diumenge, 7 d’abril del 2013

Com un peix a l'aigua

FC Vilafranca 0 - UE Rapitenca 2
Avui era d'aquells dies que no surt res bé (començant ja pel sistema de rec del Municipal que estava avariat i per la qual cosa no s'ha pogut regar abans del partit). I si als 7 minuts de joc et fas un gol en pròpia porta (Bacaicoa) després d'un servei de còrner i ajudat pel vent doncs ja no diguem.
El Vilafranca ha jugat amb més cor que cap i s'ha notat en el joc de despropòsits que s'ha vist damunt del terreny de joc. Poca precisió en les passades, mala punteria a l'hora de rematar, poca contundència en els refusos,...
Els visitants tampoc han fet res de l'altre món i s'han dedicat a dues coses: perdre temps deliberadament i practicar el seu habitual joc subterrani amb la permisivitat del col·legiat que no tenia dubtes a l'hora d'assenyalar les faltes cap a una banda o altra.
Amb aquestes, i amb un Vilafranca abocat a l'atac, un ràpid contraatac de la Rapitenca en el minut 71 ha acabat amb el 0-2 obra de Teixidó (un jugador més preocupat de fer gestos cara a la galeria que de jugar a futbol).
Això ha matat el partit i el Vilafranca. La Rapitenca amb el marcador a favor es troba com un peix a l'aigua i sap administrar molt bé els tempos del partit. Per la seva part, el degà penedesenc ha naufragat en els intents de reduïr distàncies i ha acabat ofegat per la teranyina defensiva rapitenca.

Gran Reserva: Haver pogut tornar a compartir retransmissió amb el company Joan Sòria (ja recuperat de les seves dolencies). La única bona notícia que ens ha deixat el partit.

Vi picat: El porter visitant Koke s'ha lesionat en una topada involuntària amb Valerio i l'ha substituït un joveníssim Ventura. No pot ser que en el temps que ha estat sota pals l'haguem provat tant poc. Hauria d'haver estat un bombardeig constant...

1 comentari:

08720 ha dit...

Partit molt fluix avui. Aquelles paraules que es senten desde la banqueta moltes vegades "tensión" i "intensidad" m'ha donat la sensació i a diferència d'altres partits que no hi eren (segur que no ha sigut així, només dic la sensció que he tingut. La Rapitenca sense fer res a la 1ª part s'ha vist amb un 0-1 i a la segona part s'ha vist una Rapitenca millor que el Vilafranca i molt més tranquila i que crec que a la fi ha sigut justa guanyadora, més per demèrit del Vila, que avui ha fet molt poca cosa, que per mèrit d'ells. M'ha donat la sensació que avui no es jugaven la categoria. Ànims Vila!!