diumenge, 11 d’agost del 2013

Amb set d'agradar

FC Sant Esteve Sesrovires 2 - FC Vilafranca 7
El Vilafranca s'ha classificat per a la 2a Eliminatòria de la 2a Fase de la Copa Catalunya en derrotar, de manera clara, el Sant Esteve Sesrovires. A la propera ronda, dissabte vinent a les 20h al Municipal vilafranquí, s'enfrontarà al Rubí (que ahir va eliminar el Terrassa als penals després d'empatar 0-0).
En un camp de reduïdes dimensions (87 x 47 segons ens han comentat), el partit s'ha convertit en un constant joc directe aprofitant qualsevol jugada a pilota aturada o sacada de banda. Així ha arribat el primer gol, obra d'Oriol Molins. Abans del descans, una pilota morta a la frontal l'ha engaltat Puchi, amb un xut ras i col·locat, per a fer el 0-2.

Aquí es pot apreciar l'escasa distància entre l'àrea gran i la línia de banda
(foto: La Prèvia)

A la represa, un clar penal comès sobre Javi González l'ha transformat Puchi enganyant al porter i poc després, els locals han marcat gràcies a una desafortunada jugada d'Oriol Molins.
El carrusel de canvis i la major profunditat de banqueta vilafranquina han propiciat que els darrers 10 minuts hagin estat un no parar de gols. Primer Valerio, de cap, ha fet el 1-4. El local Adrià ha fet el segon del seu compte particular batent Mario en un 1 contra 1. Acte seguit, Puchi ha tornat a marcar completant el seu hat-trick particular. I finalment, ha estat Santi Triguero qui s'ha afegit al festival golejador amb dues dianes més (la primera de traca i mocador amb un xut que ha entrat per tot l'escaire).
Feia quasi 33 anys que el Vilafranca no marcava 7 gols o més en un partit oficial. Concretament, des del 14 de desembre de 1980 (9-2 vs Gramenet a 3a Divisió).

Gran Reserva: El tracte de la gent de Sant Esteve ha estat exquisit. El comportament dels futbolistes damunt del camp també. L'afluència de públic notable. Pel poble ha estat tot una festa. Molta sort a 2a Catalana!

Vi picat: Per als equips modestos, competir a aquestes alçades de temporada no és el més idoni. Pocs dies d'entrenament, alguns jugadors encara de vacances i al davant un rival de més entitat.