell ja k su mereix , tota la sort Raulillo, Raul , juvenil , krac , amic , sempre et recordarem com un bon jugador i un excelent persona , molta sort

Anònim ha dit...

quina putada, molta sort crack!

raul calvo ha dit...

Muchas gracias a todos, me emociono al ver estos comentarios, para mi es una decision mui dificil pero la vida te hace tener q tomar decisiones. A veces mui duras, siempre llevare este club y la gente q lo rodea conmigo. Muchas gracias por hacerme tan feliz este tiempo un abrazo y sempre vilafranca.

Muaaaaaaaaaaaaaaaaa

08720 ha dit...

Que tinguis molta sort nano, els quatre que us anem a veure valorem i molt la teva entrega i el teu compromís amb el Vilafranca.

Molta sort juvenil!!

terrra ha dit...

Quina llàstima el teu treball pel club ha estat excel.lent.

Molta sort Raül.