diumenge, 26 de gener del 2014

Un punt de relaxació

FC Vilafranca 1 - UE Vilassar Mar 1
Fluix partit del degà penedesenc que després del gol inicial s'ha adormit sobre els llorers davant un Vilassar que, per ambició en el tram final de partit, podria fins i tot haver guanyat.
El partit ha començat amb una immillorable ocasió d'Adri Ruiz que no ha sabut resoldre en l'un contra un davant el porter visitant Imanol. Poc després, un còrner servit per Santi Triguero l'ha rematat de forma impecable al fons de la xarxa Antolínez (novament, el millor del Vilafranca).
Poc més hi ha hagut a la primera part a banda de la lesió, en els minuts finals, del col·legiat García Rosel que ha comportat el seu relleu, només iniciar-se el segon temps, per un dels assistents (Rodríguez Ventura).

Moment en que la rematada d'Antolínez volava cap a l'interior de la porteria d'Imanol
(foto: La Prèvia)

La segona part ha estat quasi un monòleg dels visitants si bé no creaven excessiu perill a la porteria vilafranquina. La més destacada, a banda del gol de l'empat, un ràpid contraatac culminat per Vives que Marc Ramírez ha refusat a còrner en una magnífica estirada.
Als 81 minuts, de còrner i en una jugada similar a la de l'1-0, el defensa visitant Vicente feia el gol que ha servit per a establir la igualada al marcador i fer justícia pel que s'ha vist damunt del terreny de joc al llarg dels 90 minuts.
Tal com ha dit Manel Delgado a roda de premsa, l'empat final no és un bon resultat si tenim en compte que en cas de victòria s'hagués deixat el Vilassar a nou punts (més l'average) però és un mal menor vistos els mèrits contrets.

Gran Reserva: El gran aprofitament que se li està treient a les jugades a pilota aturada (fet que no passava amb l'anterior tècnic i que tant havíem reclamat).

Vi picat: Tot serà que al final de Lliga ens haguem d'enrecordar dels punts que hem deixat escapar davant els rivals que ara mateix estan en descens... De moment, dos empats davant el Vilassar i una derrota a casa enfront del Gavà.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Escuses barates, fa riure i tot.
Dels jugadors només que com sempre ho donen tot al camp.
Amunt Vf

Anònim ha dit...

La culpa fue de cha cha cha chà.
El Vf no ha de patir i tot anirà bé. Cal mirar al davant, no fotem

Anònim ha dit...

Molt be Anónimo 21:26. Clar q si

Anònim ha dit...

olvidat del delfi ja, ja ha marxat ja has de estar tranquil

Anònim ha dit...

Mira hacia adelante; estás estancado en el pasado...! El Vilafranca está en un buen momento.

Anònim ha dit...

Quina poca fe. I a sobre enrecordar- se'n d'una persona que va fer canvis en l'estil de joc, que va arribar a entussiasmar, que des de la grada deient "gol i de jugada", fins l'aficionat de fora, com els del Terrassa, deient ara el Vf jugar la pilota. Que es va arribar a situar a la 8a posició i era el moment de buscar reforços. Que a la mínima i amb un equip amb quadre per baixes, lesions i expulsions el van destituir. L'equip no estava en posició de descens.
Amb tota una volta pel davant, amb els fitxatges fets i on els rivals directes jugaran com a visitants més d'un entrenador el voldrien al Vf. No diguis el que no és.
Tots els responsables del Vf estan treballant al màxim i se'n sortiran. Vinga endavant aquest equip ha guanyat als del davant i amb ganes que les tenen s'aconseguirà.
I deixa en pau als que no estan.
Aquestes actituds són misèries.

La prèvia ha dit...

@Anònim 21:14: Estic d'acord, els jugadors ho van donar tot (com sempre). Però què té a veure donar-ho tot amb deixar jugar i pensar massa al rival (que és el que va passar realment)? Potser la paraula 'relaxació' està mal emprada o no és el que volia expressar.
@Anònim 00:33: Tranquil, me n'he oblidat ràpid. Però això no vol dir que pugui donar la meva opinió. I si abans no es treballava tant l'estratègia ho diré.
@Anònim 19:29: Només et citaré una frase del filòsof holandès Baruch Benedict Spinoza: "Si no vols repetir el passat, estudia'l."
@Anònim 22:30: Si vols que parlem d'actituds miserables podríem parlar-ne hores, però a mi m'agrada parlar cara a cara. No amb gent que s'amaga darrere un anònim o que no et mira als ulls. Queda dit.

Anònim ha dit...

Tu no estudies, moltes aportacions Teves son destructives I opines sense coneixements futbolistics...apren una mica de les questions tactiques del fútbol.t,ajudara molt.

La prèvia ha dit...

@Anònim 10:43: Gràcies pel consell, et faré cas.

08720 ha dit...

Llàstima Diumenge no poder guanyar,estava convençut de que guanyariem, potser em miro massa la classificació i penso que els de baix s'han de guanyar fàcil i més a casa i les coses veig que no son així. Veig que tot està molt igualat i que tots els rivals seran molt complicats, així que s'haurà de treballar de valent. En tot cas Dimenge vam estar més a punt de perdre que de guanyar...

Anònim ha dit...

Deu vos guard si el Vilafranca hagués jugat de la forma que ho ha fet els dos darrers partits amb el Delfí F.

S'estaria demanant el seu cap.