dijous, 15 d’agost del 2013

Llums i ombres

FC Vilafranca 2 - CF Vilanova Geltrú 1 (2-3 als penals)
El primer partit del triangular corresponent al Memorial Jordi Petit ha enfrontat a Vilafranca i Vilanova. El triomf ha estat per al degà penedesenc que ha estat un xic millor al llarg dels 45 minuts. Alabau ha avançat al degà penedesenc als 21 minuts rematant una bona centrada de Javi González per banda dreta. Poc després el Vilanova ha empatat mitjançant Cols que ha aprofitat una jugada a pilota aturada junt amb una mala sortida del porter Mario i la poca concentració defensiva. Quan semblava que el partit podia acabar en taules, un còrner servit per Puchi l'ha rematat sol, al segon pal, Santi Triguero per donar la victòria al conjunt vilafranquí.

Onze del FC Vilafranca davant el Vilanova amb les noves samarretes
(foto: La Prèvia)

CFP Sant Pere Molanta 1 - FC Vilafranca 0
Sabedors que Molanta i Vilanova havien empatat 0-0 en el segon partit, als homes de Delfí Ferreres els valia un empat per a endur-se el trofeu. A semblança del que va passar dimarts a Moja, l'equip de 2a Catalana ha sorprés als vilafranquins i ha marcat el 1-0 a través de Wesley, això sí, en posició més que dubtosa de fora de joc. El degà penedesenc amb més cor que cap, amb nules idees i desaprofitant infinitat de faltes i còrners prop la porteria rival ho ha intentat fins al darrer instant però sense èxit.
Els locals, que no derrotaven al Vilafranca des del 16 d'agost de 1971, també en partit de Festa Major (5-2), s'han endut la glòria ni que sigui per un dia.

Al segon partit contra el Molanta s'ha estrenat també l'equipació suplent
(foto: La Prèvia)

Gran Reserva: A mi m'agraden les dues samarretes però la primera molt més. Té aires de la dècada del 70 i a manca de publicitat, de moment, encara més.

Vi picat: Parlo sense coneixement de causa, eh, però em dóna la sensació que es treballa poc l'estratègia  (tant a favor com en contra), que es donen massa facilitats al rival, que alguns jugadors porten moltà càrrega física a sobre i que falta saber trobar-li el lloc idòni damunt del camp a cadascú. Però ep, sense que ningú es molesti, eh...

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Ep sense que ningu es molesti o no tens ni puta idea de futbol o no amb vist el mateix partit

La prèvia ha dit...

@anònim 23:45: Segurament lo primer.

Anònim ha dit...

Tu noi no has vist el mateix partit que jo, amb respecte sembla que no entenguis sobre futbol.

Anònim ha dit...

Vaya personatge esta fer aquest del Montané

La prèvia ha dit...

@anònim 00:20: Potser si t'identifiques amb nom i cognoms sabrem si tu hi entens tant com dius, no?

Anònim ha dit...

Lluís com a vell soci i seguidor del Vilafranca, no et doncs la raó. Eh estat present en algún entreno del Vilafranca, i com eh pogut comprovar si han treballat l'estratègia. Informat avans de parlar.

Anònim ha dit...

Cal ficar tantes dades? Ho fas per fotre? Si realment ets del F.C. VILAFRANCA l'estat deixant per el terra, parlant clar.

Anònim ha dit...

Si us plau, una mica de calma. S'han d'acceptar les crítiques, ens agradin o no, i s'han de respectar sempre i quan siguin constructives. Però també són certes unes quantes dades:
1. La nova Junta no fa ni un mes que han s'ha fet càrrec del club amb tot un seguit de problemes, a banda dels estrictament esportius.
2. Els entrenaments, malgrat començar la lliga el dia 24 d'agost, estaven previstos començar el dia 1. I molts dels partits amistosos estaven ja lligats. És lògic que es noti la càrrega física, però sort que es va poder començar el 23 de juliol, perquè sinó .....
3. L'estratègia: molts dels jugadors són els mateixos que la passada. Si no s'ha treballat no costava res aplicar la que ja hi havia, en moments puntuals com ahir.
Esperem una mica per treure'n conclusions, però també és cert que s'han combinat moments de bon joc amb algunes llacunes defensives que s'hauran de resoldre.

