diumenge, 13 de gener del 2013

Massa tard

FC Vilafranca 1 - UD Cornellà 2
Una cosa és por i una altra respecte. La diferència entre una i altra són la primera part i la segona que ha realitzat el Vilafranca. Perquè tots sabem de l'equipàs que té el Cornellà però als primers 45 minuts han jugat com han volgut. Tot i això, els dos gols han arribat a pilota parada obra de Puerto. El primer, en un magistral llançament de falta on Miguel Ramos, crec jo, podria haver fet quelcom més i el segon en rematar un còrner a boca de gol en una badada de marcatge ja que el jugador no fa més de 1,75 m (segons diu la seva fitxa).
El Vilafranca, per la seva part, s'ha dedicat a anar darrera la pilota d'una banda a l'altra i no ha creat perill. La única nota positiva ha estat l'expulsió, just abans del descans i per doble groga, del visitant Pep Caballé que ha obert la porta de l'esperança a una possible remuntada.


Amb aquesta idea, el "míster" vilafranquí ha modificat el sistema i ha optat per atacar amb més gent al davant (del 5-4-1 hem passat al 4-2-4). Ha funcionat perquè el panorama ha canviat i el Cornellà quasi no passava de mig camp i només sortia en alguna contra. Al minut 60, un xut de Maldonado l'ha interceptat un defensor visitant amb la (segons el col·legiat i assessorat per l'assistent de tribuna) amb el conseqüent penal. La pena màxima l'ha transformat Puchi ajustat al pal dret de la porteria tot i que Bermudez ha endevinat la direcció del xut.
La darrera mitja hora ha estat de voler i no poder. Al Vilafranca li ha mancat l'empenta d'altres vegades i al Cornellà li ha sobrat ordre en defensa i ofici per a jugar els minuts finals.
Primera volta acabada amb 18 punts. Pocs? Sí. Ara bé, és una Lliga, a diferència d'altres, on sembla que no seran necessaris tants punts per a salvar-se. De totes formes, si no sumem, mínim, 40 patirem i molt. Per tant, tocarà millorar. Marge hi ha. Equip també.

Gran Reserva: La possibilitat que es tornin a emetre els partits del degà penedesenc en directe per Penedès TV. De moment, diumenge vinent el Vilafranca-Figueres serà enregistrat i emès posteriorment per la XTVL.

Vi picat: El marcador electrònic del Municipal vilafranquí. Feia temps que "feia el tonto" però avui ja no ha funcionat. Hi ha diners per a reparar-lo o haurem d'anar a buscar (al magatzem on estigui guardat) aquell manual de Ronilan?

2 comentaris:

08720 ha dit...

Molt bé Previa, jo no ho podria haver explicat millor.

Anònim ha dit...

Tres punts mès perduts contra un Cornellà que a la primera part va solucionar practicament el partit amb un 0-2. Bona segona part del Vila que amb un joc d'atac sense por que no estem acostumats a veure-li tot i jugar el Cornellà amb deu i guanyant per 0-2
Diumenge el Figueres, partit que s'hauria de guanyar si o si per no tocar fons.Sort i endavant