dilluns, 22 de juliol del 2013

Esforç, il·lusió i honradesa

Aquestes han estat les primeres paraules que ha pronunciat Joan Soler 'Giró' una vegada ha estat proclamat nou President del FC Vilafranca, després de la renúncia de Pere Montserrat, en el transcurs de l'Assemblea de Socis celebrada aquest vespre.
El traspàs de poders ha estat menys traumàtic del previst donada la delicada situació econòmica que es troba la Junta Directiva entrant. Aquesta està composada per: Joan Soler 'Giró' (President), Jordi Hill (Vicepresident 1r), Josep M. Esteve (Vicepresident 2n), Josep Via (Vicepresident 3r), Jaume De Castro (Secretari), Montse Andreu (Tresorera), Pere Costa, Eutimi Búrdalo i Pepe Fos (Vocals).

Pere Montserrat ha passat el relleu presidencial a Joan Soler 'Giró'
(foto: La Prèvia)

El pressupost per a la Temporada 2013/14 és de 138.000 € i s'ha decidit baixar el preu dels carnets de soci fixant-lo en 120 € (90 € per als jubilats). S'ha aprovat també jugar els partits com a local al Municipal vilafranquí els diumenges a les 12:30 hores.

Pel que fa la vessant esportiva, la plantilla de la qual diposa ara mateix el tècnic Delfí Ferreres i que començarà els entrenaments demà dimarts és la següent: Mario i Roberto (Porters); Bacaicoa, Domínguez, Font, Javi González i Oriol Molins (Defenses); Antolínez, Boira, Kako, Laguna i Marcos (Migcampistes); Alabau, Santi Triguero i Valerio (Davanters).
Faran la pretemporada: Marcos Gudies, Èric Roca, Jorge Sanmiguel i Alberto Tavira (FE At. Vilafranca); Adrià Creixell (Hospitalet); Adrià Vargas (Cornellà); Álex Domínguez (Torreforta) i Ricard Vallès (La Múnia).

Dos joves de la FE At. Vilafranca han lluït les noves equipacions
(foto: Ernest Gili)

També han vist la llum les noves equipacions (a manca de buscar un o més espònsors) que enguany seran de la marca esportiva Joma. La primera samarreta tornarà a les tradicionals quatre barres mentre que la suplent serà a ratlles horitzontals a base de blau cel i blau marí.

PD: Dins els comentaris trobareu detallats els aspectes més importants de l'Assemblea.

6 comentaris:

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Us deixo el més destacat de l'Assemblea celebrada aquest vespre:

A les 20:30 hores (en segona convocatòria) i amb més de 50 assistents (dels quals 35 eren socis) dóna inici l'Assemblea General Ordinària del FC Vilafranca a la Sala 4 de l'Escorxador de Vilafranca.

1.LECTURA ACTA ANTERIOR

2.ESTAT DE COMPTES
El President Pere Montserrat, davant l'absència del responsable de l'àrea financera, en Joaquim Pascual, exposa els números següents:

Temporada 2012/13
Ingressos: 132.500 €
Despeses: 132.200 €
El que fa un superàvit de 300 €.

A banda del dèficit que s'arrossega d'altres anys, hi ha 20.000 € que va desemborsar el president de la seva butxaca (cas Capilla...) i que podria recuperar en cas que toqués la Rifa de Nadal o ingrès extraordinari similar.

3.INFORME ESPORTIU
El president Pere Montserrat cataloga d'exitosa la temporada passada on s'assolí la permanència a Tercera tot i les dificultats que van haver-hi. Vol agraïr a Puchi els 4 anys que ha estat al club i el considera el màxim responsable de la bona trajectòria portada. Els assistents a l'Assemblea vacionen l'extècnic vilafranquí.

4.RATIFICACIÓ JUNTA DIRECTIVA
S'anuncien les noves incorporacions realitzades a la Junta Directiva amb data 1 de juny, amb Joan Soler 'Giró' al capdavant, per tal que es pugui dur a terme el traspàs de poders.

5.PRECS I PREGUNTES
Res a destacar

La prèvia ha dit...

A les 21:00 hores aproximadament dóna inici l'Assemblea General Extraordinària.

1.RENÚNCIA DEL PRESIDENT
Pere Montserrat argumenta els seus motius (bàsicament de salut) per a deixar el càrrec de President del club després d'onze anys de mandat (23 en total si tenim en compte la seva 1a etapa des de 1975 a 1987).

2.ACCEPTACIÓ NOU CÀRREC PRESIDENT
Joan Soler Ferrer, més conegut com Giró, és nomenat nou President del FC Vilafranca (el 42è de la història del degà penedesenc).

