diumenge, 14 d’abril del 2013

Com un mitjó

UE Vilassar Mar 2 - FC Vilafranca 2
El Vilafranca ha empatat un partit que dominava per 0-2 a mitja hora pel final però ha de donar per bo el resultat ja que en temps d'afegit Miguel Ramos, amb una gran aturada, ha evitat una derrota que no haguès estat merescuda. A més, s'ha salvat el "goal-average" particular (1-0 a la 1a volta) i es mantenen els 2 punts d'avantatge sobre l'equip maresmenc.
En la primera jugada del partit, Maldonado ha perdonat davant Imanol el primer gol del partit i als 5 minuts ha estat Alabau qui podria haver haver inaugurat el marcador. La bona primera meitat vilafranquina ha tingut premi als 25 minuts quan Maldonado ha aprofitat una passada en profunditat d'Antolínez per a batre per alt, ara sí, Imanol. Poc després, als 34, era Alabau qui recollia una assistència de Puchi i feia el 0-2 amb el que s'ha arribat al descans.

(foto: Amics del Vilassar)

La 2a part ha canviat com un mitjó. El Vilassar, desaparescut fins llavors, ha sortit decidit a remuntar el partit i el Vilafranca ha passat d'amo i senyor a ser dominat i sortir, sense gaire encert, a la contra. Quan semblava que el degà penedesenc havia aguantat el quart d'hora d'embestida local ha arribat l'1-2 obra de Quim Solano de xut creuat que ha anat al pal i gol.
El Vilassar, que ha canviat el joc de toc per les pilotes penjades als dos puntes, ha assolit l'empat a 4 minuts del final amb un xut llunyà d'Urbano que, novament, ha tocat al pal abans d'entrar dins la porteria vilafranquina.
Tot i la decepció d'haver vist com es desaprofitava un resultat favorable, el 2-2 pot considerar-se just vistos els mèrits d'un equip i altre amb una part ben diferenciada per a cadascú.

Gran Reserva: Un dia més, el col·legiat Bergadà Braña ha donat mostres del seu alt nivell d'arbitratge. Ho té clar: xiular el que veu, dialogar amb els jugadors i ensenyar les targetes que siguin necessàries. Tots com ell...

Vi picat: Diem de la poca gent que ve al Municipal vilafranquí però avui al Xevi Ramon tres quarts del mateix. A excepció d'un parell o tres de camps de Tercera els altres fa pena l'aspecte que presenten.