diumenge, 30 de juny del 2013

Rigore mortis

Vèneto (Itàlia) 0 - Catalunya 0 [5-4 als penals]
La Selecció Catalana Amateur va perdre, davant els amfitrions i a la tanda de penals, la final de la Copa Regions UEFA. En un partit amb poques ocasions de gol, la més destacada un xut al travesser del local Furlan a la 2a part, la "loteria" dels penals, un cop acabada la pròrroga, va decidir que el títol es quedès a Itàlia. Vivó, capità de Catalunya, va errar el seu llançament (el segon) mentres que els italians van transformar tots cinc.

(Imatges de La Xarxa TV)

El vilafranquinista Domínguez no va participar ahir de l'encontre però torna a casa, igual que tota la Selecció, amb l'orgull i la satisfacció de la feina ben feta. A més, s'endú el record del gol que va donar el passi a la final davant Olimp (Rússia). Ara tocarà descansar i centrar-se en començar, al mes d'agost, la segona temporada a les files del degà penedesenc.

Gran Reserva: Tot i no assolir la Copa, els homes de Toni Almendros han fet un torneig impecable (de fet, no han perdut cap partit). S'emporten el reconeixement de tot el futbol català i, encara que no ho pugui semblar, haver fet història.

Vi picat: El mitjà de comunicació que al llarg de la competició quasi l'ha ignorada i que hores abans de la final es va voler apuntar el "tanto" de retransmetre-la en directe per TV. Al final ho va fer per internet i agafant el senyal de la UEFA.

1 comentari:

08720 ha dit...

Ei!! I del Vila se'n sap algo? Assamblea? Ja hi ha president nou oficialment? L'ajuntament ja ha pagat?Alguna incorporaió més?