diumenge, 31 de maig del 2009

I si canviem les regles?

CF Montañesa 4 - FC Vilafranca 1
S'ha acabat la temporada (per fi). Una més. I com els darrers anys, amb un mal regust de boca tot i que enguany s'ha assolit el "gran" objectiu marcat: la permanència!!! També, com és habitual, es preveu un canvi en el projecte esportiu de cara a la temporada vinent. La inminent arribada de "Puchi" a la banqueta comportarà un seriós replantejament de la idea anterior de formar un equip amb "gent de casa". Aquest canvi però, podria ser que no fos l'únic que tingués en ment el president vilafranquí...

Navegant per la xarxa, vaig anar a petar al web oficial d'en Pere Montserrat (www.peremontserratmarce.com) i, sorprenentment, hi vaig trobar el següent: Noves regles de joc. Caram! Que és això? Doncs resulta que el nostre president, a banda de dedicar el seu temps lliure en "sagnar" els socis i sanejar l'economia del Vilanova, també té temps per innovar i buscar noves fòrmules que facin el futbol modern molt més atractiu.
A saber, les modificacions consistirien bàsicament en traslladar la línia del fora de joc fins a tres quarts de camp, endarrerir 2 metres el punt de penal permetent que el porter pugués sortir fins l'àrea petita (com a l'hàndbol) i canviar el sistema de puntuació depenent del resultat obtingut i dels gols que es marquin.
Tot plegat, pot semblar una broma però no ho és (de debó!). Qui sap si, amb vistes a les properes eleccions a la FCF, aquestes noves normes podrien formar part del seu programa electoral. De moment, sé que la International Board (l'organisme que s'encarrega de definir les regles del futbol a nivell mundial) no en té constància, però bé, només es tracta de convidar al Sr. Platini un dia a la nostra vila i proposar-li. On estem arribant...

Gran Reserva: El bon treball del juvenil Via s'ha vist recompensat amb el golet d'avui al camp de la Montañesa (el primer que fa amb la samarreta del FC Vilafranca).

Vi picat: El fet d'aliniar a jugadors com Serrano, Pere Roca, Marc Duran o Via en comptes de fer-los jugar amb la FE At. Vilafranca, al camp del Suburense, per tal d'ajudar a un equip pendesenc com és La Múnia a pujar de categoria.

El futbol és així: ¿Beckham al Real Madrid? Never, never, never (Florentino Pérez, 1947, expresident, i futurible, del Reial Madrid).
Puchi al Vilafranca? Mai, mai, mai... (Va home va, i jo que m'ho crec!)

51 comentaris:

La prèvia ha dit...

CF Montañesa: Marc Ramírez, Vicente, Miguel Ángel (Edu Aljama), Óscar, Juanan (Chiri), Rubén, Achille (Marc Baya), Edu, Villegas, Joan i Chava Jiménez.
FC Vilafranca: Serrano, Marc Duran (Saddik), Sylla, Pere Costa, Moral, Pere Roca (Bello), Jesús, Folch, Via, David Ávila i Corbi (Condis).
Gols: 1-0 Chava Jiménez (min. 6), 2-0 Juanan (min. 21), 3-0 Joan (min. 24), 4-0 Juanan (min. 67) i 4-1 Via (min. 80).
Àrbitre: Guisasola Llopis (Mataró).
TG: Miguel Ángel; Marc Duran i Corbi.
TV: -.

escombreti ha dit...

jajaj quin riure em fa el vi picat d'avui. Serrano, roca, via,... nomes han baixat per alguns partits q la fundacio ha necesitat guanyar com sigues, a cas la setmana passada contra la munia hi eren? A part, es sabia q la munia no faria la seva feina, com l'any passat i es tornaria a quedar amb la promocio...

vil4fr4nqu1 ha dit...

Mare meva quin ridícul, aquest President no deixa de sorprendre'ns. La va encertar dedicant-se al futbol, perquè pensa més amb els peus que amb el cap.
Pobre la Federació si surt escullit i aplica les seves teories del futbol, al menys aniria en benefici d'aquest club que tant estimem i ens està arruïnant.

