diumenge, 23 de juny del 2013

Questo va bene

Isloch (Bielorússia) 0 - Catalunya 2
La Selecció Catalana Amateur va debutar amb triomf davant Isloch a la Fase Final de la Copa Regions UEFA de Vèneto. Ho va fer gràcies als gols, tots a la 2a part, d'Óscar Muñoz (Europa) i Franco (Cornellà). Al primer temps, els bielorussos van estavellar una pilota al pal de la porteria que defenia el porter exvilafranquí, ara al Santfeliuenc, Carlos Miguel.
En l'altre partit del Grup B, Olimp (Rússia) i Yugoiztochen Region (Bulgària) van empatar 0-0 (resultat que afavoreix els interessos catalans).
El defensa del FC Vilafranca, Antonio Domínguez, no va disputar cap minut i esperarà el seu torn de cara al partit de demà contra els búlgars (17:30 hores).

(Imatges de La Xarxa TV)

Pel que fa al Grup A, els amfitrions es van imposar clarament (4-1) a Eastern Region (Irlanda del Nord) i es postulen com a clars favorits per a arribar a la final. També va guanyar la regió de Keleti (Hongria) a Qarachala (Azerbaidjan) per 2-0.
Podeu seguir tota la competició  a travès del web de la UEFA.

Gran Reserva: En l'àmbit comarcal, el Sant Cugat Sesgarrigues es va endur la Copa Ràdio Vilafranca 2013 en derrotar 1-1 (7-6 als penals) l'Espirall-Les Clotes. És el seu primer títol en aquesta competició.

Vi picat: No entenc perquè si tots els combinats els anomenen pel nom de la seva regió, Catalunya, al web de la UEFA, figura com a Selección Catalana.