diumenge, 27 d’octubre del 2013

No són gegants, són Molins

FC Vilafranca 2 - UE Cornellà 0
Partidàs amb majúscules de tot el Vilafranca davant un Cornellà en dinàmica negativa que s'ha vist superat des del primer minut pel degà penedesenc. Els homes de Delfí Ferreres han quallat una gran actuació en general destacant però dos jugadors: Oriol Molins (autor dels dos gols) i Marc Ramírez (amb intervencions de mèrit i un penal aturat a les acaballes del partit).
La primera part ha acabat sense gols tot i el domini vilafranquí i una clara ocasió per partida doble de Valerio i Oriol Molins que ha tret sota pals Joel.


Només començar el segon temps, una badada defensiva del Cornellà (tirant malament el fora de joc) ha permés a Oriol Molins inaugurar el marcador amb una rematada de cap.
A rel del gol encaixat, els visitants han buscat l'empat però han topat amb un inconmensurable Marc Ramírez. Óscar Muñoz ha vist com una i altra vegada el porter vilafranquí salvava els mobles amb aturades increíbles (una d'elles amb travesser inclós).
Al minut 79, una gran jugada col·lectiva amb tocs de fantasia, l'ha culminat Oriol Molins establint el 2-0 definitiu.
El Cornellà però, que jugava ja amb deu homes per expulsió de Pep Caballé per protestar, hauria pogut reduïr distàncies si Cazorla haguès transformat un penal per mans de Font. De nou però ha aparegut 'Sant Marc' per a desviar la pena màxima davant la desesperació visitant.

Gran Reserva: La 'sardinada popular' organitzada pel club per a tots els socis i afeccionats. Nova bona iniciativa de la Junta de cara a revitalitzar la vessant social de l'entitat.

Vi picat: Oriol Molins ha vist la cinquena targeta groga de la temporada i no podrà jugar diumenge vinen a Sant Boi. Ningú és imprescindible però mentíriem si no diem que l'Oriol és actualment un dels jugadors clau d'aquest equip i que està en millor moment de forma.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Difícil i has de multiplicar-te per a guanyar. Els equips ara ja estan conjuntats, la manera de fer dels seus entrenadors ja l'han agafat els jugadors i no val a badar. La tercera d'aquest any, en zona de descens,miren de reull la 2B i les posicions 17 i 16 poden pintar vermell.
La jornada passada ja es va veure que per sota hi ha moviment i aquesta també.
De la posició 18 a la vuit només separat per set punts.
La classe està donada si vols guanyar, ja siguin als que estan per sota o per dalt, has de còrrer i buidar-te al camp com avui ha fet el Vilafranca amb el Cornellà, a la que afluixis te la pegaran.
L'aspecte físic serà important i perquè no les rotacions, la plantilla són més d'11.
Fora de casa si vols guanyar ha de ser així.

Anònim ha dit...

GRAN RESERVA:
La dinàmica de joc i resultats que ha agafat l'equip a casa, amb tres victòries davant d'equips punters com el Palamós, el Terrassa i el Cornellà

VI PICAT:
S'ha de millorar fora de casa. Entre expulsacions, un pel de mala sort, també estones de mal joc i canvis desencertats s'han perdut punts en camps asequibles que al final podrien resultar decissius.

VINAGRE:
Els desagradables incidents al final del partit fora del que és estrictament esportiu. Tal com estan les coses de complicades tothom ha de remar al mateix temps i en la mateixa direcció.

08720 ha dit...

Quins incidents??

Molt bé el Vilafranca. M'ho estic passant molt bé quan vaig al camp i crec que això és molt important, he disfrutat molt els dies del Palamós, Terrassa i Cornellà. Reconec que de moment m'he equivocat amb el que seria el Vilafranca des de que va marxar Puchi, creia que no s'assolirien els resultats i el joc que s'està fent, tot i que és molt d'hora crec que desde la directiva com l'equip tècnic s'està treballant bé i els vull encorajar a seguir amb aquesta linea. Com és que estava lliure en Marc Ramírez?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Davant alguns comentaris que faltaven al que és el respecte i la educació (els quals han estat eliminats) m'he vist obligat a restringir per unes hores la possibilitat d'opinar al blog. Aquest fet, que no haguès volgut que arribés mai, ens ha de fer recapacitar. Tothom és lliure d'opinar el que vulgui, ja sigui a favor o en contra, però SEMPRE amb RESPECTE. Els insults no porten enlloc i no fan més que desprestigiar la opinió d'un mateix.
Així doncs, el blog resta obert de nou per als comentaris de tothom però, si us plau, amb EDUCACIÓ.
Gràcies i visca el VILAFRANCA.

Anònim ha dit...

Tens rao Lluis, no ens posarem a la alçada d'aquest senyor q ve a servir-se i no a servir al Vilafranca i q dona una imatge lamentable al Club. Valdría pero fer saber lo de Marc Ramírez. Aquest jugador estava lliure perque cap equip podía pagar lo q ell demanava, i el President del Vila li dona una gran quantitat de calers sotamà i de esquenes a la plantilla i aixi a signat pel Vila.

Anònim ha dit...

XXXXX

Anònim ha dit...

Qué vol dir "sotamà"? suposo que quan es diu això es tindran proves. Lamentablement, tots sabem que les compensacions dels jugadors amateurs no estan regulades, i per això s'han produït els problemes que s'han produït amb les inspeccions de treball. Els clubs paguen com bonament poden i em sembla desencertat el comentari de "esquenes a la plantilla".

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el comentari 08720 però am la diferència que el joc que es volia implantar a l'equip ja es veia a la pretemporada. Aquest canvi de joc és gràcies a la decisió presa per la directiva, a partir d'aquí ha treballar i demostrar el que un sap.
A més la premsa fa un analisi de cada equip de la categoria i del FC Vilafranca diu que hi ha incertesa, doncs vec que per a molts que segueixen a l'equip ara és de sorpresa agradable pel joc que practica. Cosa que per a mi no es de sorpresa només pel temps que ho ha aconseguit.
Només que hem d'unir esforços per a que el Vilanova vagi amunt, no crea tensions i que les enveges siguin sanes i no destructives.
Malgrat tot la categoria és difícil i perdre dos partits seguits et pot portar a zones calentes, ara bé treballant com es treballa el final té pinta de qie sigui millor del que s'esperava. Al futbol pot passar de tot.
Hem de crear bon rotllo

Anònim ha dit...

Tu no decideixes la aliniació ni els canvis que es tenen de fer Sr.Montaner, dedicat a la teva feina i prou. Fora del camp tot el que vulguis, parlar amb el entrenador i preguntar el per qué.

Anònim ha dit...

El meu comentari contestaba altre q deia com es q en Marc Ramírez estava lliure? Estaba lliure per diners. Li diré 2 coses: aixó és practica habitual a equips de cert nivell i que el President o qualsevol persona pot fer amb el seu diner el q li vingui de gust. Les proves quan toqui. El temps posara a tothom al seu lloc.

llunya ha dit...

Tots tenim la posibilitat a traves d´aquest mitja de expressar la nostra opinio en respecte al FC.Vilafranca, pero com diu en LLuis Montaner amb educacio i respecte, aquest Sr. que diu que a Marc Ramirez el President li dona diners ¨sota má¨, en te proves, suposso que si, que les expliqui, en cas contrari que rectifiqui i demani excuses, no es étic ni serios fer acusacions d´aquest tipus, tots demanem suport a l´equip, d´aquesta manera no s´ajuda pensem que poden pensar la resta de la plantilla, mes rigorositat per favor, anims i Visca el F.C. Vilafranca