diumenge, 2 de desembre del 2012

És complicat...

UE Rubí 3 - FC Vilafranca 1
És complicat explicar el perquè ha perdut avui el Vilafranca sense repetir arguments ja coneguts i que ja he fet servir en dies com els de La Pobla o la Rapitenca per exemple. I és que després de veure la primera mitja hora, ningú a Can Rosés haguès pronosticat un desenllaç com el que ha tingut el partit.
Oriol Molins ha obert el marcador al minut 5 culminant amb una rematada de cap una jugada d'estratègia executada a la perfecció. El domini vilafranquí era tal que Marcos ha pogut fer el 0-2 però el seu xut ha anat a parar al travesser. El matx estava totalment controlat i en una de les poques arribades (o única) del conjunt vallesà Baby, als 27 minuts, ha fet l'empat amb el que s'ha arribat al descans.


Només s'havien jugat 2 minuts de la represa quan una jugada sense aparent perill ha acabat amb un xut bombejat des del vèrtex dret de l'atac rubinenc que Roger ha enviat al fons de la xarxa. Un golàs, sí, però és complicat explicar com aquell xut ha anat a dins en comptes de als núvols com sol ocòrrer en el 99% dels casos...
Per a més inri, un desafortunat refús de Bacaicoa ha propiciat que als 64 minuts Miguel Ramos hagués de fer falta a Baby, sent l'últim home, comportant l'expulsió del porter vilafranquí. Aquí s'ha acabat tot, perquè el Vilafranca ho ha intentat (sí com sempre) però alhora deixava la defensa desguarnida davant els perillosos contraatacs del Rubí. En un d'ells, al minut 87, José Antonio ha establert el 3-1 definitiu.
Entre expulsions i lesions, diumenge Puchi haurà de fer un nou trencaclosques a l'hora de fer l'alineació.

Gran Reserva: Roberto ha hagut de debutar sota els pals després de l'expulsió de Miguel Ramos. No hagués volgut que fos per una circumstància així però el jove porter de l'Hospitalet ha tingut una bona actuació. També haurà de jugar davant el Júpiter diumenge vinent.

Vi picat: No sé quans pals debem portar al llarg del Campionat però en aquest aspecte tampoc ens acaba d'acompanyar la sort...