dissabte, 24 d’agost del 2013

Nedar per morir a la Ribera (d'Ebre)

FC Ascó 2 - FC Vilafranca 1
El Vilafranca ha començat la Lliga amb derrota al camp de l'Ascó. Una fluixa primera part i un gol en contra al primer minut del segon temps han condemnat als homes de Delfí Ferreres que quan han volgut reaccionar ja era massa tard.
L'Ascó s'ha avançat al minut 13 en transformar Ermengol un penal per unes mans d'Oriol Molins, sempre a criteri del col·legiat. El Vilafranca no ha inquietat quasi la porteria contrària i només ha disposat d'una ocasió, clara però, de Rubén Casanova que ha creuat en excés la seva rematada. Les bones intervencions de Marc Ramírez i una pilota treta sota pals per Domínguez han evitat arribar al descans amb un marcador més ampli favorable als locals.

Boira ha debutat en Lliga amb la samarreta quadribarrada
(foto: FC Ascó)

La 2a part ha començat de la pitjor manera. Una jugada individual de Virgili, desfent-se de la defensa vilafranquina amb excessiva facilitat, ha finalitzat amb el 2-0.
L'entrada de Santi Triguero a la mitja part ha donat més profunditat a l'equip. El Vilafranca dominava i creava perill quan ha arribat l'altra jugada polèmica del partit. El porter local Chiné, fora l'àrea, ha interceptat amb les mans una autopassada de Rubén Casanova evitant que aquest últim marquès a porta buida. Cert és que hi havia dos defensors a la mateixa alçada però en cap cas haurien evitat el gol vilafranquí. L'àrbitre Frutos Bonache només li ha ensenyat la targeta groga.
La darrera mitja hora ha estat totalment del degà penedesenc. Les ocasions s'anaven succeïnt a peus sobretot de Santi Triguero i Puchi (amb xut inclòs al travesser). Al minut 78, Puchi, de gran volea, ha clavat la pilota a l'escaire de Chiné retallant distàncies.
Els darrers minuts han estat de setge vilafranquí amb sortides a la contra dels locals. En una d'elles Virgili ha rematat de cap al travesser de Marc Ramírez però el resultat ja no s'ha mogut.

Gran Reserva: L'autocar de l'expedició vilafranquina quasi s'ha omplert per a veure el debut a Tercera. Sembla que, de moment, l'aspecte social s'està treballant força bé.

Vi picat: Un àrbitre pot equivocar-se (com un futbolista al rematar, un entrenador al fer l'alineació o un periodista en redactar la crònica) però el que no pot fer és seguir criteris diferents al llarg d'un partit. Per sort, el web de l'Ascó, en un gran acte d'imparcialitat, explica les coses tal com han estat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quin debut ha tingut el noi a 1a catalana.. Sort tenim que es un mimat pel comitè i el pujaran rapid a 2B. Esperem tenir mes sort en els arbitratges i que la temporada esportivament vagi in creixendo!