diumenge, 12 de gener del 2014

En ratxa

FC Vilafranca 2 - FC Ascó 1
Segona victòria consecutiva i a casa (trencant tòpics i estadístiques) del degà penedesenc. Com ja va ocòrrer la setmana passada, una gran segona part ha permés als homes de Manel Delgado sumar tres valuosos punts per a fugir de la zona perillosa de la taula. Novament, els nous fitxatges han tingut un paper destacat en el triomf vilafranquí.
Al primer temps els visitants han estat millor posicionats i han gaudit de les poques ocasions de gol que s'han produït. La millor, al minut 40, en una rematada ajustada al pal d'Ermengol que Marc Ramírez ha desviat amb la punta dels dits a còrner. Abans s'ha reclamat un clar penal sobre Santi Triguero que Salas Montoro no només ha obviat sinó que ha amonestat al davanter vilafranquí per una suposada simulació.

Èric Martínez, Santi Triguero i Lora celebrant el gol que ha suposat el 2-1 final
(foto: La Prèvia)

Just iniciar-se la represa, Marc Ramírez ha hagut d'intervindre de nou per a aturar una rematada de cap a boca de gol en una demostració de reflexos digna del bon porter que és.
Poc després ha arribat el gol vilafranquí. Una manca d'entesa de la defensa de l'Ascó l'ha aprofitat, molt murri, Mario per a batre Chiné. L'alegria ha durat poc ja que un minut després Ermengol ha fet l'empat en una ràpida jugada. I als 70 minuts, el central Èric Martínez (debutant avui) ha rematat de cap i de forma impecable un còrner servit per Santi Triguero per a posar de nou el degà penedesenc per davant el marcador.
Els minuts finals han estat de patiment vilafranquí malgrat que l'Ascó no ha creat perill clar a la porteria vilafranquina. Les discutides decisions del col·legiat han 'encés' la graderia que ha acabat de donar la darrera empenta a l'equip per a assolir el triomf.

Gran Reserva: El bon partit d'Antolínez, refermant la línia ascendent en el seu joc de les darreres jornades. Ha tornat a ser aquell jugador que ens va captivar a tots.

Vi picat: Ahir moria la dona de l'expresident del FC Vilafranca, en Pere Montserrat. Des d'aquí, el més sincer condol a ell i a la família. Una forta abraçada. D.E.P.

9 comentaris:

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Per cert, el club ha comunicat que Domínguez (per motius laborals) i Álex i Rubén Casanovas (per decisió tècnica) causaran baixa de l'entitat en les properes hores. A tots ells, i en especial a en Domínguez (un dels millors jugadors que han passat les darreres temporades) tota la sort del món d'ara en endavant.
Per a paliar aquestes baixes està prevista la incorporació de nous jugadors al llarg de la setmana.

Anònim ha dit...

Eso no es cierto, quien te lo ha comentado miente como un bellaco, Domínguez firmó esta temporada con esa condición. Dejando de lado otras ofertas más interesantes porque ya dio su palabra. El tema del del hermano viene ligado también porque unido a la lesión de Valerio que va para largo, han decidido quitarse del medio al grupo. No van a pagar unos gastos de viaje para uno solo. El tema de Rubén es mas heavy. Que se lo pregunten al interesado, que acaba de salir de la lesión y después de dos meses pretenden que este al 100 x 100 y ni siquiera le ha dado una aportunidad de demostrar algo al nuevo lumbreras que han fichado de entrenador. Para mas inri fichan jugadores diciendo que la plantilla es corta y van hechando jugadores.

Anònim ha dit...

El que va fixar al Ruben es va lluir, no val per Tercera

08720 ha dit...

Com diu la Previa, gran segona part del Vilafranca, davant un equip que ha de ser molt difícil de guanyar, nomes Europa, Rubí i Cornellà l'havien guanyat, 1er, 4rt i 6è respectivament. Per mi l'home del partit sens dubte el debutant Èric, quin partidàs. Em sap molt greu lo del Domínguez, un dels puntals d'aquest equip, el trobarem a faltar segur.

llunya ha dit...

el primer que vull fer es donar el mes sincer condol a l´expresident en pere Montserrat per la mort de la seva muller, q.e.p.d. Interesant i motivador dues victories seguides devant de bons equips. La baixa de Dominguez es trovara a faltar, gran jugador i persona, esperem que els nous jugadors cumpleixin les espectatives, de totes maneres quan hi ha un jugador de les garanties de Dominguez a no ser per questions que desconec, no cal dria fer ¨experiments¨, el temps dira.
Sort i anims.