La prèvia ha dit...

No home no, vil4fr4nqu1! Qui vols que accepti aquestes normes? No veus que només amb la feinada que portaria crear un programa informàtic que calculés les classificacions segons els resultats obtinguts ja li diran que no...
Canviant de tema, a l'igual que vaig fer l'any passat us deixo el 1x1 de la temporada de tots els jugadors del Vilafranca. Evidentment, aquell que vulgui comentar qualsevol aspecte (a favor i en contra) sobre les valoracions que faig té el blog a la seva disposició.

La prèvia ha dit...

PORTERS:
Serrano: APLICAT. Va debutar com a titular al primer partit de Lliga (per la lesió de Ródenas) i posteriorment va acceptar la suplència (pel fitxatge de Carlos) sense alçar la veu.
Ródenas: VACIL·LANT. Ha demostrat que és un porter amb contrastada solvència per a defensar la porteria vilafranquina però li han sobrat alguns gests que no agraden a l'afició.
Carlos Miguel: TAPAFORATS. Fitxat mentre es recuperava Ródenas, complí amb la seva feina. Alternà grans aturades amb badades monumentals.

La prèvia ha dit...

DEFENSES:
Pere Costa: EXTREM. La millora de l'equip coincidí amb el fet que el míster decidís avançar la seva posició dins del camp per a donar més consistència defensiva en uns moments difícils.
Fran: LESIONAT. A l'igual que li passà a Raventós la temporada passada, una inoportuna i greu lesió l'apartà dels terrenys de joc en el tram final de campionat.
Raventós: TÀCTIC. Ha aprofitat la seva alçada en les jugades d'estratègia per a marcar 4 gols en Lliga. Afiançat a la defensa, ha d'esdevindre un dels puntals de cara a l'any vinent.
Moral: VETERÀ. Amb 37 anys, només pots tenir un rendiment òptim si tens la mateixa il·lusió d'un juvenil. Si, com diuen, la veterania és un grau, ell és un d'aquells vins d'anyada, gran reserva, consistent,... Sobren els el·logis.
Bello: CORRETGIT. Ha estat un habitual a les aliniacions però no ha ratllat a un gran nivell. En moltes ocasions, el míster s'ha passat el partit sencer corretgint la seva posició.
Marc Duran: DESCARAT. Ja el dia que va debutar, demostrà no arrugar-se en cap moment. Ganes i valentia no li falten.
Eliesley: TREBALLADOR. Durant la pretemporada va agradar força però topà amb el hàndicap de necessitar un contracte laboral.
Navarro: DESTRUCTIU. Puntada llarga i tots amunt. Això sí, no es complicava. Fins i tot, va fer algun golet de falta llunyana.
Rafita: REBEL. Males llengues diuen que no duia una vida sacrificada fora els terrenys de joc. L'enfrontament amb el cos tècnic propicià la seva marxa.

La prèvia ha dit...

