diumenge, 21 de juliol del 2013

La 3a Divisió que ve (II)

Els desplaçaments
Dels 19 en total que haurà d'efectuar el degà penedesenc aquesta temporada, 14 són a la província de Barcelona. Es viatjarà 2 vegades a la província de GironaFigueres i Palamós. A les comarques tarragonines en 3 ocasions: RapitencaPobla Mafumet i Ascó. Mentres que la Terra Ferma, per primera vegada en 28 anys, no tindrà representació a la categoria.
En total seran 3.438 quilòmetres a fer per tota la geografia catalana (370 menys que la temporada passada).


Els camps
De la mateixa manera que els darrers anys a Tercera, enguany no ens trobarem amb cap camp de terra i són molt pocs els estadis amb gespa natural. En concret són 3 només els equips que disputen els seus partits en aquesta superfície: AscóGavà i Palamós. La resta (16) ho fan sobre herba artificial.
Pel que fa a l'aforament, destaquen l'Olímpic de Terrassa (11.500 espectadors) i l'Estadi Mpal. de Figueres (més conegut com a Vilatenim amb capacitat per a 9.472 espectadors).
Destacar el camp de La Bòbila del Cerdanyola Vallès -foto- per les seves reduïdes dimensions. Segurament, un dels més petits de la categoria.
Els horaris
En aquest aspecte, la majoria dels equips juguen diumenge al matí (13) davant dels que ho fan per la tarda (5). El Santfeliuenc, si ens regim pel que va fer la temporada passada, és probable que disputi els seus partits com a local en dissabte.
El Vilafranca, per la seva banda, va comentar la possibilitat de jugar diumenge al matí (12:15 hores) per tal de guanyar afluència de públic en intercalar el seu partit amb els del Futbol Base de la FE At. Vilafranca.

Gran Reserva: Álex Moreno, futbolista penedesenc que va debutar amb Puchi el març del 2011 (vs Espanyol B) amb només 17 anys, està quallant una gran pretemporada amb el 1r equip del RCD Mallorca marcant en els 2 partits disputats fins ara a l'stage d'Holanda.

Vi picat: Suggerir què o com informar és lleig. I si no agraden algunes opinions, no les demaneu. Res més.

PD: Demà, a les 20:30 hores a l'Escorxador, Assemblea de Socis. I dimarts, a les 20 hores, inici dels entrenaments. En ambdós casos estareu informats al minut per twitter @lapreviafcv i posteriorment al blog amb tot detall.