diumenge, 9 de juny del 2013

Tinc una pregunta per a vostè

Demà, a les 20:30 hores, el futur president del FC Vilafranca, Joan Soler "Giró", serà el convidat a l'habitual tertúlia dels dilluns a Penedès TV. Serà la seva presentació en societat davant dels mitjans de comunicació i una bona oportunitat per a explicar el seu projecte, continuista pel que fa a la vessant esportiva però amb canvis importants en l'apartat social.
Tot i que oficialment el màxim mandatari del club encara és en Pere Montserrat, de tots és sabut la seva renúncia a continuar en el càrrec i que serà el jove "Giró" qui el rellevi, en els propers dies, al capdavant del degà penedesenc.

Joan Soler "Giró" serà demà a Penedès TV

Damunt la taula hi haurà diverses qüestions relacionades amb el present i sobretot amb el futur del club. El desarrelament amb Vilafranca i la comarca pel que fa l'aspecte social és més que evident. Sens dubte, aquest ha de ser un dels punts a millorar. No pot ser que un club que milita a la 3a Divisió Nacional tingui poc més de 150 socis i que el Municipal vilafranquí presenti diumenge rere diumenge una pobra entrada.
La recerca d'un nou espònsor, després de la desaparició de Caixa Penedès, una major participació dels comerços de la vila o l'anar, d'una vegada per totes, agafats de la mà amb la FE At. Vilafranca seran altres temes a tractar.
Qualsevol pregunta que tingueu en ment podeu deixar-la en l'apartat dels comentaris i li serà traslladada en el transcurs del programa.

Gran Reserva: L'ambient i l'interés que, any rere any, desperta la Copa Ràdio Vilafranca. Ja es coneixen les semifinals que es disputaran el proper cap de setmana a Moja: per una banda Llorenç vs Sant Cugat Sesgarrigues i per l'altra Espirall-Les Clotes vs La Granada.

Vi picat: L'enrenou que s'ha creat amb la impugnació, per part del Molanta, del triomf de La Múnia a la darrera jornada de Lliga i que donaria la salvació als d'Olèrdola. Sap greu per La Múnia, però els de Sant Pere no han fet res més que defensar els seus interessos. Això sí, depenent de com acabi tot, diria que ha començat una guerra que durarà força temps...

1 comentari:

08720 ha dit...

Tinc una pregunta per en Joan: Els preus dels carnets i abonaments seran els de sempre o bé s'abaixaran/apujaran?