3.MODIFICACIÓ JUNTA DIRECTIVA
Es relaciona com queda composada la nova Junta Directiva:

Joan Soler 'Giró' (President)
Jordi Hill (Vicepresident 1r)
Josep M. Esteve (Vicepresident 2n)
Josep Via (Vicepresident 3r)
Jaume De Castro (Secretari)
Montse Andreu (Tresorera)
Pere Costa, Eutimi Búrdalo i Pepe Fos (Vocals)

4.APROVACIÓ QUOTES SOCI
El carnet de soci passa de costar 210 € a valer-ne 120 €. Mentres que el de jubilat passa de 105 € a 90 €.

5.ESTAT DE COMPTES
La nova tresorera, Montse Andreu, exposa els números següents:

Temporada 2013/14
Ingressos: 138.000 €
Despeses: 137.000 €
El que comportaria, a final de temporada, un superàvit de 1.000 €.

6.INFORME ESPORTIU
Tot i que el primer objectiu és mantenir la categoria, a curt termini la idea és que l'equip estigui format, majoritària o totalment, per jugadors de Vilafranca i comarca. Aquesta és la màxima aspiració de la nova Junta Directiva. Per a això la col·laboració de la FE At. Vilafranca és imprescindible i s'ha de treballar amb objectius comuns.
S'aprova jugar els partits com a local al Municipal vilafranquí els diumenges a les 12:15 hores.

7.PLA D'ACTUACIÓ
S'està treballant, bàsicament, en actualitzar el cens i la publicitat estàtica del Camp de Futbol Municipal. A més, urgeix trobar un espònsor principal tot i que amb la dificultat que pot suposar cap la possibilitat de tenir-ne més d'un.

La Junta presenta les noves equipacions que enguany seran de la marca esportiva Joma. La primera samarreta tornarà a les tradicionals quatre barres mentre que la suplent serà a ratlles horitzontals a base de blau cel i blau marí.

Per al dia 1 de setembre, tot coincidint amb el 2n partit de Lliga (vs Rubí) i amb la Festa Major de la vila, està previst homenatjar els 4 primers socis: Lluís Pallerola (1), Joan Morera (2), Carles Casanellas (3) i Josep Junyent (4).

8.PRECS I PREGUNTES
Res a destacar

08720 ha dit...

Jo fins ara no era soci sinó abonat, no hi ha carnet d'abonat aquest any? Per molt que s'hagi abaixat el carnet de soci en el meu cas és molt mal negoci, fa dues temporades 70€, la temporada passada 100€, aquest any si vull anar a veure el Vilafranca 120€, total que jo pagaré un 71% més que fa dos anys!!!!!!Així que no per tothom s'ha reduit la quota, ans al contrari s'ha apujat i molt.

La prèvia ha dit...

@08720: Sí però pensa que pagant els 120 € seràs soci (amb les avantatges que comporta i tindràs dret a vot).
Jo crec que hem de buscar augmentar la massa social i, de pas, rejuvenir-la.

Uff!! ha dit...

Hola gent, primer que tot, desitjar tot l’encert del món a la nova Junta Directiva, doncs si hi ha encert, aquest sempre repercutirà en favor i benefici del Degà, que, al cap i ha la fi, ha de ser l’objectiu i referent principal.
Desprès, també vull fer una reflexió (?), si en el decurs del campionat hi ha 19 jornades com a local, i el preu d’entrada al camp és de “x” €... quin cost global representa a final de temporada; i si ets soci quin és el cost que significa cada jornada i saber si hi ha jornada econòmica.
Una vegada contemplats tots aquests dubtes, crec que es pot resodre el dubte i/o enuig del Senyor abonat fins ara i que no veu massa clars el “números”
Una abraçada i salut companys!!!!

08720 ha dit...

Hola Uff!!

Si jo els números els tinc molt clars tal i com exposo en l'escrit anterior i em sortia molt més barat anar a veure el Vila fa dos anys que ara. Mirant una mica el que val anar a veure tots els partits d'una temporada d'equips catalans he tingut que parar per no fer-me més mala sang, hi posaré uns exemples:

Cerdanyola: 100€
Ascó: 100€
Castelldefels: 80€
Figueres: 95€
Rubí: 100€

De segona B:

Hospitalet: 100€
Llagostera: 80€
Olot: 95€
Reus: 95€
Sant Andreu: 100€

He mirat aquests i El Masnou que aquest ultim val 140€.

Amb tot això vull dir que no es que trobi malament el preu de soci ni molt menys però que no per a tothom s'ha abaixat la quota.