Anònim ha dit...

Ho anem junts de la mà per fer fort aquest Vilafranca, ho anem per separat i el debilitem ja abans de començar la lliga? Que fem? No sé quins comentaris llegirè a mitjans de lliga o finals de lliga però ara crec que toca animar i animar perque tots junts tirem endavant. És el que volem, no?

Sherlock ha dit...

Bon dia.
Permeteu que trenqui una llança a favor de l'autor d'aquest bloc. Una persona que segueix el seu equip allà on va setmana rere setmana i, dedica part del seu temps lliure a realitzar aquest bloc fantàstic i envejable per molta gent, com a mínim ha de ser capaç d'expressar la seva opinió. Una persona que veu el Vilafranca 3 o 4 cops per setmana bé deu poder opinar del que ell creu o sent. Aquesta persona està clar que vol el millor pel club que porta al cor, pel seu Vilafranca dic jo!! Però com a seguidor del futbol català i, visionador de molts partits durant l'any i de molts equips té el meu respecte quan opina i parla de futbol. Per què si ell no hi entén... jo no cal ni que aixequi el dit...
Dit això, desitjar molta sort al Vilafranca en el seu quart any a 3a divisió! Desitjar-vos que les peces noves engranin i tirin endavant l'equip per deixar-lo un any més a 3a que és on com a mínim ha d'estar!
Salut bloggers!
Salut Lluis!

Josep Pascual ha dit...

Delfí Farreres i tots els seus amiguets que tant els hi agrada escriure i defendres a ultrança no son concients de la grandesa d'aquest blog i del sacrifici que comporta. Per això no dubten en desqualificar el que fagi falta. Ja us anireu donant compte que tot el que rodeja aquest entrenador es parafernalia, i poc futbol. Ànims a l'autor d'aquest blog, que dubto que vulgui fer mal al nostre tan estimat Vilafranca!!

La prèvia ha dit...

@anònim 02:23: Doncs si em dius que es treballa l'estratègia, i donat que no va funcionar, no sé si em quedo més tranquil o més amoïnat.
@anònim 02:24: M'hauràs d'ajudar a saber si realment ho soc o no. Porto més de 25 anys seguint-lo a casa i fora però encara no n'estic segur...
@anònim 09:20: Correcte, però...
1) Els problemes de la Junta que tenen a veure amb el joc ¿? de l'equip.
2) No em refereixo només a càrrega d'entrenaments sinó a dosificar en els partits (fent dos onzes diferents a cada part, per exemple).
3) Ah, i llavors criticaríem que passen per damunt de l'entrenador... i etc
@anònim 10:16: Exacte, no és per a fer un drama però estaràs amb mi que les sensacions no són del tot bones. I que per dir-ho no passa res. Tothom volem el bé del Vilafranca.
@Eloi: Gràcies. S'agraeixen les teves paraules.
@Josep Pascual: No et preocupis, estic curat ja d'aquestes coses... Jejeje. Gràcies!

Anònim ha dit...

Ja son anys que segueixo el futbol de la comarca.. i mes el del vilafranca! no es cap secret dir que el futbol que feia l'equip anys enrere no era gaire bonic.. pero sempre han salvat la categoria.. la qual cosa sembla ser el mes important! pero aquest any, sembla que no cambia gaire la cosa, i els jugadors que hi han no son tampoc res del altre mon.. sempre el vilafranca es fixa en jugadors de fora, quan al mateix poble o als voltants hi han jugadors joves amb qualitat suficient per jugar a 3a divisio malgrat que ara juguen a categories mes baixes..! va quedar demostrat l'altre dia contra el moja i ahir contra el vilanova i molanta..! Al moja hi han jugadors com el Dani, Bryan, Oscar i Oriol, que son jugadors joves i amb molta qualitat que podrien jugar tranquilament al vilafranca vist el que hi ha..! es opinio personal despres de veure el futbol durant els meus 53 anys i futbol de la comarca en els ultims 15..! crec personalment que s'hauria d'apostar més per el que hi ha per aqui i intentar fer un futbol de mes qualitat.. perque hi han jugadors per fer-ho.

