dijous, 4 de juliol del 2013

Inesperat final de cicle

Des d'avui mateix, i de forma sorprenent, Agustín Pujibet "Puchi" ja no és l'entrenador del FC Vilafranca. El motiu no és un altre que la imposició, per part de la futura nova Junta Directiva, que el seu ajudant, Enric Cirera, no formés part del cos tècnic per a aquesta temporada i en el seu lloc posar-hi un home "de la casa". Puchi, com era de preveure, no ho ha acceptat i ha presentat la seva dimissió.
Es posa així punt i final a 4 anys d'èxits al capdavant de la banqueta vilafranquina. Cal recordar que en la seva primera temporada va assolir el Campionat de 1a Catalana i el consegüent ascens a 3a Divisió (categoria que s'ha mantingut fins a l'actualitat sempre assolint l'objectiu marcat de la permanència).

(foto: Diari ARA)

Ara queda la gran incògnita de saber que passarà amb la continuitat dels jugadors de l'actual plantilla ja que molts havien lligat el seu futur al del tècnic barceloní i aquest gir de 180º deixa una situació complicada, a banda d'incòmoda, per als futurs nous dirigents.

Puchi ha parlat avui per als micròfons de Ràdio Marca Barcelona (a partir del minut 33) i La Xarxa (de 07:40 a 17:30). Podeu escoltar-lo clickant als enllaços.

PD: Fins aquí la informació. La reflexió i la opinió personal envers aquest tema (i altres que marcaran l'actualitat del club en els propers dies) mereixen un tractament acurat que publicaré en els propers dies.

1 comentari:

sasgas ha dit...

Mister , muchas gracias por estos años , no tengo duda que se te recordara como uno de los grandes de nuestra historia .. y gracias por las facilidades que nos has dado siempre en nuestra tarea de informar.