diumenge, 31 de juliol del 2011

El més difícil encara...

Aquesta frase, una de les més usades en el món del circ i l'espectacle, pot servir perfectament per a definir el que ens pot deparar aquesta temporada. I és que de tots és sabut que el segon any a 3a Divisió (aplicable també a qualsevol categoria) és el més complicat per molts i diferents motius. Principalment, perquè el factor sorpresa d'equip nou ascendit i al qual ningú coneix desapareix. Després, perquè aquella motivació extra en molts jugadors de jugar per primer cop a Tercera ja no és la mateixa... I finalment, enguany, perquè la renovació de 2/3 de la plantilla complica l'aprenentatge del sistema de joc i dels mètodes de treball del míster. Ara bé, en Puchi ja va viure aquesta mateixa situació quan agafà les regnes del Vilafranca a l'estiu del 2009 i se n'ensortí bastant bé... (ascens). Per tant, confiança màxima, il·lusio renovada i continuïtat de la feina realitzada. Amb aquestes bases, i conscients de la dificultat, tot és possible.


Així, la composició del planter del degà penedesenc per a la Temporada 2011/12 que demà encetarà els entrenaments és la següent:
Porters: Burgada (Europa) i Sergi (Santfeliuenc).
Defenses: Bacaicoa, Dani García, Isma i Rubén Ortiz (continuen), Dani Ortiz (Nàstic Juvenil), Kiki (Vilanova), Uri (Sants) i Raúl García (Reddis).
Migcampistes: Eitan (continua), Raúl Calvo (Manlleu), Santolalla (San Cristóbal) i Tejero (Damm Juvenil).
Davanters: Puchi i Valerio (continuen), Dani Delgado (Cornellà), Eloi (Gavà), Josu (Masnou), Márquez (Europa Juvenil) i Reyes (Malmö).

Faran la pretemporada amb el primer equip Dani Antolínez, Gerard Morgades i Manel Ventura (FE At. Vilafranca) i estaran a prova Toni Ferrer (Torrellenc) i Ramon Gutiérrez (Badalona Juvenil).

El primer partit de pretemporada (tot i que serà oficial) el proper dissabte al camp de l'Anoia per a disputar la 1a Eliminatòria de la 2a Fase de la Copa Catalunya. A mitjans de setmana trobareu la prèvia d'aquest matx al blog.

Gran Reserva: Si tot va bé, Ràdio Vilafranca estarà present a Vilanova del Camí per a retransmetre el partit de Copa Catalunya. Pels que seguiu el twitter, miraré també d'anar informant al moment. Ja podré amb tot...?

Vi picat: Queixa que m'ha fet arribar un afeccionat: "I no juguem cap partit de pretemporada a casa???". A veure, l'entenc i, fins a un punt, la comparteixo però Sant Pere Molanta, La Granada, Moja i, si m'apureu, Sitges i Cubelles no estan tan lluny!! No ho critiquem tot tampoc! (I ho diu un servidor...)

2 comentaris:

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Notícies relacionades amb l'actualitat del degà penedesenc:

* Per a demà està prevista la presentació, davant els mitjans de comunicació, del primer equip del FC Vilafranca i de la Campanya d'Abonaments per a la Temporada 2011/12 (al Camp Municipal de Futbol)
* D'altra banda, el dijous 11 d'agost a les 20:15 h, es disputarà la I Edició del Trofeu Vilafranca Capital del Vi amb la participació del FC Vilafranca i el Nàstic Juvenil. (Alguns ja no podran dir que no es juga cap partit a casa...)

vil4franqu1 ha dit...

Un partit a casa contra un juvenil és poca cosa.