diumenge, 30 de desembre del 2012

Derbi solidari

CF Vilanova Geltrú 0 - FC Vilafranca 0 (3-1 als penals)
FC Vilafranca, Girona FC (que ha acudit amb el seu filial de 2a Catalana) i CF Vilanova Geltrú han posat el seu granet de sorra en ajudar l'Ian García (un nen de Sant Sadurní d'Anoia) per tal de poder finançar el seu tractament d'immunoterapia contra el càncer de neuroblastoma a Nova York.
El Camp dels Alumnes Obrers de la capital del Garraf ha estat l'escenari d'aquest "peculiar" triangular (sense guanyador) on el Vilanova s'ha enfrontat primer al Vilafranca (0-0) i després al Girona (1-1) en uns partidets de 45 minuts de durada.
L'acte ha estat amenitzat per Gerard Romero, periodista de Rac1, i ha comptat amb la presència del polifacètic Toni Albà (amb les seves habituals imitacions) i de José Mari Bakero (que ha compartit la sacada d'honor amb el petit Ian).

L'Ian fent la sacada d'honor al costat del seu pare, de José Mari Bakero i de la tripleta arbitral
(foto: Xavier Rondón)

Del partit entre vilanovins i vilafranquins, poca cosa a dir. El fet de ser un amistós i la causa per la qual es jugava ha convertit l'encontre en un matx avorrit amb molt migcampisme i poques ocasions de gol. Una d'elles, la més clara, ha estat als peus de Márquez que s'ha presentat sol davant Eric Manuel i el porter local ha desviat a còrner el seu xut creuat.


Isaac Maldonado ha tornat a tenir minuts per tal d'agafar la forma després de la lesió
(foto: Gerard Muñoz)

Una de les notes destacades del partit era veure en acció al darrer fitxatge del degà penedesenc, Marc Masip. Al davanter barceloní se l'ha vist desubicat, mancat de forma i poc encertat amb la pilota als peus. Ara bé, si tenim en compte que no ha fet cap entrenament amb els seus nous companys i que ha jugat poc més de vint minuts, res estrany. Per a més inri, en la improvisada tanda de penals (amb 3 xuts per banda) que s'ha fet després del "mini-partit" ha fallat el seu llançament...

Marc Masip posant amb la samarreta quadribarrada
(foto: @lapreviafcv)

El Vilafranca ha alineat als següents homes: Roberto, Font (Rubén 23'), Bacaicoa, Oriol Molins, Isma, Tavira, Antolínez (Pol 23'), Naca, Márquez, Dani Delgado (Marc Masip 23') i Maldonado.

Gran Reserva: La jornada de solidaritat viscuda. La grandesa d'un club també es demostra amb aquests detalls. Avui tots n'hem donat mostres d'ella. Segur que l'Ian i la seva família estan molt agraïts.

Vi picat: Tot i que ja sé que el resultat era el de menys, aquest format de triangular no m'ha acabat d'agradar. Digueu-me tradicional...