dimarts, 5 de juliol del 2011

Un més per a la zona ampla: Lluís Tejero

Fins a dia d'avui, el mig del camp és segurament la línia que compta amb menys efectius a disposició d'en Puchi. Doncs bé, de cara a potenciar-la, s'ha fitxat a Lluís Tejero, juvenil de la Damm i que juga habitualment per davant de la defensa. Més sobre la nova incorporació:

 
Lluís TEJERO López (09/01/92, Barcelona)

Demarcació: Pivot defensiu
Alçada: 1,83 m Pes: 75 kg
Trajectòria: CF Damm Juvenil (10/11) -foto- i Categories Inferiors CF Damm / CE L'Hospitalet / Barça Comtal CF / FCB Escola
Resum: Jugador amb bon tracte de la pilota, que va força bé en el joc aeri, treballador, amb caràcter dins del camp,... En general, bastant complet en molts dels aspectes futbolístics d'un bon migcampista. Podríem dir, salvant les distàncies evidentment..., que és del "perfil Busquets". Físicament també hi té una retirada, oi?

9 comentaris:

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Per cert, el davanter Toni Ferrer (CE Torrellenc) estarà a prova amb el Vilafranca i farà la pretemporada a les ordres de Puchi.

satèl.lit ha dit...

Voldríem més comentaris d´aquest noi del torrellenc.

Esperem que el Lluís Tejero parli millor que el Busquets del barça.

Anònim ha dit...

En sembla ke aket any el Vilanova s'esta reforçant millor que nosaltres.

vil4franqu1 ha dit...

Anónim, temps al temps, no serà el primer any que un equip que sembla que hagi de pujar acaba baixant o al revés...

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: Jo el vaig veure jugar a la Copa Ràdio Vilafranca i és un davanter molt alt i corpulent que sap aguantar la pilota. Ara bé, una cosa és jugar a 3a Regional i l'altra a 3a Divisió. Veurem si és aprofitable...
Respecte a lo del Busquets, si et refereixes a que no parla bé el català jo crec que si fa l'esforç en parlar-lo ja s'ha de valorar. A un jugador que és el millor del món actualment i a un altre que era el capità de l'Espanyol en el seu temps no els he sentit a dir ni Bon dia!
@anònim 12:51, @vil4fr4nqu1: Com bé dieu, tot són opinions i punts de vista de cadascú. Jugadors que l'any passat van fer bona temporada no vol dir que enguany també la facin. Depén del sistema de joc, de l'adaptació,... Per noms, potser fan més patxoca però vam tenir tants noms a Vilafranca i tants pocs bons jugadors... que jo em quedo amb futbolistes anònims, treballadors i honrats que no pas amb els altres.

vil4franqu1 ha dit...

Ni el president d'un club català, que el seu germà és diputat al Parlament per CiU, parla correctament el català!

ilyn ha dit...

Lluís Tejero mai ha jugat a les categories inferiors del Barça.

La prèvia ha dit...

@ilyn: Tens raó, vaig confondre-ho amb la FCB Escola. Rectificat! Gràcies!

Anònim ha dit...

Hola Lluis tic curiositat la teva mare es diu Josefina y de petit t' agradaba Peter Pan (perdona la pregunta)