MIGCAMPISTES:
Sylla: FOSC. No ha tingut la presència d'altres temporades mermat per les lesions. Una temporada més, ha estat reciclat moltes vegades com a central per les baixes en defensa.
Condis: DESORIENTAT. No ha trobat el seu lloc dins l'equip. Ha jugat d'extrem, d'organitzador i de lateral. Havia de ser un dels líders i no ho ha estat. Se li ha d'exigir més.
Jesús: DECEPCIONANT. Creiem que seria aquell jugador per banda que entusiasmà els primers partits d'ença del seu fitxatge. Li ha faltat decisió, valentia i sacrifici.
Corbi: CAPFICAT. No es pot dir que no ho hagi donat tot dins del camp, però no li han sortit les coses com voldria. Obstinat en driblar i driblar, sempre li sobrava el darrer regat.
Folch: TÍMID. Va començar a entrar en l'equip tard i no aportà res diferent a altres jugadors en el seu lloc. Intueixes "detalls" de bon futbolista però no acaba d'explotar-los.
Pere Roca: VOLUNTARIÓS. De les poques notes positives. No ha notat el salt de categoria i ha jugat a un gran nivell per ser debutant. Dels pocs "productes" de la Fundació aprofitables.
Talla: INADAPTAT. Un jugador cedit per un 2aA ha de demostrar molt més. Sigui l'idioma, el futbol que es practica en la categoria o el que sigui, mai se l'ha vist integrat a l'equip.
Roger Marí: DEBUTANT. Un altre de la fornada de juvenils aprofitables en el futur. Caldrà estar atents a la seva evolució.
Einard: ENYORADÍS. Passar per "Can Barça" havia d'aportar bon joc i toc al mig del camp. Tornà a Santander per motius personals.
Marc Guzmán: REINCIDENT. L'any passat ja no acabà la temporada i enguany igual. Segons els tècnics no demostra prou grau d'implicació.
Álex Gaitán: DAMNIFICAT. Des de l'inici no va caure en gràcia al míster vilafranquí. Se l'acusà d'individualista i mal company.
Dani Sánchez: ACOMPANYANT. Venia en el "lot" de jugadors de les comarques tarragonines. Amb una bona esquerra el seu joc fou massa irregular.
Adrià: INVISIBLE. Participà en la pretemporada però ja no arribà a debutar.

La prèvia ha dit...

DAVANTERS:
Palote: SALINAS. Ja sabíem que no és un virtuós del futbol. Entrega, sacrifici, lluita,... són adjectius més propis. Ara bé, si no li arriben pilotes, un golejador no té res a fer.
Àlvar: BIPOLAR. Ha passat de ser peça important a passar totalment desapercebut ni comptar pel míster. Encadenà una gran ratxa golejadora però s'anà diluïnt com un sucret dins del café.
Touré: RECORRENT. Només ha estat un recurs quan hi havia baixes en la línia atacant de l'equip. Amb la Fundació ha fet una temporada més que discreta a 2a Regional.
Dani Gómez: INVISIBLE. Per l'apatia mostrada, ningú diria que és jove i amb molt camí per fer. No aprofitar la oportunitat de jugar en un club com el degà diu molt en contra seva.
David Ávila: LLEST. Li van proposar venir a jugar un mes a Vilafranca deixant Vilanova on no cobrava. Ha fet uns calerons, no ha demostrat res i amb una mica de sort renovarà.
Saddik: ACOMPANYANT. Arribà la mateixa setmana que Ávila. El seu cas és diferent. És jove, sempre havia marcat gols i potser amb unes altres circumstàncies sigui un jugador aprofitable.
Via: TEENAGER. El Bojan del Vilafranca. Un jugador que cal cuidar per a que amb esforc, sacrifici i bones ensenyances sigui el davanter titular del Vilafranca durant molts anys.
Turri: DESCONSIDERAT. Lleig el tracte rebut. Se'l fitxa, després no es compta amb ell i se l'acomiada quan estava lesionat. Indigne.
Medina: INTERSETMANAL. Als entrenaments se sortia però arribava el dia de partit i no era el mateix. Potser tampoc se li demostrava la confiança que un necessita?

Anònim ha dit...

una pregunta, ¿¿¿quien ha marcado los goles del vilafranca esta temporada???

Anònim ha dit...

Fos i el teu Olesa, sort n´heu tingut del club que més odies i que volies que baixes a segona, ho veus com les paraules s´han de vigilar abans de dir!!!!
Gràcies a l´Espanyol B heu assolit la tercera divisió.
Felicitats de totes maneres!!!

terra ha dit...

El que encara no m´explico del partit passat al municipal contra el campió Benavent de Segrià i no pas del Camp....(Aficionats de l´Olesa), on vau anar a animar?.
Pq. el Benavent va vestir la seva samarreta habitual i no pas la segona equipació tal com nosaltres sempre hem de fer quan visitem les terres lleidetanes, algú m´ho pot explicar???

Anònim ha dit...

