diumenge, 24 de febrer del 2013

Aquesta val per 4

FC Vilafranca 2 - Palamós CF 0
Victòria importantíssima del degà penedesenc davant el Palamós en un partit vital per a fugir de la part baixa. El triomf serveix, a més de per a sumar els 3 punts, per a guanyar el "goal-average" particular amb un rival directe en la lluita per a evitar el descens.
El Vilafranca ha dominat el partit de principi a fi i els visitants només s'han apropat amb perill en la primera ocasió del partit, al minut 3, quan Javi Revert ha rematat de cap una centrada per banda dreta i Miguel Ramos ha enviat a còrner amb la punta dels dits.
Antolínez ha pogut inaugurar el marcador amb dues jugades calcades però el seu cop de cap ha sortit fora en ambdues ocasions. Just abans del descans, un còrner servit per Puchi l'ha pentinat Alabau i Domínguez, al segon pal, ha rematat al fons de la xarxa l'1-0.

El primer gol vilafranquí ha arribat gràcies a una jugada a pilota parada
(foto: Sergi Cortés)

Només començar la 2a part, Brian, amb un xut des de la frontal, ha estat a punt d'ampliar l'avantatge però el xut del menut extrem ha passat fregant el pal.
A rel d'aquesta jugada el Palamós ha avançat línies i ha tingut l'empat a prop en dues ocasions. Primer Ivan Díaz, amb un llançament de falta que Miguel Ramos ha refusat de forma esplèndida, i després Javi Revert, amb un xut ras per sota de Miguel Ramos que ha tret damunt la línia de gol Domínguez.
D'aquí al final, poc control del partit i constants contraatacs vilafraqnuins que no eren culminats amb encert. En un d'ells, al minut 85, una passada de Puchi l'ha aprofitat Maldonado, amb una mica de sort, per a batre Bartrina i portar la tranquilitat al Municipal.
Com a curiositat destacar el fet que el Vilafranca ha jugat amb la 3a equipació (de color blanc) per ordres del "míster" vilafranquí per tal de poder diferenciar millor els jugadors damunt del terreny de joc.

Gran Reserva: Tornar a marcar més d'un gol 8 jornades després. La darrera vegada va ser el 23 de desembre de l'any passat en l'empat 2-2 a casa davant la Montañesa.

Vi picat: Avui no s'ha venut cap entrada. Sí, sí, cap! Haurà influït que a la mateixa hora hi haguès a la zona esportiva partit dels Vilafranca Eagles (futbol americà) i del CP Vilafranca (hoquei)?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

uff lo de l'afluencia de public es molt trist ja que equip i gent que el rodeja com es el teu cas merexeu mes

La prèvia ha dit...

@anònim 00:02: Doncs sí. Els jugadors fan un gran esforç partit rere partit i no tenen el recolzament que deurien.

S-168 ha dit...

Tres punts d'or els de Diumenge contra el Palamós que a part del que representen, et dónen la moral i la força d'anar a Balaguer a treure algo positiu, a l'espera del pròxim partit a casa amb el Vic, imprescindible sumar els tres punts costi el que costi.
Respecte a la poca afluència de públic, sol.lucions... som els que som, nosaltres agraïm el seu esforç i ells miren de compensar-nos la nostra presència amb victòries.
Ànims, sort i endavant.

Ja soc aqui ha dit...

Molt content per aquesta victòria , gran esfors per part del jugadors , no cal que tornem a recordar la poca afluència de seguidors ,som els que som , i aquest jugadors u saben agrair igualment , val mes pocs i ven avinguts , que mols i criticant cada setmana , com algun que ahir feia la broma faci'l , per la samarreta del Vilafranca , diumenge sort i els tres punts cap a Vilafranca