diumenge, 20 d’octubre del 2013

Segones parts mai foren bones

CD Masnou 2 - FC Vilafranca 1
Com pot canviar tant un equip d'una part a l'altra? Aquesta és la gran pregunta que ens fem els que hem presenciat avui el Masnou-Vilafranca.
El cas és que després d'un gran primer temps, on el 0-1 amb el que s'ha arribat al descans resultava curt vistos els mèrits d'un equip i altre, hem passat a una segona part nefasta. Tan nefasta que, a banda de la derrota, hem acabat desquiciats, amb 9 jugadors damunt del camp i desfonats físicament. La sensació a la mitja part era que el Masnou se'ns havia escapat viu però ningú imaginava tal desenllaç.
El pas per vestidors no ens ha anat bé. Un simple canvi (el d'Eloi per Font) ha trastocat massa l'equip. Diu la màxima que una substitució ha de comportar el mínim nombre d'intercanvi de posicions damunt del camp i aquest no ha estat el cas. Javi González d'interior dret a lateral dret, Vargas de lateral dret a esquerre, Lora de mitja punta a interior dret,... Un desgavell.


El partit ha començat amb una gran ocasió de Lora que, incomprensiblement, ha errat amb una vaselina que ha sortit massa alta. Posteriorment, Valerio ha rematat desviat una internada per banda dreta. Finalment, al minut 29, ha estat Vargas qui, en gran jugada individual, s'ha presentat dins l'àrea i ha batut per baix el porter Fradera. Era el premi a un gran primer temps vilafranquí que no ha passat angúnies defensives a excepció de dos xuts ajustats al pal.
Com deia, el segon temps ha estat una altra història. El mig del camp s'ha perdut totalment i el Masnou ha jugat quasi a plaer. Marc Ramírez ha evitat, amb una gran intervenció amb els peus, el gol a rematada d'Alabau a boca de canó en el que ha estat el preludi de la jugada clau del partit. Corria el minut 69 quan Eloi, que avui debutava en el que és la seva 3a etapa al club, ha vist la segona groga (la primera als 57 minuts) i ha deixat l'equip amb 10. La falta, a més, ha esdevingut en el gol de l'empat obra d'Èric Blasco. Ha estat un cop dur que ha afectat en excés l'equip.
Els canvis introduïts (que novament han restat més que sumar) i el segon gol local (pocs minuts després i obra també de Blasco) han acabat amb les esperances del Vilafranca de puntuar. El colofó ha estat l'expulsió de Bacaicoa a cinc minuts pel final per una picabaralla amb el porter local.

Gran Reserva: Vargas s'està destapant com un gran lateral, sobretot en la vessant atacant. Un no entén com no havia gaudit de més oportunitats fins la passada jornada.

Vi picat: Les 7 expulsions en les 10 primeres jornades suposen un rècord negatiu a la història del club. El màxim fins ara eren 6 de les Temporades 1997/98 i 2002/03.

9 comentaris:

Bella Gutman ha dit...

Jajajajajajajajaja

Anònim ha dit...

Una vegada més per les sensacions que dóna l'equip es perd la possibilitat de guanyar com a Vilassar, Rapitenca i la Montanyesa. Avui s'ha perdut però es podia haver sumat més punts i aquí has de saber agafar la part positiva que és no ser inferior als altres fruit d'un bon treball.
La realitat és que a 3a tot està molt igualat i avui els del davant com els dos primers han perdut.
A treballar que la propera jornada torna un altre partit per disfrutar. Sí el Palamós és ofensiu el Cornella ho és més però a la contra es tindran ocasions només cal que entrin.
Vinga amunt segur que vindrà una altra ratxa millor

vic ha dit...

Al Camp del Masnou no es podia perdre mai a la vida.
N´estic convençut que serà un dels tres equps que baixaran a primera Catalana!!.

Anònim ha dit...

Això que el Masnou baixarà és molt relatiu ... Semblava que tant la Gramanet i el Castelldefells estaven deshauciats i aquesta jornada han guanyat tots dos, i la Grama al camp del Cornellà. Certament, del que s'ha vist fins ara Vilassar de Mar i Gramanet semblaven molt fluixets, però mira per on ja reaccionen. I el Masnou crec que està per sobre seu.
Ahir el tècnic no va encertar amb la gestió dels canvis, és veritat, però per mi és molt pitjor que l'equip es vingués avall d'una forma tant estrepitosa, en la pitjor mitja part del que portem de temporada.
Esperem que l'equip reaccioni contra el Cornellà.

Anònim ha dit...

Ara que està de moda les travesses i sorteig de la grossa, fem la d'aquesta setmana:
Rapitenca - Terrassa. . . . . . 2
Palamós - Masnou . . . . . . . 1
VIlafranca - Cornella. . . . . . 1
GRAMA - Santboià . . . . . . . X
Santfeliuenc- Gavà. . . . . . . X
Vilassar - Castelldefels... . . . 1
Rubí - Europa . . . . . . . . . . . . 2
ASCÓ - Cerdanyola. . . . . . . . 1
FIGUERES -Manlleu. . . . . . . X
MONTA- Pobla M. . . . . . . . . X
es podria fer una secció de resultats en aquest blog

Vic ha dit...


Rapitenca - Terrassa. . . . . . X
Palamós - Masnou . . . . . . . 1
VIlafranca - Cornella. . . . . . X
GRAMA - Santboià . . . . . . . 1
Santfeliuenc- Gavà. . . . . . . 1
Vilassar - Castelldefels... . . . X
Rubí - Europa . . . . . . . . . 1
ASCÓ - Cerdanyola. . . . . . . . X
FIGUERES -Manlleu. . . . . . . 1
MONTA- Pobla M. . . . . . . . . 1

Anònim ha dit...

Al final de la primera volta qui encerti menys de la travessa paga el vermut a l'altre. I al de la segona un altre. Fomentem el bon rotllo i deixem de costat el que la vida ens marca, que hi ha períodes que acaben i altres que venen per a superar el d'abans.

Anònim ha dit...

Algú sap si al final hi ha o no sardinada aquest diumenge? a la web surt posat al certell del partit però no he llegit ni he escoltat res als mitjans.

Anònim ha dit...

Al.tweeter del FC vilafranca ho.diuen, a les 10:30 per a socis i acompanyants.