La vestimenta reserva del Benavent es groga amb pantalo negra per lo que es confundiria mes.

Unknown ha dit...

Crec que amb el vermell es va diferenciar prou be.

Els afeccionats d'Olesa van anar a parar a Benavent de la Conca (Tremp). Al saber que el seu equip anava perdent 3-0 en el minut 36 de joc, van decidir girar cua cap a casa.

Crec que l'autobus va esperar als jugadors que van aconseguir l'ascens a les 3 de la tarde a Tarrega per festejar-ho tots junts.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Aquells hooligans de l'Olesa són una afició de Tercera, de Tercera Regional! A la que els fas sortir de la seva comarca ja no hi saben anar. Encara com no es van estabellar, aquells que sempre van trompes!

La prèvia ha dit...

Hola anònim, els golejadors del Vilafranca aquesta temporada han estat:

Àlvar (9)
Palote (7)
Raventós (4)
Condis, Corbi, Dani Gómez i Medina (3)
Navarro (2)
Pere Costa, Sylla, Moral, Talla, David Ávila i Via (1)


Ja que treieu el tema de l'Olesa, aprofitar per felicitar al bon amic Francesc Fos pel seu ascens a 3a Divisió (tercer consecutiu) i a altres membres de la plantilla amb qui mantinc bona relació. Enhorabona i a disfrutar l'any vinent de la Tercera! Ah! I que us canviïn el camp d'una vegada!

Francesc ha dit...

Hola anònim, o potser no tan anònim. Primer de tot agraïr-te les felicitacions, encara que sembla que et costin de donar. Tan com odiar no, a la final de Glasgow per exemple anava amb els pericos i no per pena precisament.
Sobre l'ascens, no era precisament l'objectiu però es tenia un gran bloc i s'ha fet un final molt bo de lliga i mira, el quart lloc portava premi. No t'enganyaré, si em vaig quedar allà va ser pel bloc esportiu/humà que s'ha format i perquè sabíem que podíem fer bona temporada però mai,en cap cas, aconseguir l'ascens.
Sobre el Vila, doncs esperava algo més però bé, s'ha aconseguit l'objectiu proposat tot i que aquests constants canvis de romb no crec que vagin bé al club.
Respecte als Green Warriors, com totes aficions hi ha de tot i jo personalment que al llarg d'aquests 3 temporades n'he anat coneixent a molts, et puc dir que són grans persones i això sí, molt de l'Olesa. Però repeteixo, dintre un grup de 30-40 persones sempre hi ha el que dóna la nota i fa quedar malament a tot un grup. Per cert vilafranqui, no t'agradaria tenir una aficio al municipal que animés constantment a l'equip?
I com diu l'Albert de Benavent, lo del autobus és cert, sembla mentida que avui en dia passin aquestes coses.

Anònim ha dit...

Em dirigeixo principalment a tu,Blogger vil4fr4nqu1 , no crec que coneguis gaire a aquests seguidors de l'Olesa, els Green Warriors, no et dire que no diguin "paraulotes", però quants espectadors del Vila , d'altres equips de primera , de segona.... també en diuen i es diuen senyors?. Trompes, no crec que es pugui generalitzar per tres o quatre és un grup nombres i tenen persones molt educades.
Que més voldries tu que tenir un grup de gent que animés tot el partit cantant i seguin cada diumenge.
I per últim crec que és de molt mal gust desitjar a un grup de gent que tinguessin un accident
et recordo que ells no eren els conductors de l'autocar.

Anònim ha dit...

I de cara al año que viene como pinta las cosas? Que jugadores renuevan, quien se va, que entrenador viene etc.? Prèvia tienes algo de info.?

tik tak ha dit...

este terra k defiende tanto la junta y es del español kien sera??? uyuyuyuy...... vicente k as vuelto a meter la patita...... ademas como sabes k nos cambiamos la camiseta en benavent?? vas a los partidos?? todos saben lo k hiciste en benavent pringaillo......
previa haz el uno por uno del mister tambien. haver k dices de el??? hay k saber lo k pasa dentro y explicarlo tambien......

vil4fr4nqu1 ha dit...

