diumenge, 6 d’octubre del 2013

Sense grans moviments

UE Rapitenca 1 - FC Vilafranca 1
Empat just en el desplaçament del Vilafranca a Sant Carles de la Ràpita en una setmana marcada pels tremolors de terra a les comarques de l'Ebre. Amb aquest resultat, el degà penedesenc segueix a la zona mitja de la taula (12è) a l'espera de rebre un dels equips punters de la categoria, el Terrassa.
La primera part ha estat de domini altern tot i que si algun equip buscava crear perill, aquest era el Vilafranca. Passada la mitja hora però, una falta a la frontal, ben buscada per Teixidó, ha acabat en gol d'aquest últim. Tot i el magistral llançament del menut davanter local, Marc Ramírez no ha estat del tot encertant deixant el seu pal desguarnit.
Una ocasió de Santi Triguero, creuant en excés la rematada, i una aturada de Marc Ramírez a xut de Munta han donat pas al descans.

La Devesa segueix sent un camp inexpugnable per al degà penedesenc
(foto: UE Rapitenca)

A la represa, ben aviat han empatat els homes de Delfí Ferreres. Ha estat Marcos i també d'un gran xut falta ajustat al pal esquerre del porter local Raúl. Marcos ja va fer la temporada passada en aquest mateix camp un gran gol des de la llarga distància.
El partit s'ha tornat descontrolat i qualsevol dels dos equips podria haver guanyat si haguès estat encertat en la zona de definició. Els canvis vilafranquins a la davantera no han donat el resultat esperat i sense la feina de Valerio ni l'olfacte golejador de Triguero, el bagatge ofensiu dels darrers minuts ha estat escàs.

Gran Reserva:  El degà penedesenc encadena ja quatre jornades consecutives sense perdre (dues victòries i dos empats). Que duri la ratxa!

Vi picat: Que el futbol modest viu una crisi galopant ho hem pogut veure avui a La Devesa. De sempre aquest camp era dels que més gent arrossegava. Avui, tot i l'excusa de la manifestació a la mateixa hora pels sismes dels darrers dies, no hi havia gaire públic pel que venia sent habitual altres temporades.

8 comentaris:

Vic ha dit...

Quant de públic hi podia haber??

sasgas ha dit...

Sobre les 200 persones , aquest camp normalment podrien parlar de 600 habitualment ,també destaca la "tonterie" del delegat local o persona responsable de donar las alineacions al delegat visitant , axis com als mitjans de comunicació , exactament mitja hora abans de començar l`encontre , habitualment , una hora abans ja disposes d`elles a tots els camps ....

Anònim ha dit...

He vist que Puchi va jugar 35 minuts,algù que hagui estat al partit em pot dir com va estar? No acabo de entendre que aquest jugador que a sigut clau les 4 temporades anteriors al nostre equip,aquest any no sigui titular!
Gracies,i amunt Vila!!

La prèvia ha dit...

@Vic: Sí, sobre les 200 persones o potser una mica més (però no gaire).
@anònim 11:58: Va intervindre bastant en el joc ofensiu però la seva entrada va coincidir amb la marxa de Santi Triguero i Valerio. Per tant, tampoc podia assistir a massa davanters...

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Per cert, segons el twitter oficial del FC Vilafranca, el migcampista del 1r equip Kako ha causat baixa de l'entitat per motius personals.
Les seves estadístiques en les 8 jornades disputades són:
7 PJ (2 Titular) / 0 TG - 0 TV / 0 Gols

Anònim ha dit...

Doncs a mi em sap greu. Em sembla un bon jugador al que crec que el cos tècnic no li ha donat prou confiança (cosa que si s'ha fet amb altres jugadors com amb l'Àlex o el Marcos, i que és el que s'ha de fer). Va fer un gran partit el dia del Palamós, i l'altre dia va fer una bona primera part a la Rapitenca (jo no l'hagúes canviat). Penso que és una llàstima.

llunya ha dit...

desde la distancia i no haver pogut veure jugar a Kako em sembla que no es bo per l´equip que hi hagi baixes a no ser perque els motius personals siguin molt importants, s´ha de procurar sumar esforcos i no dividir.

Anònim ha dit...

Li desitjo el millor per aquest jugador. Quan ha sortit sempre m'agradat, profunditzava fins la línea del fons i creava perill, ràpid, es movia bé. Com han dit altres, el dia del Palamós per a mi el millor. És una llàstima ara que començava a sortir de titular.
Creava perill i recuperava posició quan es perdia la pilota. Difícil de substituir