diumenge, 4 d’agost del 2013

Arriben els primers partits

Després d'acumular càrrega física i asimilar nous conceptes tàctics és l'hora de que la pilota comenci a rodar amb els primers amistosos de la pretemporada. Seran tres partits que serviran per a veure les evolucions d'aquest nou Vilafranca i extreure les primeres conclusions.
Dimarts (20h) l'equip es desplaçarà al Narcís Sala per a enfrontar-se al Sant Andreu. Serà una bona prova per a començar ja que l'equip quadribarrat, amb l'exvilafranquí Josu a les seves files, ha de ser un dels equips punters a 2a B. Enguany estrena tècnic, Patxi Salinas, i en el que porta de pretemporada ha disputat 3 partits amb els següents resultats: 2 victòries (0-1 vs Cerdanyola Vallès i 2-0 vs Gramenet) i 1 derrota (1-0 vs Rubí).


Dos dies després, dijous (20:15h), el Sitges visitarà el Municipal vilafranquí. Els del Garraf jugaran aquesta temporada a 2a Catalana després d'assolir l'ascens, el passat mes de juny, guanyant la promoció davant el Marganell. També tenen nou tècnic, Jordi Serra, que substitueix Manel Rodríguez (ara al Vilanova).
Finalment, diumenge (19h), el degà penedesenc debutarà a la Copa Catalunya al camp del Sant Esteve Sesrovires (2a Catalana). Al ser partit oficial, divendres trobareu una acurada prèvia sobre aquest partit i totes les estadístiques del Vilafranca en aquesta competició.

Gran Reserva: Les ganes de veure de nou en acció l'equip, els nous fitxatges, la societat que poden formar Puchi i Santi Triguero,...

Vi picat: Malhauradament, per motius laborals, no podré assistir al Narcís Sala. Tot i això, el company Joan Sòria (@soriajoan) ens farà arribar les novetats via twitter.