Anònim ha dit...

Estic d'acord que hi ha jugadors a la comarca amb qualitat per a jugar al Vilafranca, però en els darrers anys no ha passat, i crec que ara és el que s'intenta fer però no és fàcil. Jugadors com Lora, Adrià Creixell, Eric Roca, Marcos, ( o el Dani Antolinez que ja hi era), són jugadors de la comarca. S'ha de veure com responen a 3a divisió. No és el mateix jugar a 3a catalana o a 2a catalana que a 3a divisió.
Penso que el que falla és la connexió entre el filial i el primer equip del Vilafranca, i el fet és que molts jugadors s'estimen més anar-se'n a Moja, La Granada, La Múnia o Sant Cugat que quedar-se a Vilafranca i tenir opcions d'arribar al primer equip. Potser perquè no hi eren, no ho sé. Però i els casos de l'Eric Via o l'Alex Moreno, no són de la comarca i han jugat al Vilafranca? No és un tema fàcil, i suposo que la culpa és un mica de tothom.

Anònim ha dit...

Pero el Vilafranca té l'opció de poder escollir el millor de la comarca.. no s'enten massa el cas de que aquest jugadors, estiguin a 2a sense donar-li l'oportunitat de poder jugar al costat d'altres jugadors de qualitat! personalment crec que jugar amb jugadors que siguin tambe de millor nivell ajuda a que els bons jugadors juguin millor.. de la mateixa manera que jugar a 3a divisio no es el mateix que jugar a 2a catalana.. jugar amb companys de 2a catalana no es el mateix que jugarne amb jugadors de 3a divisio..! el vilafranca es podria donar el luxe d'agafar el millor, i al menys, tenir-ho de proba.. i si els hi agrada, fitxar-lo.. una llastima que no aprofiti aquest "poder" que jo crec que té.. porque tot jugador de la comarca li agradaria jugar al vilafranca. i tot aixo ho dic, perque veig que hi han jugador a 2a catalana com els que he dit que ho fan igual o millor que molts del vilafranca.. i a mes a mes, son de "casa".

Anònim ha dit...

Sembla que ens stem posan nerviosos abans d'hora, primer de tot , respecte al Lluis , si a vilafranca tenim una persona k pot explicar cosas del Vila es ell , (avegades encertadas i altres menys) pero sempre justificades , porta molt anys donant informacio i aixo com aminin es d'agrair..a mes es soci de tota la vida , no olvidem aquesta dada; es macu quant ens llençet floretes , quant son critiques tbe em de saver aguantarles ,

Anònim ha dit...

La pretemporada és per a fer proves, posada a punt fisicament, acoplar l'equip, . . A partir d'aquí valorar el treball a partir dels partits de lliga. Altra cosa es valorar realment el que tens i que pots fer. Pots fer un joc de toc? Què és més important el resultat o el joc? Només dir una cosa segur que a mesura que passi la lliga la impressió millorarà es guanyarà més que menys i s'intentarà fer bon joc. L'esforç per part de tots els més implicats segur que existeix i dels jugadors encara més. Tranquils que el Vilafranca estirà una temporada més a 3a.
M'agrada dir les coses molt abans que passin sobretot si són positives i amb fonaments de fets. Parlar i dir noms on desqualifiques no el trobo respectuós caldria argumentar amb fets.
Per últim dir que el joc que es vol fer pot ser més o menys arriscat si jugues a l'atac, vols controlar la pilota que no pas tancat al darrera i esperar errada contrari. No sé valoreu.
Intento ser.positiu i de les adversitats superar-me espero que tots ajudem a que el Vilafranca sigui millor cada partit.

Anònim ha dit...

Siguis objectiu i argumentar els teus comentaris. No desqualifiquis segons el teu parer.
Una cosa clara si sumes bé sense importar joc.
Si vols sumar fent bon joc i sent el dominador del partir és un altra cosa.
Tots hem de tenir les mateixes oportunitats.
Ningú és perfecte. El gran beneficiat ha de ser el Vilafranca