diumenge, 3 de febrer del 2013

Això és de bojos!

FC Santboià 1 - FC Vilafranca 0
No queda cap altra explicació. Després de veure el gran partit del Vilafranca (per a mi el millor de la temporada), tornar de buit de Sant Boi és per a parar boig. És una situació que es va repetint setmana rera setmana i que sembla no acabar-se mai. L'únic consol que ens queda i al que ens hem d'agafar com a clau ardent és l'actitud i el joc de l'equip. No queda una altra. És impossible que aquesta mala ratxa duri molt més. Si la justícia existeix, el premi (en forma de victòria) no trigarà en arribar.


El Santboià no ha fet molt per a guanyar el partit i se l'ha endut amb un gol de Pedro al darrer minut. En canvi, el degà penedesenc ha gaudit de les millors ocasions però no ha estat encertat de cara a gol. Les més clares, una d'Antolínez, als 27 de la primera part, quan ha driblat sol el porter i a porta buida ha xutat desviat i una altra de Dani Delgado, als 78 minuts, que, després de rebre de Brian, ha disparat al cos del porter Quinti (l'home més destacat dels locals).
Són molts dies explicant el mateix però és la realitat. No aprofitem les nostres oportunitats i els rivals ens fan gol amb mitja ocasió. Sé que des de fora el panorama pot semblar molt negre... No ho és tant. Confiança cega en l'equip, en el cos tècnic i en que la sort ens vingui de cara el més aviat possible.

Gran Reserva: Dóna gust anar a un camp i tenir un tracte com el que ens ha dispensat el responsable de premsa del Santboià. Bon amic i gran professional en Lluís Ortega. Gràcies!

Vi picat: En canvi, l'entrenador local, Mark Villalonga, no sap que significa la paraula educació. Ni ell ni algun jugador que ha tractat de "pobres" als nostres alardejant del sou que cobra per a jugar a futbol.

2 comentaris:

FC SANTBOIÀ ha dit...

És tot un plaer treballar amb gent com vosaltres. Tant de bo tots fossin així. Una abraçada.

Anònim ha dit...

No es pot perdonar: les ocasions de gol errades Diu
menge a Sant Boi (tres i molt clares) i a més a més
et marquen al minut 89. No s'ha jugat malament peró
seguim amb la tónica de no marcar ni quan tenim oca
sions, no sé com sumaremt els punts sufisients per no
baixar.Esperem que contra el Manlleu en sumem tres,
dons ens hi juguem molt.
No és la meva, intenció fer responsable a ningú
sé que feu i fareu tot el possible per mantenir la cate
goria peró es que després del partit de Sant Boi séns
va quedar una cara......