diumenge, 21 d’abril del 2013

De "cap" a la permanència

FC Vilafranca 2 - UE Rubí 0
Important victòria l'assolida pel degà penedesenc que l'apropa a la salvació després de les derrotes dels 3 darrers classificats (Vic, Júpiter i Balaguer).
El triomf ha arribat gràcies a 2 gols de cap d'Oriol Molins, molt similars per cert i un a cada part, a sengles sortides de còrner. El migcampista, avui defensa central per la baixa de Bacaicoa, ha quallat un dels seus millors partits amb el Vilafranca.
El Rubí, sense cap pressió per la seva posició a la taula i mancat d'efectius clau, com el seu màxim golejador Javi Sánchez i el seu entrenador Alberto Fernández, ha estat un bon rival però li ha mancat profunditat.

Oriol Molins ha marcat enguany 3 gols i tots 3 al Rubí (un a l'anada i els dos d'avui)
(foto: Àngel Garreta / remimages.com)

Ara la zona del descens, marcada pel Vic, queda a 9 punts a manca de 15 per disputar-se. A més, el Vilafranca estarà pendent de la reclamació que va fer a rel d'una possible alineació indeguda del jugador del Vilassar de Mar, Peque, el diumenge passat. Segons constava a la FCF, el futbolista no tenia l'alta mèdica per a poder disputar el partit (2-2). El Comitè de Competició va incoar el cas i traslladà al Vilassar un termini de 3 dies per a realitzar les alegacions pertinents. En cas de resoldre's favorablement, com tot hauria de fer indicar, la permanència estaria, llavors sí, quasi a la butxaca. 

Gran Reserva: El Vilafranca ha mantingut la porteria a zero 8 partits després. Avui, en la única ocasió rubinenca del partit Miguel Ramos ha salvat el gol amb els peus a xut de Roger.

Vi picat: El Prat ha entrat en una mala dinàmica de resultats i s'està complicat la permanència a 2a B tot i que encara és fora de la zona de descens. Seria interessant que no baixès cap català pel bé dels equips de 3a Divisió i els descensos compensats...