dissabte, 17 d’agost del 2013

Ni copa ni bastos

FC Vilafranca 0 - UE Rubí 1
El degà penedesenc s'ha acomiadat de la Copa Catalunya en perdre per la mínima davant el Rubí. Una derrota del tot immerescuda si tenim en compte les ocasions que s'han creat i el joc ofert, sobretot, a la primera part. Avui podem afirmar que el Vilafranca del primer temps s'apropa al que ens agradaria veure: pressionant al rival, alternant joc directe amb combinació però buscant sempre la porteria contrària, ordenats en defensa,... Només ha mancat encert i sort (dos factors que en l'esport també són importants).
El cas és que s'ha arribat al descans amb 0-0, un reguitzell d'ocasions fallades i un gol mal anul·lat per un fora de joc totalment inexistent.


I si només començar la segona part et fan un gol, aprofitant una pilota morta dins l'àrea, en la fins llavors única ocasió visitant... ja podem plegar veles.
A partir del gol el Rubí ha sabut jugar millor les seves cartes i el joc del Vilafranca no ha estat tan fluid. El partit ha derivat en constants interrupcions, ja sigui per faltes o pels numerosos canvis que permet el reglament, que no han afavorit els interessos del degà penedesenc.
Tot i això, Oriol Molins hauria pogut empatar als 83 minuts en una doble ocasió que ha acabat amb sengles rematades al pal.
Ara dilluns darrer amistós a Mollet i dissabte inici de Lliga al camp de l'Ascó (un dels equips revelació de la pretemporada).

Gran Reserva: Saber que la gent valora la teva feina sempre és d'agraïr. Avui, algú que no esperava, m'ha encoratjat a seguir expressant la meva opinió. I així ho faré. (Sempre des del màxim respecte, evidentment)

Vi picat: Potser no ha tingut una influència capital en el resultat del partit, però l'arbitratge de Robas Bondia no ha estat bo. Li ha faltat autoritat i un dels dos assistents l'ha fet equivocar en varies jugades.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agrada que es facin articles argumentant i respectant. Totalment d'acord amb el teu comentari del partit.
Segueix així

Anònim ha dit...

Els fets són l'argument que faran creïbles les nostres paraules. Només dir que aquest equip anirà de menys a més perquè han d'acabar d'ajustar-se i assimilar el joc que es vol implantar fins que sigui un automatisme. No només de bon resultats sinó que també es toqui la pilota. Han estat ajustant coneixent altres tàctiques i ara és el temps de fer-ho. El 24 A comença la pel.lícula i quan arribin al nus i es vagi aprofundin aplaudireu perquè el desenllaç no serà desagradable. Important que es faci bona pinya i d'això a Vilafranca en saben molt.
Per a mi el més important són els jugadors i ho donen tot al camp per tant excel.lent. I farà que s'consegueixi més que menys.
Sobre si es treballen altres aspectes com tàctiques, polivalència de jugadors, . . . El meu parer és que sí i així ho vec al camp. Com he dit veureu com la cosa va de menys a més i no patiu.

incredul ha dit...

Això de fer pinya, que a Vilafranca ho sabem molt, deu dir-ho algú de l'actual Junta que sempre ha donat suport incondicional al club