diumenge, 24 de juliol del 2011

La 3a Divisió que ve (II)

Els desplaçaments
Dels 19 en total que haurà d'efectuar el degà penedesenc aquesta temporada, ni més ni menys que 15 són a la província de Barcelona (sent, dins d'aquests, Vilanova el més proper i Manlleu el més llunyà). Es viatjarà a les comarques tarragonines en dues ocasions: Amposta i Pobla Mafumet. Mentres que tant a la província de Girona com a la Terra Ferma només tindrem un desplaçament: Olot i Balaguer respectivament.
En total seran 3.268 quilòmetres a fer per tota la geografia catalana.


Els camps
De la mateixa manera que la temporada passada, enguany no ens trobarem amb cap camp de terra i disminueix el nombre d'estadis amb gespa natural. En concret són 3 només els equips que disputen els seus partits en aquesta superfície: Gavà, Espanyol B i Olot. La resta (16) ho fan sobre herba artificial.
Pel que fa a l'aforament, destaca per damunt de tots l'Olímpic de Terrassa -foto-. Inaugurat l'any 1960, i remodelat el 1992 (amb motiu dels JJ.OO. de Barcelona), té capacitat per a 11.500 espectadors.
Els horaris
En aquest aspecte, majoria dels equips juguen diumenge al matí (11) davant dels que ho fan per la tarda (8). Cal tenir en compte però que l'Espanyol B, si ens regim pel que va fer la temporada passada, és possible que disputi els seus partits com a local en dissabte.
El Vilafranca per la seva banda, després de dos anys canviant l'habitual horari de tarda a la matinal de diumenge coincidint amb el canvi d'hora (bàsicament per problemes d'il·luminació), tornarà a jugar a les 17:00 h. amb la possibilitat d'avançar-lo a les 16:00 h. durant els mesos d'hivern.

Gran Reserva: Pel que he pogut parlar amb algun soci/afeccionat i pel resultat provisional de l'enquesta, sembla que la plantilla que s'ha format fa força patxoca. Veurem després si la piloteta entra o no (que és qui mana) però de moment la gent està il·lusionada.

Vi picat: Nàstic de Tarragona: 195 €; CE Sabadell: 180 €; Girona FC: 70 €; ser soci del FC Vilafranca, no té preu... (bé, sí, 210 €). Hi ha coses que els diners no pot comprar. Per a tot el demés, ja estem nosaltres.

7 comentaris:

Javi_Reusenc ha dit...

Preu entrada 12€?? si es així son uns 11€ per partit si ets soci, crec que més a compte comprar l'entrada per partit!

La prèvia ha dit...

@javi_reusenc: Exactament a 11,05 €. En el moment en que no puguis anar a veure 2 partits a casa ja no et surt a compte. És trist però és així, noi...
@BLOGGERS: Sergio Ginés, cedit per l'Espanyol B a mitjans de la temporada passada, ha fitxat pel Manlleu i jugarà al costat de David Fontanils. Sort!

terra ha dit...

Ja veureu com aquest noi funcionarà al Manlleu.
Era un jugador molt vàlid.

Alel.luia ha dit...

Felicitar, per fi, al tres de vuit per fer sortir en la portada del setmanari una noticia del F.C. Vilafranca.
Gràcies!!.

La prèvia ha dit...

@terra: Doncs aquí no ho va acabar de demostrar. Li va faltar un graó de competitivitat per a jugar en un equip de Puchi.
@Alel.luia: Quina notícia és? Ja fa temps que vaig decidir no comprar-lo perquè ocupa més espai la recepta de cuina que la informació del FC Vilafranca.

Alel.luia ha dit...

La noticia es la nova vestimenta del degà penedesenc.
Tandebó continuï posant noves noticies a la portada del diari mes sobint.

La prèvia ha dit...

@Alel.luia: Tant de bo però no se jo si en sortiran més...
@BLOGGERS: Un altre exvilafranquí que troba equip: Toni Ramírez jugarà amb l'UD At. Isleño d'Eivissa al Grup 11 de 3a Divisió.