Hola "Francesc", enhorabona per l'ascens. Home, m'agradaria tenir una afició que animés a l'equip al camp, però no els vull violents, de tots és sabut que us han tancat el camp en reiterades vegades per culpa seva, i no t'enganyis ara hi ha l'eufòria dels ascensos seguits però quan això s'acabi... llavors tindrà mèrit si segueixen venint i animat com fins ara. I per mi, que l'ascens sí que era l'objectiu sinó perquè anant a dalt veu canviar d'entrenador?
"Anònim", ja sé que no tots sereu violents, però si sou tan pacífics haurieu d'excloure del vostre grup als violents per culpa dels quals us han tancat el camp, pel benefici del vostre club i pel vostre particular. I pel que fa a l'autocar, jo no dic que volgués que tinguessiu un accident. Si tenieu un xófer com és que es va equivocar de poble, que no li veu dir bé on volieu anar?

La prèvia ha dit...

Hola anònim, doncs tinc entés que demà hi ha prevista una reunió amb la plantilla per a tractar el futur de cadascú. Tot i que no m'ho han confirmat del tot, podria ser que el nou tècnic, en "Puchi", hi sigui present també. Miraré d'assabentar-me més sobre aquest tema i ja us seguiré informant.

Francesc ha dit...

Vil4fr4nqu1, per tancar el tema ja que això és un blog del Vila i la Prèvia em fotrà bronca. L'objectiu no era pujar i tu mateix ho has dit, si van canviar d'entrenador estan en setena posició va ser sobretot per temes extraesportius i desavinences amb gent del club.

La prèvia ha dit...

No home, no, francesc, pots opinar sempre que vulguis. Els teus comentaris seran ben rebuts sempre. El blog gira en torn del FC Vilafranca però s'admet qualsevol comentari relacionat amb el món del futbol, de la comarca,...
Així mateix, t'animo a seguir participant d'ell més sovint. Ja sé que ets part "implicada"... Ara bé, l'any que ve estaràs a Tercera (quina sort...!!!) i espero les teves aportacions, eh.

Anònim ha dit...

Dicen que van a cortar el tráfico aerio, por si acaso, por encima de Villafranca cuando el equipo juegue en casa la próxima temporada, es verdad ?

Anònim ha dit...

es veritat que avui arriba puchi a vilafranca i decidiran qui es queda i qui no?

KILLER ha dit...

WELCOME PUCHI! VILAFRANCA NEEDS YOU!

PUCHI FOREVER!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, ara sí. Ja és oficial. El FC Vilafranca, en comunicat oficial, ha informat que el cos tècnic per a la Temporada 2009/10 estarà format pel tàndem Agustín Pujibert "Puchi" i Basilio Camacho (ex del Santboià i que serà qui posarà el carnet d'entrenador).
I efectivament, aquesta tarda al Municipal vilafranquí pot haver-hi la primera presa de contacte amb la plantilla i és molt possible que es faci un "partidet" de cara a veure les evolucions d'alguns jugadors.

Anònim ha dit...

Mare de Deu santissima...

Unknown ha dit...

Bé, doncs tan sols cal desitjar-vos sort per la propera temporada.

Si que es cert que Puchi ha aconseguit salvar al Poble Sec amb escassos medis, però digem-ne que a mi no m'agraden les seves formes.

Anònim ha dit...

mare deu puchi a vilafranca... no em pensava que cauriem tant baix..

Anònim ha dit...

Y eso que eran confabulaciones de la prensa y no avia nada hecho. Y nos contaran que fueron ellos que les dieron la idea!

satèlit ha dit...

Marc Ramirez, l´ex porter del Vila , ja te un bon sou aquest noi a la Montanyesa? va marxar d´aquí pq. es deia que no li pagan prou i ara m´agradaria saber el que va cobrar al Sitges i a la montanyesa en l´actualitat? quina barbaritat!!!!.
Mare de Déu.