Anònim ha dit...

Per mi el tema Domínguez és un tema complicat. Sens dubte un dels tres millors centrals de la categoria, i que ha donat un rendiment sempre extraordinari quan ha jugat. Pero sembla ser que per temes laborals no pot entrenar, o pot entrenar molt poc. Qué s'ha de fer? Fer-lo jugar de titular sempre encara que no entreni? Qué diran els companys quan és un dels jugadors més ben pagats?
No sé, tema complicat que fins ara, però, s'havia acceptat.

Anònim ha dit...

Felicitar al nuevo entrenador por las dos victorias consecutivas y por los cojon... que tiene...Los jugadores tienen que entender que hoy estás aquí y mañana allí, es fútbol.

Anònim ha dit...

Por lo que tengo entendido el Señor entrenador ya lo sabía y es más que se sepa, Dominguez cuando firmo con Puchi ya lo argumento el problema de su trabajo y las palabras de un entrenador, al que no voy a descubrir ahora, tu vienes a entrenar cuando te corresponda, yo quiero rendimiento dentro del equipo (y si no fuera), a mi me interesa ganar el domingo. Me consta que el jugador a cumplido totalmente la consigna del Puchy y de Delfi.Y que comenten con sus compañeros si había algún problema con el en vestuario, ellos saben que entrenaba por su cuenta cuando no podía hacerlo en Vilafranca y aun entrenando en vilafranca esa semana, el seguía entrenando los dias libres, sino de que un jugador por mucho que quiera va a mantenerse en esa forma física para jugar en esta categoría. Información que se debería saber en su anterior Club el Amposta, han comentado que las dos temporadas que estuvo allí sucedió el mismo caso y cumplió totalmente. Resulta que el seleccionador Amateur de Catalunya no sabe de fútbol y por eso lo ha estado seleccionado toda la temporada pasada. Ahora pasa que no es bueno para el nuevo míster, y que pasa con la directiva no saben cumplir con su palabra?. Personalmente entiendo la posición del nuevo entrenador, pero no valora lo que tiene en su plantilla. He leído un poco de su historia en Internet y cuenta que ha sufrido y le ha costado llegar a donde esta llegando. Pues que se de una vuelta, que todos los deportistas sufren de lo lindo para llegar donde uno puede o intenta llegar, o se piensa que es el único. Evidentemente se tiene que felicitar al entrenador y a sus pupilos, que por cierto lo han estado haciendo bastante bien durante la temporada, había y hay una gran plantilla. Pero como dice un comentario por aquí,la plantilla dicen que es corta y no paran de despedir jugadores, si que se pueden traer otros, eso es evidente, pero mejorará todo?. Hasta ahora lo que se necesitaba era gol, porque si se mira la tabla tampoco han recibido tantos goles (24)y el único partido que han perdido por mas de un gol fue el de Cerdanyola que precisamente no jugaba ni Dominguez por sanción ni Marc Ramirez por baja el mismo día del partido por enfermedad, y desgraciadamente el día de la lesión de Valerio, que pundonor de Delantero. Para finalizar el tema de Dominguez deciros que es cierto lo que comentáis que hoy estas aquí y mañana allí, es futbol. Visca el Vila.

Anònim ha dit...

Es qüestió de moments, quan es va estar en posició vuitena s'havia d'haver fet els fixatges. Es sacrifica jugador de camp per suplir a un porter que s'havia lesionat. Es fan canvis per a millorar amb els jugadors que hi ha en plantilla i just quan comença a millorar es produeixen baixes com Kako (donava profunditat), Puchi i Bacaicoa podien haver donat consells als joves i segur que haguessin tornat a ser protagonistes al camp, no va venir un nou fixatge a seure'ls a la banqueta eren companys que esperaven la seva oportunitat. La plantilla quedava reduïda i no es fitxava. Es produeixen lesions i l'entrenador busca alternatives, un extrem el posa de lateral i és tot un èxit, actualment també ho han fet. Les expulsions no ajuden en res i lesions de Rubén i Valerio fan que s'estigui en quadre. Hi ha un fixatge Eloi. Malgrat tot el Vf es troba fora de descens només calia reforçar l'equip i consolidar posicions tranquiles era el moment.
Ara si fitxes tres jugadors nous i fas seure a jugadors puntals, si abans ho van fer altres i no va ser per fitxatges sinó pels companys que esperaven el seu moment ara estava cantat que marxarien.
No sé perquè no es van fer abans i ara sí. No sé si se'n faran més. Si no en fan no sé.
Sort al Vf i el moment