dijous, 27 de juny del 2013

Domínguez porta Catalunya a la final

Catalunya 1 - Olimp (Rússia) 0
Un gol, als 11 minuts, del defensa del FC Vilafranca, Antonio Domínguez, ha valgut per a que la Selecció Catalana Amateur derrotés el combinat rus d'Olimp i es classifiqués per a la gran final de la Copa Regions UEFA d'aquest proper dissabte (17h) a Abane Terme. El rival serà l'equip amfitrió del Vèneto (ITA).
Catalunya ha sabut administrar el marcador al llarg del partit davant un conjunt rus que marxa del Campionat sense haver pogut anotar cap gol. Tot i això, el resultat tant curt ha fet que s'hagués de patir fins que el col·legiat serbi Vlado Glodjovic ha fet sonar el xiulet final.

(Imatges de La Xarxa TV)

En l'altre partit del Grup B, Isloch (Bielorússia) ha derrotat (1-0) Yugoiztochen (Bulgària). Aquest resultat ha obligat als homes de Toni Almendros a guanyar el seu partit ja que l'empat no els servia.

Pel que fa el Grup AVèneto (Itàlia) ha tornat a guanyar (1-0) a Keleti (Hongria) i arriba a la final comptant els seus 3 partits per victòries. En l'altre encontre, sense res en joc, Eastern Region (Irlanda del Nord) ha golejat (5-2) Qarachala (Azerbaidjan).
Podeu seguir tota la competició  a travès del web de la UEFA.

Gran Reserva: El màxim golejador del torneig, Ballarini (ITA) amb 4 gols en el seu haver, no podrà jugar la final en veure avui la segona targeta groga del torneig (fet que comporta sanció d'un partit).

Vi picat: Tot i això, els homes de Toni Almendros faran bé de no refiar-se d'una selecció que jugarà davant el seu públic i amb ganes de reeditar el triomf que ja van assolir en l'edició de 1999.