Unknown ha dit...

Rodenas va tenir una excel·lent actuació contra el benavent.

Anònim ha dit...

algu sap qui renova al vilafranca? aquesta tarda hi havia reunio amb els jugadors no?

Anònim ha dit...

Por lo que e escuchado en l campo los unicos que quiere puchi de momento son: rafa moral, pere costa, pere roca , ramon folch y alvar mascaro, este ultimo a rechazado la oferta. Este equipo va a causar furor el año que viene en primera catalana, sin faltar a ningun jugador.

Anònim ha dit...

vergonzoso , el ultimo mes los jugadores no lo cobraran, y suerte que dijeron que si la plantilla vendia los numeros de la loteria, para ayudar al club, ellos harian lo posible para que los jugadores lo cobraran todo, suerte de los aficionados i de la prensa que siempre estan ahi aunque la verdad no es que se lo pongan mui facil a la prensa

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, us deixo el que és la "vida laboral" del nou cos tècnic del FC Vilafranca. Tot i que "Puchi" serà qui porti les regnes de l'equip, cal recordar que qui té el carnet d'entrenador és Basilio Camacho.

Agustín Pujibert Cristo "PUCHI"
08/09 UE Poble Sec (1a Catalana)
07/08 UE Poble Sec (1a Catalana)
06/07 UE Poble Sec (1a Catalana)
06/07 UE Rubí (1a Catalana)
05/06 UD Marianao Poblet (Reg. Preferent)
04/05 UD Marianao Poblet (1a Catalana)
04/05 PB Udaf St. Martí (1a Regional)
03/04 UE Poble Sec (1a Catalana)
02/03 UE Poble Sec (1a Catalana)
01/02 UE Poble Sec (Reg. Preferent)
00/01 CF Montañesa (Reg. Preferent)
99/00 CF Montañesa (Reg. Preferent)
98/99 CF Montañesa (1a Regional)
97/98 CF Montañesa (Reg. Preferente)
97/98 AD Jov. Santa Eulàlia (Reg. Preferent)
96/97 AD Jov. Santa Eulàlia (1a Regional)
95/96 UE Poble Sec (Reg. Preferent)
94/95 UE Poble Sec (Reg. Preferent)
93/94 UD Buen Pastor (1a Regional)
92/93 UD Buen Pastor (1a Regional)
91/92 UD Obreros Sta. Coloma (1a Regional)
90/91 CD Adrianense (2a Regional)
89/90 CD Besonense (2a Regional - Jugador/Entrenador)
86/87 CD Fuertebesós (2a Regional - Jugador/Entrenador)


---

BASILIO CAMACHO Maldonado
00/01 UD Cerdanyola Mataró (1a Catalana)
99/00 FC Santboià (1a Catalana)
98/99 UE Caprabo (Reg. Preferent)
97/98 FC Santboià (3a Divisió)
97/98 CD El Corte Inglés (1a Regional)
96/97 UE Caprabo (1a Regional)
95/96 AD Jov. Santa Eulàlia (1a Regional)
Titulació d'Entrenador Regional (1995 Barcelona)
Titulació d'Instructor de Futbol Base (1994 Barcelona)


En relació a la "reunió-partidet" d'aquest vespre al camp amb en "Puchi" a la grada, m'ha estat impossible assistir-hi però sé que el company Josep Sauleda sí que hi ha anat i que ens farà cinc cèntims tan aviat pugui.

Anònim ha dit...

Jo he vist a josep sauldeda aquesta tarda al camp i crec que a tornat a tindre "show" amb el president. Pero bueno aixo ja acostuma a ser normal..

josep sauleda ha dit...

Es cert, després de la meva pràctica esportiva dels dijous i cap a tres quarts de deu he anat al camp.
Hi havia:
A la part alta de la grada de la tribuna prop d'on es retrensmeten els partits per TVV,Puchi, Moral i Palote mirant les evolucions dels 22 jugadors (més o menys), un aiguabrreig del primer equip i Fundació. A la banqueta local, Pere Montserrat i Pepe Fos i al costat de la banqueta forastera, Josep Atserà i algun altre membre de la Fundació.
M'imagino que Moral com a capità de l'equip feia les "presentacions" dels jugadors des de la distància i Palote donava la seva opinió tècnica.
Al final he pogut saludar a Puchi i Moral quan anaven a entrar al despatx que te el Vilafranca a la zona esportiva (davant d'on es vesteixen els arbitres). En aquells moments han començat a demanar a jugadors de cara a que anessin passant pel despatx, soposo per anar lligant temes. Se que el pressupost en que s'haurà de moure Puchi baixarà, en vers l'any passat, es parla d'un 20% menys i per tant els jugadors que demanin molts calers, no crec que se'ls pugui fitxar. Cal esperar esdeveniments, ja veurem com acaba tot i malgrat a que és complicat treure noticies del club, mica en mica anirem saben detalls.

Anònim ha dit...

Sauleda, no et confonguis els jugadors que demanin diners que siguin de la comarca no se´ls pot fixar ara bé els que venen de Barcelona Tarragona etc.... aquest si que tenen dret a demanar el que vulguin.
Aixó es una vergonya voleu un equip de mercenaris doncs amb aquest energumen d´entrenador es el que tindreu l´any vinent, temps el temps.
pregunteu el que cobrara Puchi o el seu fill que segur que vindrà a jugar?????

Anònim ha dit...

El presindent lo que ha de fer es dimitir d'una vegada, sino sap portar un club com el vilafranca se la de fer fora. ELECCIONS JA!!!

javindreu ha dit...

Els que tenen que dimiti són els de la junta directiva, o almenys el Jordi Pujol. Si reconeixes per ràdio que no saps res del Puchi, què pintes al club? I per la resta de directius igual.
Quina pena de club, se'n va a la deriva.

el pensador ha dit...

Como van a dimitir. Tienen demasiao interes en lograr la poltrona cuando Montserrat se valla a la federacion.

josep sauleda ha dit...

Hola anonim,

Em sorpren que em diguis, voleu i tindreu al ferreferencia a temes del F.C.Vilafranca. Jo no hi tinc res a veure, tant sols escric croniques i a vegades dic el que penso, expreso la meva opinió i això no agrada a tothom. En cap moment m'he posat en el que cobre els de fora i els de casa, tant sols he dit que el pressupost baixarà i qui vulgui cobrar considerables diners no cabrà en el projecte. Bè, és el que penso, pot ser no serà la realitat, però com he dit em veig capaç de donar la meva opinió.
En vola un altre anonim i companys blooguers. Doncs un bon amic de Barcelona m'ha assegurat que Palote firmarà pel Base Espirall i que al F.C.Vilafranca tant sols es quedaran Rafa Moral, Alvar i Sylla. Davant aquest comentari he alucinat, he dit, "no pot ser" i m'han assegurat que si. La veritat és que si ha de ser així, cos técnic i directiva tindran molta feina. Ja se que fins que els fets no son realitat, es a dir fins que un entrenador o jugador no estampa la signatura en un paper no es pot dir res, però els culebrons d'estiu donen per prlar molt i de moment sembla que ja han començat.

Anònim ha dit...

Sauleda ya ke vas estar... aixos de ke am una banketa havia el Pere Montserrat am el Fos, i am l'altra el Atsará i algu mes de la fundació, es van intercambiar algunes paraules o nis van saludar?
Y despues kines normes van fer servi am el partidet les de sempre o les novas del Montserrat?

Anònim ha dit...

i amb els teorics pilars com tenien que ser condis, fran, raventos i compañia que a pasat?

Anònim ha dit...

Pero alguien se creia que jugadores como estos, condis, fran i raventos seguirian en este proyecto?

La prèvia ha dit...

A veure, josep sauleda, si és veritat el que comentes que només continuarien de l'equip d'aquest any Rafa Moral, Àlvar i Sylla quants jugadors s'hauran de fitxar? I no estem dient que no hi ha diners i que el pressupost es rebaixarà entre un 20-40%? I els jugadors sorgits de la FE At. Vilafranca (Pere Roca, Serrano, Marc Duran, Eric Via,...)? També els comptem com a descartats? O els farem fitxa del filial per a que vagin alternant la Fundació amb el primer equip? No ho acabo d'entendre. Em sembla que en comptes de venir de Barcelona un parell de cotxes amb jugadors vindrà un autocar ple!!
El que cada dia està més clar és que el projecte de "gent de casa" que ens van voler vendre la temporada passada no s'aguantava per enlloc. No hi creien realment. Era un projecte de "low cost" comparat amb temporades anteriors i prou. Perquè sinó, aquest any, tot el treball que s'ha fet s'hauria d'aprofitar vingués l'entrenador que vingués.
Relacionat amb el que comenteu de la possible marxa d'en Pere Montserrat per a ocupar un càrrec dins la FCF, avui surt publicat a Mundo Deportivo la notícia de la presentació ahir de la candidatura de Jesús Farga on el nostre president hi té un lloc destacat (almenys a la foto). Caldrà veure, primer si guanyen les eleccions (de moment no hi ha cap més candidat oficial), segon quin càrrec li donaran i tercer si pensa abandonar el club realment.
A tot això, en la mateixa plana del diari (núm. 31) surt la ressenya que fa referència al fitxatge del nou tàndem Puchi-Camacho per a la banqueta vilafranquina. Textualment diu: "... Ambos proceden del Poble Sec donde han realizado una brillante temporada, a pesar de realizar los entrenamientos en Rubí y jugar, primero en el Nou Sardenya para acabar, luego, en La Satàlia. ...". Brillant? Evidentment, la crònica (i la plana sencera) la signa Manuel Ayala. El tal Ayala (amic íntim i veí de "Puchi") sempre ha tingut "bona mà" a l'hora de "remenar les cireres" en els temes de la Federació. No sé que em dóna, que el fitxatge de "Puchi" pot ser la contrapartida a una bona propaganda de cara als comicis electorals del proper dia 13 de juny... Només són suposicions, eh...

Reflexió: Si com es diu, "Puchi" ja va trucar fa uns dies a Sylla i Àlvar per a comentar-los que comptava amb ells dos de cara a la propera temporada i Moral va asseure's ahir al seu costat per assessorar-lo com a capità de la plantilla, vol dir que no va veure res aprofitable en el partidet?

spm ha dit...

Aneu equivocats
No coneixeu al Jordi Pujol
Ni sera mai ni vol ser president del Vilafranca
Per la oficina es comenta que el relleu seria Albert Montcusi
En la proxima asemblea es proposara als socis.

Anònim ha dit...

aquesta si que es grossa , nomes falta aquets , no ha tingut prou al Hoquei , Previa , Jordi Casals , tambe es candidat a la FCF , apart de ser gran amic del estimat Xavi Torres (president del c.f.hristo stoikoff), el qualt li esta donant suport per totes les emisores catalanes ,que ames li a ofert un carreg, aposto per aquet candidad , Pere en semble que no entraras a la federacio , algun any aurias d`apuntarte a cavall guanyador........

La prèvia ha dit...

Hola anònim, tens tota la raó. Aquesta mateixa setmana, també va presentar oficialment el seu equip el candidat Jordi Casals i entre ells hi figura Xavi Torres junt amb altres cares conegudes com l'ex-col·legiat i analista arbitral Sergi Albert o els presidents del Llagostera (Isabel Tarragó) i Benavent (Joan Andreu Subies). De moment, en el que a avals presentats es refereix, Casals guanya a Farga per golejada (452 a 231).
De la possibilitat d'un possible relleu en la persona d'Albert Moncusí no en tinc cap constància. M'estranyaria, ja que fins ara presidia el CP Vilafranca (deixa el càrrec el 30 de juny) i potser no tingui gaires ganes de posar-se al capdavant d'un altre club esportiu.